خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
بازی رنگ‌ها در ته‌چین انار بسیار اشتها‌برانگیز است. انار همواره می‌تواند یکی میوه‌هایی باشد که غذاها و دسرهای خوشمزه و خاصی را می‌توان با آن تهیه کرد.


ته چین انار یکی از خوشمزه‌‌‌‌‌های فصل پاییز و زمستان است. شما‌‌‌‌ می‌توانید این ته‌چین را با گوشت و یا مرغ تهیه کنید. ته‌چین‌‌‌‌‌ها یکی از غذاهای پر طرفدار هستند که‌‌‌‌ می‌توانید داخل قابلمه و یا در فر و در قالب آن را درست کنید و یا حتی‌‌‌‌ می‌توانید این ته‌چین را در قالب تک نفره مافین بپزید. در تهیه این ته‌چین از انار استفاده شده است. شما به دلخواه‌‌‌‌ می‌توانید از انار شیرین یا ترش استفاده کنید و اگر از انار ترش استفاده‌‌‌‌ می‌کنید شکر را فراموش نکنید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم

  • فیله مرغ ۴ تکه
  • برنج ۲.۵ پیمانه
  • انار دان شده ۱ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین انار

مرحله اول

ابتدا فیله بدون استخوان مرغ را خرد کنید و با کمی ادویه و نمک و زعفران خوب ماساژ دهید تا مواد با مرغ به خوبی آغشته شود. سپس در ادامه مرغ را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار داده تا مزه‌دار شود.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه داخل تابه تفت دهید تا سبک شود. سپس تکه‌‌‌‌‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مرغ کاملا بپزد.

مرحله سوم

در ادامه انار را دان کنید و بسته به ذائقه خود به آن شکر اضافه کنید و به همراه مرغ تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و سرخ شوند. سپس از روی حرارت بردارید تا مواد ته‌چین را آماده کنید. داخل یک کاسه ماست و تخم‌مرغ و زعفران و روغن را ریخته و خوب مواد را هم بزنید تا یکدست شوند

unnamed-2-800x491.jpg

مرحله چهارم

در ادامه برنج خیس خورده را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس آبکش کنید و برنج را به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید. کف قابلمه روغن ریخته و نیمی از برنج را بریزید و بعد مقداری از مرغ و انار را مخلوط کنید و مابقی برنج را ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه ته‌چین را دم بگذارید و در انتها کمی کره روی آن بریزید.

نکات مهم

  • می‌توانید به دلخواه از کمی رب انار ملس استفاده کنید و به همراه مرغ تفت دهید.
  • می‌توانید از کمی آب انار ملس استفاده کنید و داخل مایه ته‌چین ریخته تا ته‌چین شما قرمز و خوش‌رنگ شود.
  • از سبزی‌‌‌‌‌های معطر نیز‌‌‌‌ می‌توانید در تهیه این ته‌چین استفاده کنید.
منبع: مجله دلتا


ته چین انار غذایی متفاوت برای روزهای سرد

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا