خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
ما در این مطلب طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی به طور کامل برایتان آماده کرده ایم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید
اگر شما هم نان برنجی کرمانشاهی را خورده باشید از طعم بینظیر آن خبر دارید ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه شیرینی برنجی کرمانشاهی ، و همچنین تاریخچه پخت نان برنجی در کرمانشاه را به اشتراک گذاریم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
شیرینی برنجی کرمانشاهی
مواد لازم

• ۴ پیمانه آرد برنج

• ۱ پیمانه ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده

• ۱ پیمانه پودر قند

• نصف پیمانهگلاب

• ۱ عدد تخم‌مرغ درشت

• پودر هل

• ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده

• ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

•تخم خرفه و خلال پسته برای تزئین

نان برنجی کرمانشاهی
طرز تهیه

۱) سفیده تخم‌مرغ را با هم‌زن برقی و سرعت بالاهم بزنید تا کاملا پف کند و اسفنجی شود.
۲) در ظرفی دیگر، زرده تخم‌مرغ، پودر قند، هل و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید.سفیده تخم‌مرغ و گلاب را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.در آخر، آرد برنج را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.خمیر را درون پلاستیک قرار دهید و به مدت ۲ ساعت در فضای آشپزخانه بگذارید تا خمیر ور بیاید.
۳) فر را با دمای ۳۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
۴) روی سطحی صاف، آرد بپاشد و خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید.آنها را به شکل دلخواه قالب بزنید.روی نان ها تخم خرفه و خلال پسته بریزید و با فاصله یک سانتی‌متری از هم داخل سینی فر بچینید.
۵) آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا پخته و ترد شوند.
۶) برای تغییر رنگ نان برنجی می توانید در مایه آن پودر کاکائو حل شده در یک قاشق آب گرمیا زعفران بریزید تا رنگ های زرد یا شکلاتی پیدا کنند.
۷) باید توجه داشته باشید در طول پخت نان برنجی، به هیچ عنوان نباید در فر را باز کنید.
شیرینی برنجی کرمانشاهی
بیشتر بدانید از تاریخچه پخت نان برنجی کرمانشاهی در کرمانشاه
تاریخ نشان می دهد که پیشینه پخت نان برنجی در کرمانشاه به چیزی حدود ۱۵۰ سالپیش برمی گردد که تقریبا همزمان با حکومت قاجار در کشور ایران می شود. با توجه بهموقعیت جغرافیایی کرمانشاه و قرارگیری در جاده ابریشم به ویژه قرار گرفتن در جاده کربلا،هر ساله مسافران و زائران بسیاری از این شهر رفت و آمد داشتند تا برای زیارت کربلابه کشور عراق بروند.
در آن زمان ایده تولید و پخت یک ماده غذایی شکل گرفت که بتوانند آن را در مدت زمانبیشتری با خود حمل نموده و نصر۴ کنند‌ در این صورت علاوه بر ماندگاری بالا، لازم بودتا از مواد اصلی که مردم آن زمان به عنوان غذا مصرف می کردند، در تهیه این خوراکیجدید استفاده شود. با این وجود برنج به عنوان ماده اصلی این شیرینی در نظر گرفته شد و از آن پس به عنوان سوغات محلی کرمانشاه شناخته می شود.
البته لازم است بدانید این ماده خوراکی در آن زمان با نام کلوچه برنجی شناخته می شد و اندازه ای بزرگتر از نان برنجی های امروزی کرمانشاه داشته است.
#پرشین_وی


طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا