M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,858
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم:
شكر: يك پيمانه
آرد :دو پيمانه
پودر كاكائو: دو قاشق چايخوري
جوششيرين: دو قاشق مرباخوري
سس مايونز: يك پيمانه
نمك: 1/4 قاشق مرباخوري
آب : يك پيمانه
وانيل: 1/4قاشق مرباخوري
مواد لازم كرم كاكائويي:
پودر شكر:1, 1/4 پيمانه
پودر كاكائو:2/3 پيمانه
كره: به دماي محيط رسيده سه قاشق سوپخوري
خامه :2/3 پيمانه
وانيل: نصف قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
كيكي خوشمزه و زيبا براي مهمانيهاي نوروزتان. در ظرفي گود و متوسط سس مايونز را همراه آب و وانيل با همزن دستي مخلوط كنيد و هم بزنيد. مواد خشك را نيز سه بار با يكديگر الك كنيد. قالب مستطيلي شكل به ابعاد 12 در 30 سانتيمتر تهيه و با قلممو كف آن را چرب كنيد و آرد بپاشيد. موادخشك را به مخلوط مايونز اضافه كرده و دوباره با همزن دستي مخلوط كنيد تا مايه صاف و يكدستي به دست آيد. مايه آماده شده را در قالب بريزيد و سطح آن را صاف كنيد تا در كل قالب يكنواخت شود. كيك را در فري كه از 15 دقيقه قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كردهايد به مدت 30 تا 45 دقيقه بگذاريد تا پف كند. براي اطمينان از پخت كامل خلال دندان را در مركز كيك فرو كنيد و بيرون آوريد، اگر مايه كيك به خلال دندان نچسبيد، كيك شما آماده است. وقتي كيك در قالب خنك شد، بعد از 15 دقيقه آن را از قالب خارج و روي سيني پنجره سيمي كاملا خنك كنيد. بعد كرم كاكائويي آماده را روي سطح كيك بريزيد و يكنواخت آن را پهن كنيد. سپس كيك را به قطعههاي دلخواه برش داده و در ظرف مناسب بچينيد.
طرز تهيه كرم كاكائويي:
كره را با همزن بزنيد به تدريج پودر شكر و پودر كاكائو را اضافه كنيد تا به خورد كره برود بعد خامه را نيز بريزيد تا مايه صاف و يكدستي به دست آيد. در آخر كار وانيل خالص را اضافه كنيد و كمي هم بزنيد. در اين مرحله كرم آماده مصرف است.
#سوران
شكر: يك پيمانه
آرد :دو پيمانه
پودر كاكائو: دو قاشق چايخوري
جوششيرين: دو قاشق مرباخوري
سس مايونز: يك پيمانه
نمك: 1/4 قاشق مرباخوري
آب : يك پيمانه
وانيل: 1/4قاشق مرباخوري
مواد لازم كرم كاكائويي:
پودر شكر:1, 1/4 پيمانه
پودر كاكائو:2/3 پيمانه
كره: به دماي محيط رسيده سه قاشق سوپخوري
خامه :2/3 پيمانه
وانيل: نصف قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
كيكي خوشمزه و زيبا براي مهمانيهاي نوروزتان. در ظرفي گود و متوسط سس مايونز را همراه آب و وانيل با همزن دستي مخلوط كنيد و هم بزنيد. مواد خشك را نيز سه بار با يكديگر الك كنيد. قالب مستطيلي شكل به ابعاد 12 در 30 سانتيمتر تهيه و با قلممو كف آن را چرب كنيد و آرد بپاشيد. موادخشك را به مخلوط مايونز اضافه كرده و دوباره با همزن دستي مخلوط كنيد تا مايه صاف و يكدستي به دست آيد. مايه آماده شده را در قالب بريزيد و سطح آن را صاف كنيد تا در كل قالب يكنواخت شود. كيك را در فري كه از 15 دقيقه قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كردهايد به مدت 30 تا 45 دقيقه بگذاريد تا پف كند. براي اطمينان از پخت كامل خلال دندان را در مركز كيك فرو كنيد و بيرون آوريد، اگر مايه كيك به خلال دندان نچسبيد، كيك شما آماده است. وقتي كيك در قالب خنك شد، بعد از 15 دقيقه آن را از قالب خارج و روي سيني پنجره سيمي كاملا خنك كنيد. بعد كرم كاكائويي آماده را روي سطح كيك بريزيد و يكنواخت آن را پهن كنيد. سپس كيك را به قطعههاي دلخواه برش داده و در ظرف مناسب بچينيد.
طرز تهيه كرم كاكائويي:
كره را با همزن بزنيد به تدريج پودر شكر و پودر كاكائو را اضافه كنيد تا به خورد كره برود بعد خامه را نيز بريزيد تا مايه صاف و يكدستي به دست آيد. در آخر كار وانيل خالص را اضافه كنيد و كمي هم بزنيد. در اين مرحله كرم آماده مصرف است.
#سوران
طرز تهیه کیک مایونز شکلاتی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com