خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه آش دندونی یا دیشلیق برای 7 نفر را باید مرحله به مرحله درست انجام داد. آش دندونی برای جشن دندان در آوردن نوزاد ها پخته می شود و بطور سنتی این آش از قدیم با ما ایرانیان عجین شده است. در تهیه این آش از موادی استفاده می شود که بتوان با کمترین فشار فک ، در دهان له شوند. همانطور که شاید بدانید ، حبوبات این آش ، گندم ، نخود ، لوبیا چیتی ، برنج ، آب قلم و … می باشند.
شما عزیزان با مطالعه دستور تهیه این آش دندونی ، می توانید یک آش بسیار خوشمزه و جذاب را از منطقه آذربایجان تهیه نمایید. آش دندونی در آذربایجان شرقی به دیشلیق معروف است. این آش از آش ها و غذاهای سنتی منطقه آذربایجان محسوب می شود. همانطور که می دانید آذربایجان غذا های بسیار خوشمزه ای دارد. پیشنهاد می کنیم حتما این آش را در منزل برای مراسم های خود بپزید و میل کنید.
برای مطالعه دیگر آش ها و یا غذاهای محلی حتما بخش های آنان را مطالعه نمایید. در ادامه طرز تهیه آش دندونی یا دیشلیق را خواهیم داشت.
آموزش طرز تهیه آش دندونی یا دیشلیق
آش دندونی همانطور که گفته شد از آش های سنتی ما ایرانیان است. برای آموزش طرز تهیه آش دندونی یا به زبان آذری دیشلیق می باست مراحل زیر را به ترتیب انجام داده تا بتوانید یک آش جا افتاده و خوشمزه را طبخ نمایید.
آش دندونی برای اولین دندان در آوردن کودک پخته می شود. این آش بایستی هم مقوی باشد و هم راحت خورده شود. پس حبوبات باید بسیار نرم بوده و راحت از گلو پایین رود.

  • گندم
  • نخود
  • لوبیا قرمز
  • لوبیا چیتی
  • برنج
  • آب قلم یا آب گوشت
همانطور که مشاهده می کنید حبوبات های فوق همگی از دسته حبوبات های بسیار مقوی و مهم بوده اند و اساسا در سبد اولیه غذایی همه خانه ها موجود هستند. شما باید از این حبوبات در کنار آب قلم یا آب گوشت استفاده کنید.
زمان پخت حبوبات بسیار مهم است.
این حبوبات بایستی بسیار نرم شوند و ترجیحا له نشوند. این یکی از اصول آشپزی برای تهیه آش دندونی است. آش دندونی در عین سادگی ممکن است سخت به نظر بیاید ولی چنین نیست. کافیست مراحل طرز تهیه آش دندونی را در زیر انجام داده تا یک آش حرفه ای دندونی را برای عزیزانتان تهیه و طبخ نمایید.نوش جانتان!
اگر تمایل به پخت غذاهای محلی دارید حتما انواع غذاهای محلی آذربایجانی (17 غذای استان آذربایجان شرقی) را نیز مطالعه نمایید. انواع غذاهای شمالی استان مازندران ( 21 غذای محلی مازندرانی ) هم خالی از لطف نیست.
#آموزش_آشپزی_آنلاین


طرز تهیه آش دندونی یا دیشلیق برای 7 نفر

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا