M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,858
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
اشپل ماهی چیست و چگونه آن را بپزیم؟
اشپل ماهی همان دانههای گرد کوچک و نارنجی رنگی هستند که در رستورانهای شمالی کنار غذایتان سرو میشوند. این مادهی مغذی و پرکالری؛ تخمهای ماهی هستند که داخل پرده نازکی در شکم انواع ماهیها از جمله: سالمون، ماهی سفید، اوزون برون، ماهی کولی و ماهی سیم وجود دارد. طرز تهیه اشپل ماهی در رستورانها، معمولا بصورت مخلفات همراه زیتون و باقالی است. اما به دلیل خواص و انرژی زیاد آن، غذاهای خانگی مختلفی با آن پخت میشوند که ارزش امتحان کردن را دارند. شمالیها، انواع غذاها از جمله: کوکو اشپل، اشپل لقمه، اشپل روده، اشپل شور، اشپل سرخ شده و … را با تخم ماهی سفید دریای خزر میپزند و طرز نگهداری اشپل ماهی را به خوبی میدانند.
اگر اهل شمال یا جنوب شور باشید، به احتمال زیاد روش پاک کردن، پختن و تهیه اشپل شور را میدانید. ما در این مطلب از خواص و مضررات اشپل میگوییم و بعد از آوردن نکات مهم پخت، دستور اصلی چند غذا با اشپل ماهی را بطور کامل توضیح میدهیم. پس اگر قبلا اشپل پختهاید؛ حتما نگاهی به دستور پختها و نکات آن بیاندازید و اگر اولین بار است که با این ماده مغذی غذا میپزید، مراحل را با دقت بخوانید.
فرق اشپل با خاویار
همه ما خاویار را میشناسیم، یکی از گرانترین خوراکیهای دنیا که ایران بزرگترین پرورش دهنده آن است. اما خاویار چه فرقی با اشپل دارد؟ در واقع خاویار نوعی اشپل است. اشپل در تمامی ماهیهای ماده وجود دارد اما نوع و خواص هر یک متفاوت است. در برخی از ماهیها به قدری کم و ناچیز است که ارزش خارج کردن را ندارد. اما برخی دیگر از ماهیها مانند: ماهی سالمون، اوزون برون، قزل آلا و ماهی سفید، مقدار زیادی اشپل داخل شکمشان دارند. خاویار، اشپل ماهی اوزون برون؛ یکی از ماهیان گران قیمت دریای خزر است. مواد مغذی این اشپل زیاد است و از این رو ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.
فواید اشپل ماهی
با توجه به اینکه خواص ماهی تازه چندین برابر ماهیهایی است که در بازار شهرای دور از دریا فروخته میشوند، خرید آنلاین ماهی روشی آسان برای خرید ماهی تازه جنوب است. فروشگاه ماهی مشتا؛ انواع ماهیهایهای تازه جنوب را با بسته بندیهای مخصوص، در کوتاهترین زمان ممکن به شهرستانها ارسال میکند که در نهایت، ماهی تازه صید شده به دست مشتری میرسد. پس اگر قصد خرید ماهی تازه دارید؛ به فروشگاه ما سر بزنید.
همه ما از خواص غذاهای دریایی خبر داریم. گوشت ماهی، شامل پروتئین و مواد مغذی است. ماهیهای آزاد جنوب و شمال کشور به دلیل رشد طبیعی در آبهای آزاد؛ نسبت به ماهیهای پرورشی، خواص بیشتری دارند. اشپل بر خلاف گوشت آبزیان، جیوه و دیگر فلزات سنگین را ندارد و به دلیل داشتن مواد مغذی زیر، فواید زیادی دارد:
اشپل ماهی دارای مقدار زیادی کلسترول است. هر ۲۸ گرم اشپل، کلسترولی معادل با یک تخم مرغ بزرگ دارد، حالا اگر فقط 50 گرم اشپل بخورید بیشتر از ۳۰۰ میلی گرم کلسترول دریافت خواهید کرد و این بیش از مقدار مورد نیاز یک فرد سالم است. مصرف زیاد کلسترول به شدت برای سیستم قلبی عروقی مضر است و ریسک سکتههای قلبی را افزایش میدهد. پس به هیچ عنوان در خوردن تخم ماهی زیاده روی نکنید. مقدار مصرف روزانه آن نباید بیشتر از 50 گرم باشد.
سدیم زیاد یکی دیگر از مضررات اشپل است. میزان مصرف رزانه سدیم برای یک فرد سالم ۲۳۰۰ میلی گرم است. اما هر ۲۸ گرم خاویار ۴۲۰ میلی گرم سدیم دارد. پس برای مصرف خاویار باید این مسئله را مدیریت کرد. اما تخم ماهیهای دیگر مثل ماهی سفید، به ازای هر ۲۸ گرم، ۴۵ میلی گرم سدیم دارد. که مصرف آن تا 50 گرم مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
اشپل ماهی همان دانههای گرد کوچک و نارنجی رنگی هستند که در رستورانهای شمالی کنار غذایتان سرو میشوند. این مادهی مغذی و پرکالری؛ تخمهای ماهی هستند که داخل پرده نازکی در شکم انواع ماهیها از جمله: سالمون، ماهی سفید، اوزون برون، ماهی کولی و ماهی سیم وجود دارد. طرز تهیه اشپل ماهی در رستورانها، معمولا بصورت مخلفات همراه زیتون و باقالی است. اما به دلیل خواص و انرژی زیاد آن، غذاهای خانگی مختلفی با آن پخت میشوند که ارزش امتحان کردن را دارند. شمالیها، انواع غذاها از جمله: کوکو اشپل، اشپل لقمه، اشپل روده، اشپل شور، اشپل سرخ شده و … را با تخم ماهی سفید دریای خزر میپزند و طرز نگهداری اشپل ماهی را به خوبی میدانند.
