خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
ترشی سبزیجات چینی
مواد لازم ترشی سبزیجات چینی
خیار1 عدد
کاهو100 گرم
کلم پیچ قرمز 125 گرم
کلم 100 گرم
هندوانه1 عدد
زنجبیل 1 ق س
سرکه2 ق س
آب5 فنجان
فلفل سیاه 1 ق س
نمک4 ق س
طرز تهیه ترشی سبزیجات چینی
طرز تهیه ترشی سبزیجات چینی
سبزیجات را بشویید و بعد از این که آبشان رفت یا خشکشان کردید همه را خرد کنید.
کلم بروکلی را به شکل گل های کوچک خرد کنید و هویج ، کلم برگ و کاهو و خیار را خلالی خرد نمایید.
نمک و آب را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس سرکه ،زنجبیل و فلفل سیاه را اضافه کنید.
سبزیجات خرد شده را در شیشه ریخته و رویشان را با مخلوط اب و سرکه پر کنید.
این ترشی بعد از 5 روز آماده است.
ترشی چینی با کاهو
مواد لازم ترشی چینی با کاهو

کاهو چینی 1 عددمتوسط
هویج2 عددمتوسط
گوجه فرنگی1 کیلو گرم
فلفل سبز تند4 عدد
سیر4 حبه
سرکه سیب2 لیوان
ذرت200 گرم
ساقه کرفسدو شاخه
ترخون1 قاشق سوپ خوری
نمک،فلفل،زردچوبهمقداری
طرز تهیه ترشی چینی با کاهو
برای تهیه ترشی کاهو چینی ابتدا کاهو را شسته خورد کنید و در قابله حاوی آب جوش و کمی نمک به مدت 3 دقیقه قرار دهید و سپس آبکشی کنید تا کاهو چینی نرم و انعطاف پذیر شود.
کرفس ، هویج ، فلفل سبز و سیر را به صورت نگینی خورد کنید و تمام مواد را در ظرف شیشه ای بریزید.
گوجه فرنگی را پوره کنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید . دو لیوان سرکه و 1 لیوان آب به آن اضافه کنید.
پوره گوجه را به همراه ترخون و ادویه و نمک و فلفل سیاه به شیشه اضافه کنید تا کاملا روی سبزیجات را بپوشاند.
این ترشی بعد از 5 روز آماده است.
ترشی کلم چینی یا کیمچی
مواد لازم ترشی کلم چینی یا کیمچی

کلم چینی یک عدد
پیازچه خلال شده یک پیمانه
ترب سفید خلال شده یک پیمانه
پودر فلفل چیلییک پیمانه
نمک۲/۱پیمانه
سیر رنده شده ۲ حبه
زنجبیل رنده شده یک قاشق مرباخوری
آبیک پیمانه
سویا سس یا سس ماهیدر صورت تمایل

طرز تهیه ترشی کلم چینی یا کیمچی
کیمچی است که با کلم چینی تهیه می شود. شما متناسب با ذائقه خودتان می توانید از پودر چیلی تند یا شیرین یا مخلوطی از هر دو برای تهیه این ترشی معروف استفاده کنید.
کلم چینی را از وسط نصف کرده و بدون این که برگهایش را جدا کنید تمیز بشویید.
با یک دوم پیمانه نمک لابه های برگهای کلم را نمک پاشی کنید و 3 ساعت اجازه دهید در دمای محیط بماند و نرم شود و سپس آبکشی کنید.
آب ، پودر چیلی ، سیر ، زنجبیل ، پیازچه و ترب را مخلوط کنید.
دستکش بپوشید و بدون این که برگهای کلم را جدا کنید لابه لای برگها را به مواد بالا آغشته کنید.
کلم چینی را در ظرفی در بسته بگذارید دو روز در دمای محیط بماند و سپس در یچال بگذارید.
ترشی معروف کیمچی را تا چند ماه می توانید در یخچال نگهداری کنید.
#بیتوته


۳ دستور تهیه ترشی چینی

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا