خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
چگونه میگو را پاک کنیم؟
میگو از جمله پروتئین های دریایی است که طرفداران زیادی دارد . بنا به نحوه طبخ آن ۲ روش برای پاک کردن میگو وجود دارد .
۱)روش اول غلاف پوست میگو را از آن جدا می کنند و در خوراک و یا همراه با برنج و سایر مواد طبخ می شود .
۲)در روش دوم که کباب کردن یا سیخ کردن میگو است, غلاف سخت دور میگو را نباید کند چرا که این پوسته از سوختن گوشت لذیذ حیوان جلو گیری می کند . ما در این بخش به مورد اول می پردازیم و آن را با تصویر به شما نشان می دهیم.



training-all-clean-up-the-shrimp-the-first-video-5.jpg
training-all-clean-up-the-shrimp-the-first-video-4.jpg
training-all-clean-up-the-shrimp-the-first-video-3.jpg
training-all-clean-up-the-shrimp-the-first-video-2.jpg


روش پاک کردن سرخ کردن میگو (تصویری)

 

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
---.jpg

طرز صحیح سرخ کردن میگوی سرخ شده
سرخ کردن میگو به شیوه صحیح کار آسان و راحتی است . با این روش می توانید یکی از خوشمزه ترین میگو ها را آماده کنید .سعی کنید که برای انجام این کار وقت و حوصله کافی صرف کنید تا بتوانید یک غذای خوشمزه ایی را درست کنید . با ما همراه باشید
روش سرخ کردن میگو
مواد لازم: تخم مرغ زده شده=۱ عدد
میگو تمیز شده =۱ کیلو
آبلیمو=۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید=۱ لیوان
آرد سوخاری=۱
لیوان روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
سیر له شده=۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
طرز تهیه سرخ کردن میگو
طرز تهیه
۱- میگوهای تمیز شده را شسته در ظرفی با آبلیمو،سیر لهشده و ادویه مخلوط کنید.
۲- ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد جذب میگو شود
۳- تخم مرغ زده شده آرد سفید آرد سوخاری را هر کدام در ظرفی جداگانه بریزید.
۴- میگوها را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و پس از آن در آرد سوخاری بـ*ـغلتانید.
۵- میگوها را در روغن فراوان سرخ کنید سپس روی کاغذ روغنی یا در صافی ریخته تا روغن آن برود.
۶- میگوهای سرخ شده را در ظرفی چیده اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.

----1-500x335.jpg

#پرشین_فرم


روش پاک کردن سرخ کردن میگو (تصویری)

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا