M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,864
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه باقلوای شیرازی/قزوینی
طرز تهیه شهد:
زعفران حل شده : ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل : ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوای قزوین :
آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزری گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم.
بعد از دو ساعت نیمی از خمیر را نازک تر از نان لواش باز کرده و روی تابه پهن میکنیم .
مقداری از پودر قند و بادام را با زعفران کوبیده مخلوط میکنیم و روی خمیر پهن و صاف کرده و با دست کمی فشار می دهیم.
پودر قند و بادام باقی مانده را با هل مخلوط کرده و نصف آن را روی لایه ی قبلی ریخته و باز هم فشار میدهیم تا بصورت یکنواخت پهن شود و سپس پسته و بعد از آن بقیه ی پودر قند و بادام را ریخته و کاملا فشار می دهیم(دقت کنید لایه ها کاملا باید فشرده شوند تا رنگ هر لایه مشخص باشد)
نصف بقیه ی خمیر را هم نازک تر از لواش باز میکنیم روی مواد باقلوا انداخته و اضافات خمیر را میبریم .حالا باقلوا را به شکل لوزی برش داده و با قاشق مقداری روغن آب کرده روی تمام سطح باقلوا می ریزیم
باقلواها را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده ایم قرار میدهیم و در این فاصله شربت باقلوا (شکر . آب .گلاب) را آماده میکنیم.
پس از خارج کردن ظرف از فر فرصت میدهیم تا هم باقلوا و هم شربت کمی خنک شوند سپس با قاشق از شربت روی هر باقلوا میریزیم و در ظرف را میگذاریم تا خشک نشود.
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن خوب بزنید. بعد شکر را اضافه کرده دوباره بزنید،سپس هل را ریخته به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود و کاملا صاف و یکدست شود،بعد روغن را ریخته سپس به دلخواه پودر یکی از مغزهای پسته،نارگیل یا بادام را ریخته مواد را خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده ۲ بار الک کنید و به مواد بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند
سپس مایه بدست آمده را در سینی فر که از قبل آرد پاشیده و چرب شده بریزید و در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.سپس آن را از فر در آورده برش زده و روی آن شیره بریزید و با مغز پسته خرد شده یا خلال پسته تزئین کنید. باقلوای شما آماده است. شیرین کام باشید!
طرز تهیه شیره:
برای تهیه شیره تمام مواد مورد نیاز نام برده برای این منظور را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
منبع: wikipici
طرز تهیه شهد:
زعفران حل شده : ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل : ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوای قزوین :
آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزری گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم.
بعد از دو ساعت نیمی از خمیر را نازک تر از نان لواش باز کرده و روی تابه پهن میکنیم .
مقداری از پودر قند و بادام را با زعفران کوبیده مخلوط میکنیم و روی خمیر پهن و صاف کرده و با دست کمی فشار می دهیم.
پودر قند و بادام باقی مانده را با هل مخلوط کرده و نصف آن را روی لایه ی قبلی ریخته و باز هم فشار میدهیم تا بصورت یکنواخت پهن شود و سپس پسته و بعد از آن بقیه ی پودر قند و بادام را ریخته و کاملا فشار می دهیم(دقت کنید لایه ها کاملا باید فشرده شوند تا رنگ هر لایه مشخص باشد)
نصف بقیه ی خمیر را هم نازک تر از لواش باز میکنیم روی مواد باقلوا انداخته و اضافات خمیر را میبریم .حالا باقلوا را به شکل لوزی برش داده و با قاشق مقداری روغن آب کرده روی تمام سطح باقلوا می ریزیم
باقلواها را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده ایم قرار میدهیم و در این فاصله شربت باقلوا (شکر . آب .گلاب) را آماده میکنیم.
پس از خارج کردن ظرف از فر فرصت میدهیم تا هم باقلوا و هم شربت کمی خنک شوند سپس با قاشق از شربت روی هر باقلوا میریزیم و در ظرف را میگذاریم تا خشک نشود.
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن خوب بزنید. بعد شکر را اضافه کرده دوباره بزنید،سپس هل را ریخته به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود و کاملا صاف و یکدست شود،بعد روغن را ریخته سپس به دلخواه پودر یکی از مغزهای پسته،نارگیل یا بادام را ریخته مواد را خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده ۲ بار الک کنید و به مواد بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند
سپس مایه بدست آمده را در سینی فر که از قبل آرد پاشیده و چرب شده بریزید و در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.سپس آن را از فر در آورده برش زده و روی آن شیره بریزید و با مغز پسته خرد شده یا خلال پسته تزئین کنید. باقلوای شما آماده است. شیرین کام باشید!
طرز تهیه شیره:
برای تهیه شیره تمام مواد مورد نیاز نام برده برای این منظور را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
منبع: wikipici
طرز تهیه باقلوای شیرازی/ قزوینی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com