اگر اهل شمال یا جنوب شور باشید، به احتمال زیاد روش پاک کردن، پختن و تهیه اشپل شور را میدانید. ما در این مطلب از خواص و مضررات اشپل میگوییم و بعد از آوردن نکات مهم پخت، دستور اصلی چند غذا با اشپل ماهی را بطور کامل توضیح میدهیم. پس اگر قبلا اشپل پختهاید؛ حتما نگاهی به دستور پختها و نکات آن بیاندازید و اگر اولین بار است که با این ماده مغذی غذا میپزید، مراحل را با دقت بخوانید.
فرق اشپل با خاویار
همه ما خاویار را میشناسیم، یکی از گرانترین خوراکیهای دنیا که ایران بزرگترین پرورش دهنده آن است. اما خاویار چه فرقی با اشپل دارد؟ در واقع خاویار نوعی اشپل است. اشپل در تمامی ماهیهای ماده وجود دارد اما نوع و خواص هر یک متفاوت است. در برخی از ماهیها به قدری کم و ناچیز است که ارزش خارج کردن را ندارد. اما برخی دیگر از ماهیها مانند: ماهی سالمون، اوزون برون، قزل آلا و ماهی سفید، مقدار زیادی اشپل داخل شکمشان دارند. خاویار، اشپل ماهی اوزون برون؛ یکی از ماهیان گران قیمت دریای خزر است. مواد مغذی این اشپل زیاد است و از این رو ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.
فواید اشپل ماهی
با توجه به اینکه خواص ماهی تازه چندین برابر ماهیهایی است که در بازار شهرای دور از دریا فروخته میشوند، خرید آنلاین ماهی روشی آسان برای خرید ماهی تازه جنوب است. فروشگاه ماهی مشتا؛ انواع ماهیهایهای تازه جنوب را با بسته بندیهای مخصوص، در کوتاهترین زمان ممکن به شهرستانها ارسال میکند که در نهایت، ماهی تازه صید شده به دست مشتری میرسد. پس اگر قصد خرید ماهی تازه دارید؛ به فروشگاه ما سر بزنید.
همه ما از خواص غذاهای دریایی خبر داریم. گوشت ماهی، شامل پروتئین و مواد مغذی است. ماهیهای آزاد جنوب و شمال کشور به دلیل رشد طبیعی در آبهای آزاد؛ نسبت به ماهیهای پرورشی، خواص بیشتری دارند. اشپل بر خلاف گوشت آبزیان، جیوه و دیگر فلزات سنگین را ندارد و به دلیل داشتن مواد مغذی زیر، فواید زیادی دارد:
- اسیدهای چرب امگا-۳: به گفته متخصصان؛ مصرف روزانه یک گرم امگا-۳ برای سلامت مغز و قلب ضروری است. امگا-۳ باعث کاهش التهاب بدن شده و توان ذهنی و حافظه را بهبود میبخشد و از پیری زودرس و افسردگی پیشگیری میکند.
- ویتامین B۱۲: این ویتامین در بهبود عملکرد مغز و تبدیل غذا به انرژی، نقش مهمی دارد.
- ویتامینای A،E،D
- املاح معدنی ید و فسفر
- مزاج اشپل بر خلاف گوشت ماهی گرم است و نیروی **** را افزایش داده و باروری را تقویت میکند.
اشپل ماهی دارای مقدار زیادی کلسترول است. هر ۲۸ گرم اشپل، کلسترولی معادل با یک تخم مرغ بزرگ دارد، حالا اگر فقط 50 گرم اشپل بخورید بیشتر از ۳۰۰ میلی گرم کلسترول دریافت خواهید کرد و این بیش از مقدار مورد نیاز یک فرد سالم است. مصرف زیاد کلسترول به شدت برای سیستم قلبی عروقی مضر است و ریسک سکتههای قلبی را افزایش میدهد. پس به هیچ عنوان در خوردن تخم ماهی زیاده روی نکنید. مقدار مصرف روزانه آن نباید بیشتر از 50 گرم باشد.
سدیم زیاد یکی دیگر از مضررات اشپل است. میزان مصرف رزانه سدیم برای یک فرد سالم ۲۳۰۰ میلی گرم است. اما هر ۲۸ گرم خاویار ۴۲۰ میلی گرم سدیم دارد. پس برای مصرف خاویار باید این مسئله را مدیریت کرد. اما تخم ماهیهای دیگر مثل ماهی سفید، به ازای هر ۲۸ گرم، ۴۵ میلی گرم سدیم دارد. که مصرف آن تا 50 گرم مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
اشپل ماهی چیست و چگونه آن را بپزیم؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com