خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
25,247
امتیاز واکنش
64,014
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
چوله یا کاری نخود | Chole
چوله یا کاری نخود برای خلاف غذاهایی که در بالا معرفی کردیم غذایی گیاهی است که عمدتا با نخود تهیه می شود. این غذا بسیار خوشمزه است و یکی از معروف ترین غذاهای هندی به شمار می رود. چوله بیش از همه در نواحی شمالی هند پرطرفدار است و به دلیل سادگی ترکیبات و طعم فوق العاده اش در سرتاسر جهان محبوبیت پیدا کرده است. این غذا برای تعداد زیاد بسیار مناسب است و در میهمانی های بزرگ حتما این غذا هم سرو می شود. برای تهیه این غذای خوشمزه، نخود، پیاز، گوجه را با سیر و سس زنجبیلی ترکیب می کنند و یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای هندی را به وجود می آورند. البته باز هم باید این نکته را گوشزد کنیم که چیزی که این غذاها را خاص و متمایز می کند استفاده از ادویه های هندی، آن هم به میزان درست و صحیح است.
#الی_گشت

مواد لازم

  • ▢3 عدد پیاز درشت
  • ▢1 قاشق غذاخوری پوره زنجبیل
  • ▢2 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • ▢5 عدد میخک
  • ▢6 عدد فلفل سیاه نسابیده
  • ▢2 قاشق مرباخوری پودر گشنیز خشک
  • ▢¼ قاشق مرباخوری زردچوبه
  • ▢450 گرم نخود پخته
  • ▢3 سانتیمتر زنجبیل تازه
  • ▢1.5 پیمانه آب
  • ▢2 عدد گوجه فرنگی بزرگ (خرد شده)
  • ▢2 قاشق غذاخوری سیر له شده
  • ▢2 عدد برگ بو
  • ▢4 عدد هل
  • ▢1 قاشق مرباخوری پودر زیره
  • ▢½ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
  • ▢2 قاشق مرباخوری گرام ماسالا
  • ▢به مقدار لازم نمک
  • ▢2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

دستور تهیه
  • برای خورش چولی به 3 پیمانه نخود پخته نیاز داریم شما یا می تونید از 2 تا قوطی کنسرو نخود استفاده کنید و یا 2 پیمانه نخود رو از شب قب خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید و از صبح بذارید آرام بپزه وقتی نخود پخت بقیه مواد رو آماده میکنیم.
  • 2 عدد از پیاز ها رو همراه 2 عدد گوجه فرنگی درشت ، 1 قاشق غذاخوری پوره زنجبیل و 2 قاشق غذاخوری سیر له شده توی غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست پوره بشه.
  • یک قابلمه بزرگ بردارید و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع توی قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا روغن کمی گرم بشه.
  • دو عدد برگ بو، 5 عدد میخک، 4 عدد هل و 6 عدد فلفل سیاه نسابیده رو توی قابلمه بریزید و کمی تفت بدید.
  • 1 عدد پیاز رو خلالی خرد کنید و توی قابلمه بریزید و تفت بدید. پیاز باید در حدی تفت بخوره که رنگش طلایی بشه و مراقب باشید که نسوزه.
  • پوره ای که قبلا آماده کردید رو اضافه کنید و تفت بدین تا رنگ گوجه قرمز بشه اگه گوجه ها کم رنگ بودن 1 قاشق غذاخوری رب اضافه کنید.
  • 1 قاشق مرباخوری پودر زیره ، 2 قاشق مرباخوری پودر گشنیز خشک، 1/2 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز ، 1/4 قاشق مرباخوری زردچوبه و 2 قاشق مرباخوری گرام ماسالا اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه مواد رو با هم تفت بدید.
  • نخود پخته رو آبکش کنید و به مواد توی قابلمه اضافه کنید.
  • آب گرم و کمی نمک رو اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید تا با شعله ملایم بپزه.
  • با پشت یک ملاقه یا قاشق کمی از نخود ها رو له کنید تا غلظت خورشتتون کمی بیشتر بشه.
  • برای سرو خورش نخود چوله زنجبیل تازه رو خلالی کنید و کمی گشنیز تازه خورد شده روی خورش بریزید و سرو کنید.
#غذا_پز


طرز تهیه چوله یا کاری نخود

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا