خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
25,243
امتیاز واکنش
64,123
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای کیک اسفنجی:
تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
مواد لازم برای خامه فرم گرفته:
یک لیوان خامه شانتی
اسانس توت فرنگی چند قطره
رنگ صورتی ژله ای دو قطره
مواد لازم برای شهد:
شکر یک پیمانه
آب نصف پیمانه
پوست پرتقال دو تکه
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف کند.
سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند .
سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در 2 نوبت روی مواد میریزیم.
مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب 30 سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود 60 دقیقه در فر 170 درجه می پزیم.
طرز تهیه کیک انار خوشمزهیک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم.
خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم.
سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .
FOOD-VAGHTESOBH-17-768x443.webp

#وقت_صبح


طرز تهیه اسفنجی با شهد انار

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا