خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,530
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای شکلات کره بادام زمینی
    • کره بادام زمینی 1 و 1/2 پیمانه
    • کره بدون نمک 1/2 پیمانه
    • عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری
    • نمک 3/4 پیمانه
    • پودر قند 3 و 1/2 پیمانه
    • چیپس شکلاتی 3 پیمانه
شکلات کره بادام زمینی

شکلات از جمله خوراکی هایی است که طرفداران زیادی از خردسال تا بزرگسال دارد. اگر شما هم از علاقه مندان به انواع شکلات هستید پس با طعم جدیدی از شکلات آشنا شوید. شکلات کره بادام زمینی بسیار خوشمزه بوده و به راحتی در منزل تهیه می شود. این شکلات دو رنگ است و ظاهری مانند فندق دارد. شکلات های توپی شکل کره بادام زمینی می توانند گزینه مناسبی برای عصرانه و یا مهمانی های کوچک دوستانه شما باشند.


طرز تهیه: ابتدا برای تهیه قسمت داخلی، کره بادام زمینی، کره ذوب شده، وانیل و نمک را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. 2 پیمانه پودر قند را با استفاده از صافی الک کرده و هم زدن را ادامه دهید تا قند در مواد جذب شود. باقی ماده پودر قند را الک کرده و مخلوط کنید تا مانند رب سفت و صاف شود.





با استفاده از اسکوپ مقدار کمی از خمیر را برداشته و توپ هایی تقریبا 2.5 سانتی درست کنید. توپ ها را داخل سینی فر لبه دار که کف آن را کاغذ روغنی پوشانده، قرار دهید.






حداقل به مدت 1 ساعت یا در طول شب در داخل یخچال نگه داری کنید. در این صورت توپ ها برای فرو بردن در شکلات به اندازه کافی سفت می شوند.



زمانی که توپ ها در یخچال هستند، شکلات‌های چیپسی را با ظرف مناسب به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید. در نوبت های بعدی از زمان بیشتری استفاده کنید. بین هر نوبت، چیپس های نیمه جامد را هم بزنید تا نرم و آب شوند.

موس کدو حلوایی








توپ های کره بادام زمینی را با استفاده از سیخ کوچک چوبی برداشته و وارد شکلات کنید به طوری که 3/4 از توپ ها با شکلات پوشانده شوند. قسمت بالایی توپ ها را نپوشانید پس از پوشاندن، توپ ها روی کاغذ روغنی قرار دهید.






شکلات ها را حداقل به مدت 1 ساعت یا در طول شب داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند. در زمان سفت شدن شکلات ها می توانید انگشت خود را مرطوب کرده و به آن ها شکل دهید. شکلات ها را در ظرف مقاوم به هوا در یخچال نگه داری کنید.


#ایران کوک


طرز تهیه شکلات کره بادام زمینی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا