- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,068
- امتیاز
- 323
- سن
- 19
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 26 دقیقه
نویسنده این موضوع
تیرامیسو در اصل یک دسر ایتالیایی است، ولی در حال حاضر یک دسر بین المللی محسوب شده و در تمام دنیا با طعمهای مختلف سرو میشود. این روزها به ندرت کافه یا رستورانی پیدا میشود که دسر تیرامیسو در منوی دسرهایش نباشد.
پایه این دسر خوشمزه بیسکوییتهایی به اسم لیدی فینگر، پتی بور و یا کیک اسفنجی و نوعی کرم خاص است که از ترکیب پنیر خامه ای، خامه، قهوه و پودر قند تهیه میشود در این مقاله طرز تهیه تیرامیسو با پایه کیک اسفنجی را در نظر گرفته ایم.
برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا باید طرز تهیه کیک پایه را توضیح دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی شکلاتی پایه تیرامیسو
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۲۳۰ گرم
شکر ۲۳۵ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
آب جوش ۲ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
قبل از اینکه بریم سراغ طرز تهیه ابتدا باید توضیحاتی در خصوص مواد اولیه بدیم:
برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند
معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود البته نگران این موضوع نباشید با چند بار استفاده از فر متوجه میشوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت کیکها در فر شما مناسب است.
با این حال به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستورها گفته میشود بر مبنای فر برقی است لذا اگر از فر گازی استفاده میکنید دما رو بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتی گراد بیشتر بگذارید، اما دمایی که گفته میشود باز به فر شما بستگی داره و باید قلق فر دستتون بیاد با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.
۳- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانههای استاندارد آشپزی تهیه کنید، چون در تهیه کیک و شیرینی اندازههای دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.
۴- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین بار همزن رو خاموش کنید و اطراف ظرف رو با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذرهای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشه وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده میکنید باز کیک بوی تخم مرغ میگیرد.
۵- همیشه برای پخت هر کیکی آرد را ۳ بار الک کنید این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد میشود در نتیجه بافت کیک شما بهتر میشود.
۶- یک نکته خیلی مهمی که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید اگر این کار انجام دهید تمام زحمات شما هدر میرود، چون کیک شما پف نمیکند.
#متینا_کوثری
طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی ایتالیایی اصیل با پایه کیک
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com