- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای کوکوی مرغ
- سـ*ـینه مرغ پخته شده 450 گرم
- هویج متوسط 1 عدد
- سیب زمینی بزرگ 1 عدد
- روغن سرخکردنی 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه نگینی یا خلالی 1/4 پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده 1/2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 5 عدد
- پنیر موزورلا 100 گرم (اختیاری)
کوکوی مرغ
با کوکوی مرغ هم یک وعده غذای سالم و خوشمزه را تجربه میکنید و هم میتوانید با یک غذای شیک و مجلسی جدید مهمانهایتان را سورپرایز کنید. مرغ همیشه در مجالس ایرانی جایگاه خاصی داشته و دارد اما لازم نیست همیشه به یک روش سرو شود. کوکوی مرغ جایگزین خوبی است که هم ظاهر زیبا و هم طعم فوقالعادهای دارد. کوکوی مرغ در فر تهیه میشود و فقط کمی روغن برای تفت دادن سیب زمینی و هویج احتیاج دارد. بقیه مواد با مرغ پخته ریش ریش شده مخلوط میشوند و در قالب فر پخته میشوند. استفاده از پنیر پیتزا در کوکوی مرغ اختیاری است و میتوانید آن را حذف کنید. اما قطعاً پنیر موزورلا طعم خیلی خوبی به کوکوی شما میدهد.
طرز تهیه: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کف یک قالب فر مستطیلی را هم چرب کنید و کنار بگذارید.
مرغ پخته شده را به صورت تکههای کوچک ریش ریش کنید. سیب زمینی و هویج را با رنده درشت رنده کنید. روی سیب زمینی آب سرد بریزید و آن را زیر و رو کنید. سپس آب آن را کامل بگیرید تا نشاسته از سطح آن خارج شود و موقع تفت دادن تکههای سیب زمینی به هم نچسبند.
کف تابهای کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس شعله را کم کنید و سیب زمینی رنده شده را داخل روغن بریزید. یکی دو دقیقه تفت بدهید، سپس هویج را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. هدف این نیست که سیب زمینی و هویج سرخ شوند بلکه فقط باید کمی از خامی آنها کاسته شود.
سیب زمینی و هویج را خارج کنید و با دستمال حولهای روغن اضافی آنها را بگیرید. سپس آنها را به مرغ ریش ریش شده اضافه کنید. حال تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و به مواد اضافه کنید.
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مایه کوکو تهیه شده را داخل قالبی که چرب کردید بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید.
قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه قرار دهید تا کوکوی مرغ پخته و طلایی رنگ شود. آن را از فر خارج کنید در صورت تمایل پنیر رنده شده را روی آن بریزید و چند دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب و روی آن طلایی رنگ شود. میتوانید برای این مرحله، شعله روی فر را روشن کنید. کوکوی مرغ را برش بزنید سرو کنید.
#ایران کوک
کوکوی مرغ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com