خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
25,243
امتیاز واکنش
64,119
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
پالک پنیر | Palak Paneer
پالک پنیر نوعی خوراک هندی است که از ترکیب اسفناج و پنیر کاتیج تهیه می شود. هندی ها مثل ماده ای غذایی به نام پنیر دارند که البته در بافت و طعم با پنیر ایرانی تفاوت هایی دارد و می توان آن را در تهیه انواع غذاها و خوراک ها استفاده کرد. یکی از معروف ترین غذاهای هندی که با این پنیر تهیه می شود همین پالک پنیر است. مکعب های پنیر را با اسفناج و ادویه های هندی ترکیب می کنند و خوراکی خوش عطر و بو، خوشمزه و مقوی به اسم پالک پنیر به وجود می آید. اگر در سفر به هند به رستوران رفتید و دلتان غذایی گیاهی و بدون گوشت خواست می توانید پالک پنیر هندی را امتحان کنید. این غذا برای کسانی که پیرو رژیم های غذایی هستند هم گزینه مناسب و سلامتی به نظر می رسد. هندی ها این غذا را همراه با انواع نان هندی میل می کنند.
#الی_گشت

طرز تهیه پالاک پنیر هندی
آموزش طرز تهیه پالاک پنیر هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
فصل اسفناج تازه است پس پالاک پنیر هندی را فراموش نکنید!
پالاک پنیر یکی از خوشمزه ترین خوراک های هندی است که به راحتی تهیه می شود. پالاک پنیر هندی علاوه براینکه منبع آهن است، با مزه خاصی که دارد بچه ها را به خوردن این غذای مفید و مغذی ترغیب می کند. تهیه این غذا بسیار راحت است و کافی ست یکبار آن را امتحان کنید تا عاشقش شوید!
مواد لازم جهت تهیه پالاک پنیر
اسفناج : ۱ کیلو پاک شده
پیاز نگینی خرد شده : ۱ عدد
کره : ۱ قاشق سوپخوری
سیر له شده : ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل له شده : ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز : ۴/ ۱ قاشق چایخوری
تخم زیره : ۲/ ۱ قاشق چایخوری
ادویه مخلوط : ۲ /۱ قاشق چایخوری
ماست : ۱ فنجان
فلفل سبز ریز خرد شده : ۱ عدد
فلفل سیاه : ۲/ ۱ قاشق چایخوری
پنیر بی نمک یا پنیر خامه ایی : ۱۰۰ گرم خرد شده
نمک به مقدار لازم
خامه : ۲ /۱ فنجان
طرز تهیه پالاک پنیر :
ابتدا اسفناج را پاک کنید و بشویید، سپس داخل قابلمه ای بریزید و درب ظرف را بگذارید تا با بخار اسفناج ها پخته و نرم شوند. پس از مدتی اسفناج ها شروع به آب انداختن می کنند، بگذارید آبش به خوردش برود سپس آن را پوره کرده و کنار بگذارید.
کره را در تابه ریخته و تخم زیره را اضافه کنید و یک دقیقه زمان دهید تا تخم زیره بترکد و عطرش آزاد شود.
سپس سیرو زنجبیل له شده و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس اسفناج را به همراه ماست و فلفل سبز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. نمک وفلفل سیاه را هم اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و مابقی ادویه ها را اضافه کنید و کاملا هم بزنید. پس از این مرحله خامه را اضافه کنید و کاملا مخلوط کرده و در آخر پنیر را اضافه کنید.
خوراک را برای سرو کردن به ظرف مناسبی منتقل کنید، می توانید روی خوراک پالاک پنیر را با خامه و پنیر تزیین کنید. می توانید پالاک پنیر را با برنج یا نان هندی میل کنید. معمولا این غذا را با برنج می خورند. دست به کار شوید. نوش جان!
#هفت_گنج


طرز تهیه پالک پنیر

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا