خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

kia⁰⁸

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
106
زمان حضور
1 روز 6 ساعت 15 دقیقه
نویسنده این موضوع
زین جواد ملک

زین مالیک

اسم کامل : Zayn Jawaad Malik
محل زندگی: Bradford انگلستان.
قد: ۱۷۴ سانتی متر
تاریخ تولد: ۱۲ ژانویهٔ ۱۹۹۳ / ۲۱ دی ۱۳۷۱
وزن: ۶۸ کیلو
شخصیت مورد علاقه زن: Megan Fox
شخصیت مورد علاقه مرد: Justin Timberlake
حیوان مورد علاقه: شیر
خلاصه زندگی:

در ادامه بیوگرافی اعضای گروه One Direction میرسیم به زین جواد ملک (متولد شده در ۱۲ ژانویه سال ۱۹۹۳). او در وست لین، بردفورد، انگلستان زندگی می‌کند. او دارای مادر انگلیسی به اسم تریشیا و پدر پاکستانی به اسم یاسر ملک است. وی سه خواهر به اسم‌های دنیا، ولیحا و صفا دارد. ملک در هفتمین فصل از مسابقه‌های “اکس فکتور” شرکت کرد و برای داوران ترانه “بگذار به تو عشق بورزم” از ماریو را خواند.و در این مسابقات تقریبا حذف شد زیرا او حاضر به رقص نشد. او بالای ده خالکوبی در بدن خود دارد. او سیگار می کشد اما گفته است به خاطر هواداران سیگار را ترک می کند. زین تنها فرد مسلمان گروه است و در ژوئیه ۲۰۱۴ پیام فلسطین را آزاد کنید به توییتر فرستاد که از طرف دنبال کنندگان اسراییلی خود با خشم مواجه شد.
او چندین تتو در بدن خود دارد.

هنگام قرار با یک دختر ترجیح میدهد که کتانی و شلوار جین با یک تیشرت و کاپشن بپوشد.
او عاشق آینه است.
زین پسری رمزآلود و کمی خجالتی و گفته می‌شود مغرورترین فرد گروه است.(دیگه به همه درونگراها میگن مغرور )

مالیک از این که در گروه وان دیرکشن است خیلی خوشحال است.
زین همیشه ترجیح میدهد هنگام خواب فقط شلوار بپوشد.
همچنین او دوش گرفتن رو بیشتر از وان حموم دوس دارد.
زین مالیک ۲تا گوشی دارد، یکی Blackberry و اون یکی iPhone 4 .
و iPhone 4 رو بیشتر دوس دارد.

دنیا صبح روز ۲۵ مارچ ۲۰۱۵ برای «وان دایرکشنر»ها (عبارتی که مختص هواداران گروه است) تیره و تار شد و عضو همیشه مغرور و البته پرطرفدار «ONE DIRECTION» در توئیتی کوتاه نوشت: « پس از پنج سال، احساس می‌کنم زمان آن رسیده تا گروه را ترک کنم. من از طرفدارانم معذرت خواهی می‌کنم اما مجبورم که به ندای قلبم گوش کنم. من دوست دارم زندگی آرامی داشته باشم.» وان دایرکشن هم در بیانیه‌ای اعلام کرد که از رفتن زین ناراحت است اما به نظر او احترام می‌گذارند و اینکه آنها برای همیشه دوست باقی خواهند ماند. گروه وان دایرکشن همچنین اعلام کرد که پنجمین آلبوم خود را بدون حضور زین مالیک ضبط خواهند کرد. در همین حال، سایمون کاول، طراح اصلی گروه وان دایرکشن هم اعلام کرد که از رفتن زین مالیک متاسف است. اتفاقی که بسیاری از آن بهت زده‌اند و آغاز سال ۲۰۱۵ را نوعی بدشانسی بزرگ برای این گروه به خاطر این اتفاق می‌دانند.

