M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
کباب ماهی بیاح
ماهی بیاح بسیار چرب است اما چربی آن برای بدن مفید میباشد
مصرف این غذا برای افراد با کلسترول بالا نیز مفید است
ماهی بیاح کبابی میتواند یک وعده خوشمزه برای شما باشد
همچنین این غذا را میتوان برای مجالس و میهمانی ها نیز طبخ کرد
مواد لازم
بتدا فیله ماهی را با نمک و پودر فلفل سیاه و آبلیمو آغشته کرده و بگذارید 10 دقیقه بماند
سپس در یک ظرف فلفل قرمز خشک شده ، سس سویا، سس چیلی، سیر و روغن را ریخته و خوب باهم مخلوط کنید
سپس سس را روی فیله ها بزنید و بگذارید 30 دقیقه بماند
سپس روغن را کف ماهیتابه یا کباب پز خود بریزید
فیله های طعم دار شده را بچینید
و بگذارید فیله ها به مدت 2 دقیقه در دمای متوسط کباب شود
طرف دیگر ماهی را برگردانید تا کباب شود
سپس باقی مانده سسی را که آماده کردیم روی ماهی میزنیم
و بعد بگذارید به مدت 2 دقیقه کباب شود
دما یا شعله را کم کرده و ماهی را طرف دیگر برگردانید
روغن ماهیتابه یا کباب پز را که آغشته به سس شده است با قلموی آشپزی روی ماهی بکشید
ماهی ها را مرتب پشت و رو کنید تا کاملا کبابی شود
در آخر ماهی را سرو کرده و نوش جان کنید
نکات لازم درباره کباب ماهی بیاح
میتوانید کنار این ماهی برنج سرو کنید
میتوانید از دور چین هایی مانند سیب زمینی، کلم و … نیز استفاده کنید
میتوانید از ادویه جاتی مثل ادویه جات ماهی و … نیز برای طبخ ماهی استفاده کنید
ماهی بیاح یکی از لذیذ ترین ماهی های جنوب است
ماهی بیاح در بازار های ایران کمیاب است
و تهیه ماهی بیاح تازه و صید روز به صورت پاک شده و آماده به طبخ کمی مشکل است
ماهی بیاح بسیار چرب است اما چربی آن برای بدن مفید میباشد
مصرف این غذا برای افراد با کلسترول بالا نیز مفید است
ماهی بیاح کبابی میتواند یک وعده خوشمزه برای شما باشد
همچنین این غذا را میتوان برای مجالس و میهمانی ها نیز طبخ کرد
مواد لازم
- فیله ماهی بیاح 4 عدد بین 500تا 300 گرم ( برای خرید فیله ماهی بیاح به اپلیکیشن فیش اپ مراجعه کنید )
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز خشک شده خرد شده 1/2 قاشق چای خوری
- آبلیمو 1/2 قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه س1 قاشق چای خوری
- سس سویا 1 قاشق چای خوری
- سس چیلی 2 قاشق غذا خوری
- سیر خورد شده 1 قاشق چای خوری
- روغن 2 قاشق غذا خوری
بتدا فیله ماهی را با نمک و پودر فلفل سیاه و آبلیمو آغشته کرده و بگذارید 10 دقیقه بماند
سپس در یک ظرف فلفل قرمز خشک شده ، سس سویا، سس چیلی، سیر و روغن را ریخته و خوب باهم مخلوط کنید
سپس سس را روی فیله ها بزنید و بگذارید 30 دقیقه بماند
سپس روغن را کف ماهیتابه یا کباب پز خود بریزید
فیله های طعم دار شده را بچینید
و بگذارید فیله ها به مدت 2 دقیقه در دمای متوسط کباب شود
طرف دیگر ماهی را برگردانید تا کباب شود
سپس باقی مانده سسی را که آماده کردیم روی ماهی میزنیم
و بعد بگذارید به مدت 2 دقیقه کباب شود
دما یا شعله را کم کرده و ماهی را طرف دیگر برگردانید
روغن ماهیتابه یا کباب پز را که آغشته به سس شده است با قلموی آشپزی روی ماهی بکشید
ماهی ها را مرتب پشت و رو کنید تا کاملا کبابی شود
در آخر ماهی را سرو کرده و نوش جان کنید
نکات لازم درباره کباب ماهی بیاح
میتوانید کنار این ماهی برنج سرو کنید
میتوانید از دور چین هایی مانند سیب زمینی، کلم و … نیز استفاده کنید
میتوانید از ادویه جاتی مثل ادویه جات ماهی و … نیز برای طبخ ماهی استفاده کنید
ماهی بیاح یکی از لذیذ ترین ماهی های جنوب است
ماهی بیاح در بازار های ایران کمیاب است
و تهیه ماهی بیاح تازه و صید روز به صورت پاک شده و آماده به طبخ کمی مشکل است
طرز تهیه کباب ماهی بیاح
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com