خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای کیک وانیلی شکلاتی حلقه ای
    • شیر 3/4 پیمانه
    • کره 300 گرم
    • شکر 2 پیمانه
    • تخم مرغ بزرگ 6 عدد
    • آرد سفید 3 پیمانه
    • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    • نمک 1/2 قاشق چایخوری
    • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
    • رنده پوست لیمو (سبز) 1 قاشق چایخوری
    • خلال بادام 1/4 پیمانه (دلخواه)
    • پودر کاکائو 1/4 پیمانه
    • روغن برای چرب کردن قالب
    • پودر قند برای تزیین

کیک وانیلی شکلاتی حلقه ای


هیچ چیز خوشمزه‌تر از یک کیک خانگی تر و تازه نیست. نکته جالب در مورد کیک وانیلی شکلاتی حلقه ای، این است که بخش شکلاتی‌اش در وسط آن مخفی شده و بیرونش کاملاً وانیلی است. در نتیجه برش‌های کیک فوق‌العاده زیبا و منحصر به فرد می‌شوند. البته شما می‌توانید با بخش شکلاتی روی بخش وانیلی کیک طرح مرمری هم ایجاد کنید اما جدا بودن دو بخش زیبایی چشمگیری به کیک می‌دهد. در ضمن سطح کیک وانیلی شکلاتی با خلال بادام پوشانده شده که در فر ترد شده‌ است و عطری عالی پیدا کرده‌ است.







در اینجا برای تزیین روی کیک وانیلی شکلاتی پودر قند پاشیده‌ایم. شما می‌توانید از سس شکلات یا سس شکلات سفید هم استفاده کنید. در ضمن می‌توانید این کیک را به عنوان صبحانه، عصرانه یا دسر سرو کنید. دستور این کیک ساده، زیبا و خوشمزه را در ادامه بخوانید.



طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. داخل یک قالب حلقه‌ای را خوب با روغن چرب کنید. اطمینان حاصل کنید همه گوشه‌ها و فرورفتگی‌های قالب چرب شده‌اند. در این مرحله اگر تمایل دارید خلال بادام را داخل قالب بریزید و آن را کمی تکان دهید تا کف قالب پخش شود.


در کاسه‌ای آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. بگذارید کره نرم شود. سپس آن را همراه با شکر در کاسه دیگری بریزید و با همزن خوب بزنید تا حالت کرم مانند پیدا کند. دیواره‌های ظرف را با لیسک یا قاشق پاک کنید. وانیل و رنده پوست لیمو ترش را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.


سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار هم بزنید. آرد و شیر را به تدریج و یکی در میان اضافه کنید (کار را با آرد شروع و با همان تمام کنید). بیش از حد در این مرحله هم نزنید، فقط در حد مخلوط شدن.


حدود یک سوم از مایه کیک را در کاسه کوچکتری بریزید. پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک‌دست شود. نصف مایه کیک وانیلی را داخل قالب بریزید و آن را به تمام دیواره‌های قالب بمالید. سپس مایه کاکائویی را روی آن بریزید و سطحش را با لیسک صاف کنید. در آخر روی کیک را با مایه وانیلی باقیمانده بپوشاندید.


کیک را ۵۵–۶۵ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً پخته شود. یک خلال دندان در وسط کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد کیک پخته شده. کیک وانیلی شکلاتی را از فر خارج کنید و حداقل یک ربع ساعت بگذارید در همان حال خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کنید. مقداری پودر قند روی کیک الک کنید و آن را سرو نمایید.

#ایران کوک


طرز تهیه کیک وانیلی شکلاتی حلقه ای

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا