M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,858
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد اولیه برای 12 نفر :
زعفران 2قاشق چایخوری (ساییده)
شکر 2پیمانه
آرد 4پیمانه
آب 1پیمانه
روغن 2پیمانه
هل 3قاشق چایخوری (پودر)
کره 100گرم
گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب و نچسب آرد را ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا تفت داده شده و خرمایی رنگ شود، بعد زیر آن را خاموش و الک میکنیم تا گلوله نشود و آرد یک دست باشد. سپس روغن و کره را افزوده و روی حرارت تفت میدهیم تا بوی خامی آن از بین برود. حرارت را خاموش کرده و شربت و پودر هل را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سفت شود، اگر شل بود فقط برای چند ثانیه آن را روی حرارت میگذاریم.
طرز تهیه شربت
در ظرفی مناسب و نچسب شکر، آب و زعفران را روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود، کافی است در آخر گلاب را اضافه کنیم. و آن را از روی حرارت برداریم.
نکات:
1)آرد خیلی زود میسوزد حتما با شعله کم آن را تفت دهید و مرتب هم بزنید.
2)اگر دوست دارید مقدار بیشتری هل به حلوا اضافه کنید.
3)برخی افراد آرد را داخل روغن تفت میدهند البته با این کار احتمال گلوله شدن حلوا زیاد میشود.
4)در صورت تمایل به جای آب از گلاب یا شیر استفاده نموده و مقداری وانیل هم به آرد اضافه کنید.
نوش جان
#تصویر_زندگی
زعفران 2قاشق چایخوری (ساییده)
شکر 2پیمانه
آرد 4پیمانه
آب 1پیمانه
روغن 2پیمانه
هل 3قاشق چایخوری (پودر)
کره 100گرم
گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب و نچسب آرد را ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا تفت داده شده و خرمایی رنگ شود، بعد زیر آن را خاموش و الک میکنیم تا گلوله نشود و آرد یک دست باشد. سپس روغن و کره را افزوده و روی حرارت تفت میدهیم تا بوی خامی آن از بین برود. حرارت را خاموش کرده و شربت و پودر هل را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سفت شود، اگر شل بود فقط برای چند ثانیه آن را روی حرارت میگذاریم.
طرز تهیه شربت
در ظرفی مناسب و نچسب شکر، آب و زعفران را روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود، کافی است در آخر گلاب را اضافه کنیم. و آن را از روی حرارت برداریم.
نکات:
1)آرد خیلی زود میسوزد حتما با شعله کم آن را تفت دهید و مرتب هم بزنید.
2)اگر دوست دارید مقدار بیشتری هل به حلوا اضافه کنید.
3)برخی افراد آرد را داخل روغن تفت میدهند البته با این کار احتمال گلوله شدن حلوا زیاد میشود.
4)در صورت تمایل به جای آب از گلاب یا شیر استفاده نموده و مقداری وانیل هم به آرد اضافه کنید.
نوش جان
#تصویر_زندگی
دستور پخت حلوا وانیلی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com