خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,751
امتیاز واکنش
6,701
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
پنیر سوخاری یکی از انواع غذاهای سوخاری پرطرفدار و بین‌المللی است که با طعم‌های متنوعی تهیه می‌شود.


panir-sokhari-800x491.jpg



پنیر سوخاری یک میان‌وعده جذاب و یا یک پیش‌غذای بسیار خوشمزه ‌‌است که با پنیر موزارلا تهیه می‌شود. این غذا یکی از غذاهای مورد علاقه مردم برزیل و جمهوری دومنیکن است و در بعضی کشورها مانند قبرس به‌عنوان صبحانه نیز میل می‌شود. پنیر سوخاری را در واقع با پودر سوخاری کاور و در روغن داغ سرخ می‌کنند. این سوخاری طرز تهیه آسانی دارد و شما می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید، مطمئن باشید بچه‌ها به شدت عاشق پنیر سوخاری خواهند شد. پنیر سوخاری با رویه ترد و با سس تند سرو می‌شود و بافت بی‌نظیر، نرم و خوبی دارد و می‌توانید در کنار فست‌فودهای دیگر نیز از آن استفاده کنید. واقعا فینگرفودها غذاهای راحت و ساده و پر تنوعی هستند که ما را از غذاهای تکراری دور می‌کنند.

مواد لازم

  • پنیر موزارلا رشته‌‌ای ۲۰۰ گرم
  • ‌‌تخم‌مرغ ۳ عدد
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • پودر سوخاری ۱ پیمانه
  • فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه پنیر سوخاری

مرحله اول

‌‌تخم‌مرغ‌ها را به همراه فلفل سیاه و پودر سیر خوب با چنگال هم بزنید تا از لـ*ـختگی خارج شود. داخل یک کاسه دیگر آرد سفید ریخته و داخل یک کاسه دیگر پودر سوخاری بریزید (می توانید از پودر سوخاری پانکو نیز استفاده کنید).

مرحله دوم

پنیر را ابتدا در آرد سفید بـ*ـغلتانید تا رطوبت پنیر گرفته شود و پنیر به ‌‌تخم‌مرغ بچسبد. سپس داخل مخلوط ‌‌تخم‌مرغ فرو کنید و در انتها در پودر سوخاری بزنید و کاملا پنیر را با پودر سوخاری کاور کنید. دوباره در ‌‌تخم‌مرغ و پودر سوخاری بزنید، در واقع مرحله آخر را دو بار تکرار کنید تا پودر سوخاری کاملا بچسبد و در حین سرخ شدن جدا نشود.

مرحله سوم

داخل یک شیر جوش روغن مخصوص سرخ‌کردنی ریخته و اجازه دهید تا کاملا داغ شود. یکی از مهم‌ترین نکته‌های پنیر سوخاری همین داغ بودن روغن است. سپس پنیر‌های سوخاری را دانه دانه داخل روغن سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد به همراه سس تند و یا کچاپ میل کنید.

نکات مهم

  • اگر روغن سرد باشد یا به اندازه کافی داغ نشده باشد مواد سوخاری از پنیر جدا می‌شود.
  • حتما میزان روغن به اندازه‌‌ای باشد که پنیر سوخاری در آن غوطه‌ور باشد.
  • به جای پنیر موزارلا رشته‌‌ای می‌توانید از پنیر توپی هم استفاده کنید و به ابعاد دلخواه برش بزنید.
  • پنیر موزارلا حتما باید تازه باشد در غیر این صورت پنیر کش نمی‌آید.
  • این غذا را حتما به صورت داغ سرو کنید چون در صورت سرد شدن دیگر کش نمی‌آید.
  • می‌توانیداین غذا را آماده کنید و در فریزر داشته باشید که هر موقع دوست داشتید در روغن سرخ کنید.
  • حرارت را بعد از داغ شدن روغن کم کنید و اجازه دهید پنیر با شعله آرام ذوب شود. اگر حرارت بالا باشد مواد سوخاری می‌سوزد، در حالی که پنیر هنوز ذوب نشده است.
منبع: مجله دلتا


طرز تهیه پنیر سوخاری

 
  • تشکر
Reactions: MaRjAn
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا