M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
رز تهیه پیراشکی لقمه ای خانگی و بسیار خوشمزه
پیراشکی لقمه ای یکی از انواع پیراشکی های بسیار خوشمزه می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و به راحتی و در مدت زمان کمی نیز تهیه می شود و می توانید آن را در مهمانی ها و دور همی ها تهیه و نوش جان کنید، در این مقاله طرز تهیه پیراشکی لقمه ای را به شما دوستان عزیز آموزش خواهیم داد.
همانطور که می دانید پیراشکی دارای انواع مختلفی هستند و هریک با روش های متفاوتی نیز تهیه می شوند و از بهترین پیراشکی ها می توان به پیراشکی لقمه ای اشاره کرد که بدون نگرانی از طریقه پخت و کیفیت روغن مورد استفاده آن می توانید از طعم آن لـ*ـذت ببرید، در ادامه مطلب طرز تهیه پیراشکی لقمه ای را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
جهت تهیه این نوع پیراشکی به مواد خاصی نیاز نمی باشد فقط باید دقت داشته باشید که در تهیه آن از روغن با کیفیت استفاده کنید زیرا در غیر اینصورت باعث خراب شدن عطر پیراشکی خواهد شد، در مطالب قبلی دستور تهیه انواع پیراشکی شیرین از جمله : پیراشکی کرم دار، پیراشکی شکری و… آموزش دادیم بنابراین اگر شما نیز به دنبال یک پیراشکی بسیار خوشمزه و خوش طعم هستید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم :
در روش تهیه پیراشکی لقمه ای ابتدا شیر را ولرم کرده به اندازه ای که انگشت تان نسوزد فقط گرمای آن را حس کنید سپس به آن شکر و خمیر مایه افزوده و روی ظرف را پوشانده و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بماند.
حالا تخم مرغ، نمک و روغن را به خمیر مایه پف کرده بیفزایید و آن را هم زده سپس به صورت کم کم به آن آرد اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید.
در این مرحله از نحوه تهیه پیراشکی لقمه ای مخلوط را حسابی ورز داده و به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست تان بچسبد.
در مرحله بعدی با کمک یک پارچه تمیز روی ظرف را پوشانده و اجازه دهید به مدت دو ساعت در مکانی گرم بماند تا حجم خمیر افزایش پیدا کند.
حالا خمیر حجیم شده را مجددا ورز داده و گلوله های از خمیر را برداشته سپس به صورت دلخواه به آن شکل دهید.
حالا داخل آن را با مقداری پنیر و مواد دلخواه تان پر کرده و بعد خمیر را بسته سپس روی آن را زرده تخم مرغ بمالید و داخل سینی فر بچینید.
در مرحله پایانی سینی را داخل فر که از قبل بر روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم شده است بگذارید و حرارت را کم نمایید و اجازه دهید پیراشکی ها پخته شوند، نوش جان.
منبع: هایپرکلابز
پیراشکی لقمه ای یکی از انواع پیراشکی های بسیار خوشمزه می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و به راحتی و در مدت زمان کمی نیز تهیه می شود و می توانید آن را در مهمانی ها و دور همی ها تهیه و نوش جان کنید، در این مقاله طرز تهیه پیراشکی لقمه ای را به شما دوستان عزیز آموزش خواهیم داد.
همانطور که می دانید پیراشکی دارای انواع مختلفی هستند و هریک با روش های متفاوتی نیز تهیه می شوند و از بهترین پیراشکی ها می توان به پیراشکی لقمه ای اشاره کرد که بدون نگرانی از طریقه پخت و کیفیت روغن مورد استفاده آن می توانید از طعم آن لـ*ـذت ببرید، در ادامه مطلب طرز تهیه پیراشکی لقمه ای را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
جهت تهیه این نوع پیراشکی به مواد خاصی نیاز نمی باشد فقط باید دقت داشته باشید که در تهیه آن از روغن با کیفیت استفاده کنید زیرا در غیر اینصورت باعث خراب شدن عطر پیراشکی خواهد شد، در مطالب قبلی دستور تهیه انواع پیراشکی شیرین از جمله : پیراشکی کرم دار، پیراشکی شکری و… آموزش دادیم بنابراین اگر شما نیز به دنبال یک پیراشکی بسیار خوشمزه و خوش طعم هستید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم :
- شیر ولرم : یک لیوان
- آرد : به مقدار لازم
- مخمر خشک آماده ( خمیر مایه ) : چهار قاشق مربا خوری
- روغن مایع : شش قاشق غذا خوری
- شکر : یک قاشق غذا خوری
- نمک : به مقدار کم
- تخم مرغ : یک عدد
در روش تهیه پیراشکی لقمه ای ابتدا شیر را ولرم کرده به اندازه ای که انگشت تان نسوزد فقط گرمای آن را حس کنید سپس به آن شکر و خمیر مایه افزوده و روی ظرف را پوشانده و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بماند.
حالا تخم مرغ، نمک و روغن را به خمیر مایه پف کرده بیفزایید و آن را هم زده سپس به صورت کم کم به آن آرد اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید.
در این مرحله از نحوه تهیه پیراشکی لقمه ای مخلوط را حسابی ورز داده و به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست تان بچسبد.
در مرحله بعدی با کمک یک پارچه تمیز روی ظرف را پوشانده و اجازه دهید به مدت دو ساعت در مکانی گرم بماند تا حجم خمیر افزایش پیدا کند.
حالا خمیر حجیم شده را مجددا ورز داده و گلوله های از خمیر را برداشته سپس به صورت دلخواه به آن شکل دهید.
حالا داخل آن را با مقداری پنیر و مواد دلخواه تان پر کرده و بعد خمیر را بسته سپس روی آن را زرده تخم مرغ بمالید و داخل سینی فر بچینید.
در مرحله پایانی سینی را داخل فر که از قبل بر روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم شده است بگذارید و حرارت را کم نمایید و اجازه دهید پیراشکی ها پخته شوند، نوش جان.
منبع: هایپرکلابز
طرز تهیه پیراشکی لقمه ای شکلاتی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com