- امتیاز واکنش
- 106
- زمان حضور
- 1 روز 6 ساعت 15 دقیقه
نویسنده این موضوع
زین مالیک
اسم کامل : Zayn Jawaad Malik
محل زندگی: Bradford انگلستان.
قد: ۱۷۴ سانتی متر
تاریخ تولد: ۱۲ ژانویهٔ ۱۹۹۳ / ۲۱ دی ۱۳۷۱
وزن: ۶۸ کیلو
شخصیت مورد علاقه زن: Megan Fox
شخصیت مورد علاقه مرد: Justin Timberlake
حیوان مورد علاقه: شیر
در ادامه بیوگرافی اعضای گروه One Direction میرسیم به زین جواد ملک (متولد شده در ۱۲ ژانویه سال ۱۹۹۳). او در وست لین، بردفورد، انگلستان زندگی میکند. او دارای مادر انگلیسی به اسم تریشیا و پدر پاکستانی به اسم یاسر ملک است. وی سه خواهر به اسمهای دنیا، ولیحا و صفا دارد. ملک در هفتمین فصل از مسابقههای “اکس فکتور” شرکت کرد و برای داوران ترانه “بگذار به تو عشق بورزم” از ماریو را خواند.و در این مسابقات تقریبا حذف شد زیرا او حاضر به رقص نشد. او بالای ده خالکوبی در بدن خود دارد. او سیگار می کشد اما گفته است به خاطر هواداران سیگار را ترک می کند. زین تنها فرد مسلمان گروه است و در ژوئیه ۲۰۱۴ پیام فلسطین را آزاد کنید به توییتر فرستاد که از طرف دنبال کنندگان اسراییلی خود با خشم مواجه شد.
او چندین تتو در بدن خود دارد.هنگام قرار با یک دختر ترجیح میدهد که کتانی و شلوار جین با یک تیشرت و کاپشن بپوشد.
او عاشق آینه است.
زین پسری رمزآلود و کمی خجالتی و گفته میشود مغرورترین فرد گروه است.(دیگه به همه درونگراها میگن مغرور )
مالیک از این که در گروه وان دیرکشن است خیلی خوشحال است.
زین همیشه ترجیح میدهد هنگام خواب فقط شلوار بپوشد.
همچنین او دوش گرفتن رو بیشتر از وان حموم دوس دارد.
زین مالیک ۲تا گوشی دارد، یکی Blackberry و اون یکی iPhone 4 .
و iPhone 4 رو بیشتر دوس دارد.
دنیا صبح روز ۲۵ مارچ ۲۰۱۵ برای «وان دایرکشنر»ها (عبارتی که مختص هواداران گروه است) تیره و تار شد و عضو همیشه مغرور و البته پرطرفدار «ONE DIRECTION» در توئیتی کوتاه نوشت: « پس از پنج سال، احساس میکنم زمان آن رسیده تا گروه را ترک کنم. من از طرفدارانم معذرت خواهی میکنم اما مجبورم که به ندای قلبم گوش کنم. من دوست دارم زندگی آرامی داشته باشم.» وان دایرکشن هم در بیانیهای اعلام کرد که از رفتن زین ناراحت است اما به نظر او احترام میگذارند و اینکه آنها برای همیشه دوست باقی خواهند ماند. گروه وان دایرکشن همچنین اعلام کرد که پنجمین آلبوم خود را بدون حضور زین مالیک ضبط خواهند کرد. در همین حال، سایمون کاول، طراح اصلی گروه وان دایرکشن هم اعلام کرد که از رفتن زین مالیک متاسف است. اتفاقی که بسیاری از آن بهت زدهاند و آغاز سال ۲۰۱۵ را نوعی بدشانسی بزرگ برای این گروه به خاطر این اتفاق میدانند.
بیوگرافی زین مالیک | خواننده
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com