بیوگرافی زین مالیک | خواننده

kia⁰⁸

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
106
زمان حضور
1 روز 6 ساعت 15 دقیقه
نویسنده این موضوع
با جدایی «زین» از گروه بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که این خواننده قصد دارد فعالیت حرفه‌ای خود را به صورت انفرادی ادامه دهد و این نوع خداحافظی نوعی تلاش برای استقلال کاری این هنرمند است. تلاشی که بسیاری از طرفداران گروه وان دایرکشن را در اندوهی بزرگ فرو برده و بسیاری از دوستداران این گروه در لحظه دیدن این خبر در سایت‌های خبری، به‌شدت به گریه افتادند و حتی از این گریه‌ها تصاویر زیادی نیز در فضای مجازی منتشر شد تا بار دیگر سر و صدای شدیدی در دنیای مجازی به پا شود.
در «بوت کمپ» زین به خاطر اضطراب داشتن مورد توجه قرار گرفت. چون زمانی که شرکت‌کنندگان باید در برابر داوران برنامه اجرا می‌کردند، او از ترس حذف شدن حاضر به اجرا نبود و پشت صحنه مانده بود. سایمون کاول که متوجه غیبت او شده بود پیش او رفت و به اجرا ترغیبش کرد. زین بعدها اعتراف کرد که این حرکت او ناشی از عدم اعتماد به نفس بوده است.
زین در اوایل برنامه «ایکس فکتور» به مدت کوتاهی با هم مسابقه‌ای خود «جِنوا لِین» نامزد کرد. بعد از جدایی، جنوا در گفت‌وگویی جنجالی گفت: «زین قلب من را شکست. وقتی فهمیدم با فرد دیگری دوست است، دلشکسته شدم.» این فرد دیگر «ربکا فرگسن» بود که قبل از وان دایرکشن مقام دوم اکس فاکتور را کسب کرده بود. نامزدی او و زین چهار ماه طول کشید و توجه رسانه‌ها را به دلیل اختلاف سنی ۶ساله آنها به خود جلب کرد. او با پری ادواردز یکی از اعضای گروه دخترانه لیتل میکس، رابـ*ـطه داشت و تا جایی هم که پری در طی یه مصاحبه اعلام کرد با زین در سال ۲۰۱۳ نامزد کرده است و بعد به خاطر خیـ*ـانت زین، ازش جدا شده است.
زین مالیک بیوگرافی اعضای گروه One Direction
حاشیه‌های جدایی «زین مالیک»

– هنوز هیچ کدام از اعضای «وان دایرکشن» به جدایی هم گروهی خود واکنشی نشان نداده‌اند. اتفاقی که بهشت خیلی‌ها را در پی داشت و در حالی که گروه، خود را برای تولید آثار جدید آماده می‌کرد، به یک باره انتشار این خبر باعث شد همه تمرکز و فکر و ذکر اعضای گروه به هم بریزد و چالش جدیدی را پیش روی خود ببیند.
– گزارش شده که دو کمپانی بزرگ که قرار بود اسپانسر آلبوم جدید این گروه شوند، «فعلا» از امضای قرارداد نهایی پس از انتشار این خبر خودداری کرده‌اند و پس از انتشار گزارش‌هایی منفی درباره «متلاشی شدن زودهنگام یک گروه موفق جوان پسند» در رسانه‌های عامه‌پسند بریتانیایی، آنها امضای قراردادها را منوط به بررسی واکنش‌ها و برخی تبعات تصمیم غافلگیر کننده «زین» دانسته‌اند.
– «لویی» در بین اعضای گروه بیشتر از بقیه به «زین» نزدیک‌ بود و با او صمیمی‌تر بود و همین باعث شده بسیاری از رسانه‌ها منتظر واکنش او به این تصمیم باشند.
– در بین پسرها «نایل» بیشترین درگیری را با «زین» داشته و موضوع بدترین درگیری آنها هم این‌گونه بود که «نایل» از آنجا که می‌دانست «زین» به‌شدت از اپرا متنفر است، بخش‌هایی را که قرار بود در قطعه جدید گروه با صدای «زین» ضبط شود به شوخی به صورت اپرا خواند تا درگیری بدی بین آنها اتفاق بیفتد.
– یکی از سایت‌های مهم طرفداران گروه بعد از خبر رسمی جدایی «زین» از گروه با انتشار تصویری قدیمی، داغ دل هواداران او را تازه کرد تا غافلگیری خبر بیشتر و بیشتر شود. در یکی از کنسرت‌های گروه یکی از طرفداران نوجوان «زین» پس از اینکه «زین» حدود ۲۰ ثانیه به صورت مستقیم به او زل زده بود، غش کرد و تصویر زل زدن «زین» به این دختر نوجوان و غش کردن او بارها در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شد و این سایت هواداری با انتشار آن عکس‌ها در روز خداحافظی «زین» سر و صدا و اشک‌های زیادی را باعث شد. «زین» بعد از آن توییت به قول هوادارانش «کشنده»، هنوز هیچ واکنش دیگری درباره این اتفاق از خود نشان نداده است.
– «زین» زمانی که «جاستین بیبر» در اوج دوران کاری خود بود جمله‌ای تمسخرآمیز را درباره جاستین استفاده کرد. او در پاسخ به این سوال که فکر می‌کند او خوش تیپ‌تر و جذاب‌تر است یا جاستین، گفت: ‌«جاستین خیلی ناز است ولی اشکالی دارد من از او خوش‌تیپ‌تر باشم؟» این نقل «زین» در روزی که از گروه خداحافظی کرد از سوی یکی از صفحات اصلی طرفداران «جاستین بیبر» بازنشر شد تا «زین» به نوعی جواب تمسخر‌ش را در روز خداحافظی‌اش بگیرد.

بیوگرافی زین مالیک | خواننده

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا