خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن

امتیاز واکنش
6,635
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خدا

میکله مورونه

iammichelemorroneofficial.jpg

میکله مورونه (به ایتالیایی: Michele Morrone)؛ بازیگر، خواننده و مدل ایتالیایی بوده و متولد سه اکتبر سال 1990 میلادی در ملنیانو ایتالیا است.

xetr_03.jpg

زندگی هنری میکه‌له مورونه
گفتنی است، میکه‌له مورونه در فیلم و سریال‌های ایتالیایی و لهستانی به ایفای نقش پرداخته.

میکه‌له مورونه از سال ۲۰۱۲ میلادی، فعالیت‌های هنری خود را به صورت حرفه‌ای آغاز کرده است.

e355533c-16a6-43c6-9e29-5f4d19b0db56.jpg

حرفه بازیگری میکه‌له مورونه
گفته می‌شود، میکه‌له مورونه کار بازیگری را با نقش‌های کوچک و پس از کسب تجربه در این زمینه و در‌نهایت، با بازی در نقش‌های اصلی در تئاتر آغاز کرده است.
فیلم‌شناسی میکه‌له مورونه

سریال‌های تلویزیونی:

Provaci ancora prof!
Sirene
Renata Fonte
مدیچی
محاکمه.
فیلم‌های سینمایی:

Who’s the Beast
L’ultimo giorno del toro
Bar Joseph
Duetto.

حرفه خوانندگی میکه‌له مورونه
گفتنی است، میکه‌له مورونه خواننده و یک گیتاریست حرفه‌ای است. یکی از مشهورترین آهنگ‌های مورونه، آهنگ “Feel It” است.
علاوه بر این‌، میکه‌له مورونه آلبومی با نام “Dark Room” نیز منتشر ساخته است.

Michele-Morrone-750x422.jpg

زندگی شخصی میکه‌له مورونه

میکه‌له مورونه در یک خانواده شش نفره متولد شده و سه خواهر بزرگ‌تر از خود دارد. پدر او، کارگر ساختمانی بود و هنگامی که میکه‌له ۱۲ ساله بود؛ درگذشت.

ازدواج میکه‌له مورونه
میکه‌له مورونه در سال ۲۰۱۴ میلادی با روبا سعاده، طراح مد لبنانی ازدواج کرد. میکه‌له مورونه و روبا سعاده دو فرزند به نام‌های مارکوس و براندو دارند.

طلاق میکه‌له مورونه
با این حال، ازدواج میکه‌له مورونه و روبا سعاده دوام زیادی نداشت و این دو در سال ۲۰۱۸ میلادی از هم جدا شدند.

EF7YF6IAANAONKGK4Q7O26I5AM.jpg

افسردگی میکه‌له مورونه
میکه‌له مورونه پس از طلاق، دچار مشکلات افسردگی شد. او در این باره می‌گوید: “یک سال و نیم پیش، من قصد داشتم همه چیز را ترک کنم؛ دیگر نمی‌خواستم بازی کنم. من بعد از طلاق گرفتن از همسرم در وضعیت شدید افسردگی قرار گرفتم. من به عنوان یک باغبان در یک روستای دورافتاده با ۱,۰۰۰ نفر، مشغول به کار شدم زیرا پول بیشتری در جیب خود نداشتم.
اما زندگی عجیب است. وقتی شما سرخورده‌اید؛ سرنوشت، قطار مناسب را در پیش روی شما قرار می‌دهد و اگر قوی باشید می‌توانید سوارش شوید. همیشه به خودت باور داشته باش! همیشه!.

منبع: cigatech

بیوگرافی میکله مورونه | بازیگر

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا