M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد اصلی
نشاسته
۱ لیوان
شکر
۳ لیوان
آب
۶ لیوان
گلاب
۱ لیوان
روغن
۱ لیوان
پودر هل
۱ قاشق غذا خوری
خلال بادام
۱/۲ لیوان
رنگ خوراکی (اختیاری)
به مقدار لازم
حلوا بحرینی
درجه سختی
زمان تهیه ۲۰
دقیقه
زمان پخت ۶۰
دقیقه
۱
ابتدا شكر را در قابلمه تفلون روى حرارت ميگذاريم تا به صورت تكه تكه دربياد ولى كامل آب نشه بعد نشاسته با آب كه در ظرفی مخلوط كرديم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا نشاسته خوب پخته بشه
۲
بعد گلاب و هل كه مخلوط كرديم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم به مدت يك ربع بعد رنگ دلخواه اضافه ميكنيم
۳
خوب هم ميزنيم به مدت يه ربع و بعد روغن اضافه ميكنيم و دوباره هم ميزنيم البته از اول شعله گاز بايد بلند باشه وبعد مغز بادام و گردو ويا پسته ويا هر مغزى كه دارى ميتونى استفاده كنى و بعد ده دقيقه حلواى ما آماده است مدت پخت اين حلوا كلاً يك ساعت است ،
۴
بعد در قالب ریخته.. و یک ساعت در یخچال گذاشته... و در ظرف سرو بر میگردانیم و ب دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید
سایر نکات
نشاسته پودری...اندازه ها، دقیق..... لیوان دسته دار فرانسوی پیمانه است..
اونقدر باید هم زده بشه در یک جهت.... تا کشدار بشه......
#سر_آشپز_پاپیون
نشاسته
۱ لیوان
شکر
۳ لیوان
آب
۶ لیوان
گلاب
۱ لیوان
روغن
۱ لیوان
پودر هل
۱ قاشق غذا خوری
خلال بادام
۱/۲ لیوان
رنگ خوراکی (اختیاری)
به مقدار لازم
حلوا بحرینی
درجه سختی
زمان تهیه ۲۰
دقیقه
زمان پخت ۶۰
دقیقه
۱
ابتدا شكر را در قابلمه تفلون روى حرارت ميگذاريم تا به صورت تكه تكه دربياد ولى كامل آب نشه بعد نشاسته با آب كه در ظرفی مخلوط كرديم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا نشاسته خوب پخته بشه
۲
بعد گلاب و هل كه مخلوط كرديم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم به مدت يك ربع بعد رنگ دلخواه اضافه ميكنيم
۳
خوب هم ميزنيم به مدت يه ربع و بعد روغن اضافه ميكنيم و دوباره هم ميزنيم البته از اول شعله گاز بايد بلند باشه وبعد مغز بادام و گردو ويا پسته ويا هر مغزى كه دارى ميتونى استفاده كنى و بعد ده دقيقه حلواى ما آماده است مدت پخت اين حلوا كلاً يك ساعت است ،
۴
بعد در قالب ریخته.. و یک ساعت در یخچال گذاشته... و در ظرف سرو بر میگردانیم و ب دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید
سایر نکات
نشاسته پودری...اندازه ها، دقیق..... لیوان دسته دار فرانسوی پیمانه است..
اونقدر باید هم زده بشه در یک جهت.... تا کشدار بشه......
#سر_آشپز_پاپیون
دستور پخت حلوا بحرینی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com