خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,858
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد اولیه برای 12 نفر :
زعفران 2قاشق چایخوری (ساییده)
شکر 2پیمانه
آرد 4پیمانه
آب 1پیمانه
روغن 2پیمانه
هل 3قاشق چایخوری (پودر)
کره 100گرم
گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب و نچسب آرد را ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا تفت داده شده و خرمایی رنگ شود، بعد زیر آن را خاموش و الک می‌کنیم تا گلوله نشود و آرد یک دست باشد. سپس روغن و کره را افزوده و روی حرارت تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. حرارت را خاموش کرده و شربت و پودر هل را اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا سفت شود، اگر شل بود فقط برای چند ثانیه آن را روی حرارت می‌گذاریم.
طرز تهیه شربت
در ظرفی مناسب و نچسب شکر، آب و زعفران را روی حرارت می‌گذاریم تا شکر حل شود، کافی است در آخر گلاب را اضافه کنیم. و آن را از روی حرارت برداریم.
نکات:
1)آرد خیلی زود میسوزد حتما با شعله کم آن را تفت دهید و مرتب هم بزنید.
2)اگر دوست دارید مقدار بیشتری هل به حلوا اضافه کنید.
3)برخی افراد آرد را داخل روغن تفت میدهند البته با این کار احتمال گلوله شدن حلوا زیاد میشود.
4)در صورت تمایل به جای آب از گلاب یا شیر استفاده نموده و مقداری وانیل هم به آرد اضافه کنید.
نوش جان

14818.jpg
14813.jpg

#تصویر_زندگی


دستور پخت حلوا وانیلی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا