خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Hadis♡

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
10/10/21
ارسال ها
8
امتیاز واکنش
141
امتیاز
98
زمان حضور
18 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
زرده تخم ‌مرغ : 4 عدد

شکر : یک و یک چهارم پیمانه (200 گرم)

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

آب پرتقال : 5 پیمانه (380 گرم)

خامه پاستوریزه : یک پیمانه (200 گرم)

ورق ژلاتین ضخیم : 4 ورق

رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری



طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال

در اولین مرحله برای تهیه این دسر باید شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را داخل یک ظرف مناسب ریخته با استفاده از همزن برقی یا دستی هم بزنید تا مایعی غلیظ و کرمی رنگ آماده شود.

حالا باید ورق ژلاتین را داخل آب سرد نرم کنید و داخل یک دوم پیمانه آبجوش آنها را حل کنید. سپس زرده و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده و شکر را هم به آب پرتقال اضافه کنید.

پس از آن باید ژلاتین حل شده را هم اضافه کرده و باز هم بزنید و رنده پوست پرتقال و خامه را هم به محتویات خود اضافه نمایید.

حالا مایه کاملاً صاف و یکدست شده را داخل ظرف مناسب برای دسر بگذارید و داخل یخچال قرار دهید تا چند ساعت برای بسته شدن کرم زمان نیاز است.

اکنون قالب دسر را داخل آب ولرم بگذارید و در ظرف مخصوص سرو برگردانید. توجه داشته باشید به مدت زمان کافی دسر داخل یخچال بماند تا بعدا خود را ول نکند که حدود 4 ساعت زمان برای آن کفایت می‌کند.:love_struck:


دسر فروماژ پرتقال

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا