- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,071
- امتیاز
- 323
- سن
- 20
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 45 دقیقه
نویسنده این موضوع
دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. دسر مگنولیا یکی از انواع خوشمزه و محبوب دسرهاست که شیر، آرد، نشاسته و تخم مرغ از مواد اصلی تشکیل دهنده این دسر به شمار میروند.
به گزارش فرارو، دسر مگنولیا به دلیل داشتن خامه، گردو، کره و بیسکوییت از نظر غذایی بسیار کامل و مغذی است و به همین دلیل توصیه میشود که این دسر را بعد از خوردن غذاهای چرب و سنگین مصرف نکنید. دسر مگنولیا یک دسر شیک و مجلسی برای مهمانی و جشنهاست است که سرو آن همراه با چای و قهوه تجربه دلچسبی را برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر مگنولیا دو رنگ همراه با همه نکات و فوت و فنهای مربوط به آن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر مگنولیا
شیر: ۴ لیوان
آرد سفید گندم: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته گل: ۴ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۱ لیوان
کره گیاهی: ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چای خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بیسکوییت پتی پور: ۱ بسته
موز: ۱ عدد
مغز گردو خرد شده: نصف لیوان
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به نشاسته
نشاسته حاوی فیبر، گندم، کلسیم و ویتامین بی است که در عین حال بسیار کم کالری است. نشاسته در بدن به قند تبدیل میشود و به همین دلیل برای تأمین انرژی مناسب است. نشاسته برای تنظیم قند خون، تقویت معده، و بهبود سرفه و گرفتگی صدا بسیار موثر است. منبع اصلی نشاسته گندم، ذرت و سیب زمینی است. در تهیه نشاسته گل ابتدا دانه گندم را در آب خیس میکنند تا دانهها حجیم شوند. بعد برای شکستن پوسته بیرونی آنها را آبکشی میکنند تا جوانه به دست بیاید و در یک روند جداسازی نشاسته گل را از جوانه آن جدا میکنند. نشاسته گل به صورت پودر، شربت و حجیم در بازار موجود است که برای تهیه دسر مگنولیا نوع حجیم آن کاربرد دارد.
#متینا_کوثری
به گزارش فرارو، دسر مگنولیا به دلیل داشتن خامه، گردو، کره و بیسکوییت از نظر غذایی بسیار کامل و مغذی است و به همین دلیل توصیه میشود که این دسر را بعد از خوردن غذاهای چرب و سنگین مصرف نکنید. دسر مگنولیا یک دسر شیک و مجلسی برای مهمانی و جشنهاست است که سرو آن همراه با چای و قهوه تجربه دلچسبی را برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر مگنولیا دو رنگ همراه با همه نکات و فوت و فنهای مربوط به آن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر مگنولیا
شیر: ۴ لیوان
آرد سفید گندم: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته گل: ۴ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۱ لیوان
کره گیاهی: ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چای خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بیسکوییت پتی پور: ۱ بسته
موز: ۱ عدد
مغز گردو خرد شده: نصف لیوان
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به نشاسته
نشاسته حاوی فیبر، گندم، کلسیم و ویتامین بی است که در عین حال بسیار کم کالری است. نشاسته در بدن به قند تبدیل میشود و به همین دلیل برای تأمین انرژی مناسب است. نشاسته برای تنظیم قند خون، تقویت معده، و بهبود سرفه و گرفتگی صدا بسیار موثر است. منبع اصلی نشاسته گندم، ذرت و سیب زمینی است. در تهیه نشاسته گل ابتدا دانه گندم را در آب خیس میکنند تا دانهها حجیم شوند. بعد برای شکستن پوسته بیرونی آنها را آبکشی میکنند تا جوانه به دست بیاید و در یک روند جداسازی نشاسته گل را از جوانه آن جدا میکنند. نشاسته گل به صورت پودر، شربت و حجیم در بازار موجود است که برای تهیه دسر مگنولیا نوع حجیم آن کاربرد دارد.
#متینا_کوثری
طرز تهیه دسر مگنولیا
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com