خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Cadman

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
22/2/21
ارسال ها
751
امتیاز واکنش
11,191
امتیاز
303
زمان حضور
31 روز 14 دقیقه
نویسنده این موضوع
ایسنا/لرستان یک مخترع و عضو هیئت علمی گروه برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد می‌گوید: خودروهای پاک چه برقی چه تغذیه‌شونده با انرژی‌های تجدیدپذیر از نیازهای آینده دنیا خواهد بود.



هاجر باقری طولابی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از سال ۲۰۱۰ میلادی تا ۲۰۱۶ بیشترین تمرکزم روی انجام تحقیق و پژوهش به‌صورت نرم‌افزاری و شبیه‌سازی ایده‌هایم بود که منجر به تولید مقالات بین‌المللی متعدد و همچنین پژوهش‌های زیادی شد.

وی ادامه داد: باتوجه به ایده‌های مختلفی که در ذهن داشتم در سال ۹۶ تصمیم گرفتم وارد حوزه پژوهش‌های عملی و ثبت رسمی اختراع و ساخت ایده‌هایم به‌صورت واقعی شوم.

باقری طولابی اضافه کرد: باتوجه به دیدی که به آینده داشتم و حوزه تخصصی‌ام؛ شروع به ساختن خوروی پاک بدون نیاز به بنزین و گازوئیل و هرگونه سوخت فسیلی کردم.

این مخترع گفت: رفتن به سمت خودروهای پاک چه برقی چه تغذیه‌شونده با انرژی‌های تجدیدپذیر بسیار مهم و نوآورانه و از نیازهای آینده دنیا خواهد بود.

وی تأکید کرد: اگر ما اکنون در این زمینه سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌های درست را تعریف نکنیم و به محققان و علاقه‌مندان به این فضا بها ندهیم ۵۰ سال آینده که گفته می‌شود هیچ خودروی با سوخت فسیلی حق تردد ندارد ما ناچار به وارد کردن خودروهای برقی و تغذیه‌شونده با انرژی‌های تجدیدپذیر از کشورهای دیگر هستم.

باقری طولابی تصریح کرد: اگر اکنون بها دهیم قطعاً در آن زمان صادرکننده این خودروها خواهیم بود و بهتر است از این‌گونه کارها حمایت شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد خرم‌آباد یادآور شد: در سال ۹۶ با همراهی دو تن از دانشجویانم یک کانسپت خودرو با تغذیه از باد و خورشید به نام اسپیکو ۱ ساختم. در سال ۹۷ اسپیکو ۲ و در سال ۹۸ نیز با همراهی یکی دیگر از دانشجویانم خودروی پاک چهارچرخ فول تعلیق کیو را ساختیم و به علاوه موفق شدیم آن را ثبت اختراع کنیم.

وی افزود: این خودروها تا کنون موفق به کسب مقام‌های مختلفی نیز شده‌اند از جمله رتبه اول و مدال طلای کارگروه مکانیک نمایشگاه بین‌المللی اختراعات ۲۰۱۸ زیر نظر وزارت علوم در ایران، رتبه سوم کل نمایشگاه اختراعات و همچنین انتخاب و معرفی در میان ده محصول برگزیده نمایشگاه بین‌المللی ایران ساخت.


تا چند سال آینده خودروها با سوخت فسیلی حق تردد ندارند؟

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا