M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم ترشی مخلوط بازاری
۲۰
مواد اصلی
گل کلم خیار،هویج،کرفس،پیاز،فلفل وسیر
به مقدار لازم
سبزی معطر
به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه و تخم گشنیز
به مقدار لازم
قارچ
به مقدار لازم
کنسرو ذرت
به مقدار لازم
آب
به مقدار لازم
سرکه
به مقدار لازم
کلمات کلیدی ترشی مخلوط بازاری
طرز تهیهترشی مخلوط بازاری
درجه سختی
زمان تهیه ۱۸۰
تمام صیفی جات را خوب شسته و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه نداشته باشند. سپس در سایز دلخواه خرد کنید و روی پارچه بزرگی قرار دهید تا کاملا خشک شوند؛ خیس بودن مواد ترشی باعث کپک زدن می شود.
۲
با توجه به مقدار مواد و سایز دبه ترشی با نسبت ۲ به ۱ سرکه و آب را بجوشانید. میتوانید این مقدار را بر حسب ذائقه خود تغییر دهید ولی برای ترشی باید میزان سرکه بیشتر از آب باشد.نمک را نیز به سرکه اضافه کنید و بعد از جوشیدن ، خاموش کنید و اجازه دهید سرکه خنک شود.
۳
تمامی مواد ترشی را با هم مخلوط کنید و داخل دبه بریزید.به مخلوط آب و سرکه خنک شده، ادویه جات و سبزی های معطر را اضافه کنید و دبه ها را با آن پر کنید. درب ظرف ها را محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید و بعد از ۲ هفته ترشی آماده مصرف می باشد.
سایر نکات ترشی مخلوط بازاری
بر حسب ذائقه خود از صیفی جات دلخواه به میزانی که تمایل دارید استفاده کنید. معمولا میزان کلم باید بیشتر باشد.
کنسرو ذرت را 20 دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید و به مواد ترشی اضافه کنید.
قارچ ها را در آخر کار شسته و خشک کنید و به مواد اضافه کنید، و اگر زودتر شستید حتما کمی آبلیمو به آنها بزنید تا سیاه نشوند.
زردچوبه را به میزان کافی اضافه کنید تا ترشی خوشرنگی داشته باشید.
حتما از برگ های کرفس داخل ترشی استفاده کنید.
من از سبزی های معطر چوچاق، خالواش ، نعنا ، وارنگ بو به صورت خشک استفاده کردم.
#سر_آشپز_پاپیون
۲۰
مواد اصلی
گل کلم خیار،هویج،کرفس،پیاز،فلفل وسیر
به مقدار لازم
سبزی معطر
به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه و تخم گشنیز
به مقدار لازم
قارچ
به مقدار لازم
کنسرو ذرت
به مقدار لازم
آب
به مقدار لازم
سرکه
به مقدار لازم
کلمات کلیدی ترشی مخلوط بازاری
طرز تهیهترشی مخلوط بازاری
درجه سختی
زمان تهیه ۱۸۰
تمام صیفی جات را خوب شسته و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه نداشته باشند. سپس در سایز دلخواه خرد کنید و روی پارچه بزرگی قرار دهید تا کاملا خشک شوند؛ خیس بودن مواد ترشی باعث کپک زدن می شود.
۲
با توجه به مقدار مواد و سایز دبه ترشی با نسبت ۲ به ۱ سرکه و آب را بجوشانید. میتوانید این مقدار را بر حسب ذائقه خود تغییر دهید ولی برای ترشی باید میزان سرکه بیشتر از آب باشد.نمک را نیز به سرکه اضافه کنید و بعد از جوشیدن ، خاموش کنید و اجازه دهید سرکه خنک شود.
۳
تمامی مواد ترشی را با هم مخلوط کنید و داخل دبه بریزید.به مخلوط آب و سرکه خنک شده، ادویه جات و سبزی های معطر را اضافه کنید و دبه ها را با آن پر کنید. درب ظرف ها را محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید و بعد از ۲ هفته ترشی آماده مصرف می باشد.
سایر نکات ترشی مخلوط بازاری
بر حسب ذائقه خود از صیفی جات دلخواه به میزانی که تمایل دارید استفاده کنید. معمولا میزان کلم باید بیشتر باشد.
کنسرو ذرت را 20 دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید و به مواد ترشی اضافه کنید.
قارچ ها را در آخر کار شسته و خشک کنید و به مواد اضافه کنید، و اگر زودتر شستید حتما کمی آبلیمو به آنها بزنید تا سیاه نشوند.
زردچوبه را به میزان کافی اضافه کنید تا ترشی خوشرنگی داشته باشید.
حتما از برگ های کرفس داخل ترشی استفاده کنید.
من از سبزی های معطر چوچاق، خالواش ، نعنا ، وارنگ بو به صورت خشک استفاده کردم.
#سر_آشپز_پاپیون
طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com