- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,071
- امتیاز
- 323
- سن
- 20
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 45 دقیقه
نویسنده این موضوع
در واقع می توان گفت اسم این پنیر از روی محلی که در آن ساخته شده برداشته شده است. این پنیر برای اولین بار در دهکده ای به نام چدار که در سامرست انگلستان است تولید شد. این پنیر به دلیل محبوبیت زیاد امروزه در کشورهایی چون استرالیا، آمریکا، ایرلند، کانادا و زلاند نو هم تولید می شود. اما کیفیت این پنیر در مناطق مختلف بسیار با هم تفاوت های زیادی دارند چون به روش های مختلفی در هر منطقه تولید می شود. در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا خواص پنیر چدار را مطالعه نمایید.
معرفی خواص پنیر چدار
سال ها است که از پنیر چدار به عنوان معروف ترین پنیرهای کشور انگلستان نام برده می شود. این نوع پنیر توسط تکه های جامدی که در شیر ترش به وجود می آید ساخته شده که آن را خارج میکنند و به قطعات کوچک تری برش می دهند تا آب پنیری که در آن وجود دارد خارج شود و پنیرها روی هم قرار بگیرند.
امروزه تفاوت های زیادی در بین پنیرهای چدار قدیمی و امروزی دیده می شود. مثلا اگر ما بخواهیم پنیر چدار قدیمی را تولید کنیم حتماً باید یکسری از روش های خاصی را دنبال کنیم، مثلا مواد اولیه حتماً باید محلی باشد و درست کردن این پنیر باید در چهار شهری که که در جنوب شرق انگلستان قرار دارند تولید شود.
در برخی از انواع این پنیر برای رنگ پنیر از رنگ های گیاهی استفاده می کنند. اکثراً رنگ پنیر چدار را از عصاره گیاهی گرم سیر بهنام آناتو می گیرند که رنگی نارنجی مانندی به پنیر چدار می دهد که این رنگ نشان دهنده پنیر چدار است که شما هرجا این پنیر را ببینید بدون خواندن مطالب بر روی بسته بندی آن می توانید آن را تشخیص دهید. گاهی اوقات در آمریکا به این پنیر هیچ رنگی اضافه نمی کند و و آن را پنیر چدار سفید یا پنیر ورمونت می نامند.
در آمریکا ایالت ویسکانزین بیشترین مقدار تولید پنیر چدار را در ایالات متحده آمریکا دارد. یکی دیگر از نکته هایی که می توان درباره این پنیر گفت این است که این پنیر هر چقدر مدت زمان طولانی تری باقی بماند به اصطلاح می شود گفت که رسیده تر می شود طعم و مزه و عطر بهتری پیدا میکند.
#متینا_کوثری
معرفی خواص پنیر چدار
سال ها است که از پنیر چدار به عنوان معروف ترین پنیرهای کشور انگلستان نام برده می شود. این نوع پنیر توسط تکه های جامدی که در شیر ترش به وجود می آید ساخته شده که آن را خارج میکنند و به قطعات کوچک تری برش می دهند تا آب پنیری که در آن وجود دارد خارج شود و پنیرها روی هم قرار بگیرند.
امروزه تفاوت های زیادی در بین پنیرهای چدار قدیمی و امروزی دیده می شود. مثلا اگر ما بخواهیم پنیر چدار قدیمی را تولید کنیم حتماً باید یکسری از روش های خاصی را دنبال کنیم، مثلا مواد اولیه حتماً باید محلی باشد و درست کردن این پنیر باید در چهار شهری که که در جنوب شرق انگلستان قرار دارند تولید شود.
در برخی از انواع این پنیر برای رنگ پنیر از رنگ های گیاهی استفاده می کنند. اکثراً رنگ پنیر چدار را از عصاره گیاهی گرم سیر بهنام آناتو می گیرند که رنگی نارنجی مانندی به پنیر چدار می دهد که این رنگ نشان دهنده پنیر چدار است که شما هرجا این پنیر را ببینید بدون خواندن مطالب بر روی بسته بندی آن می توانید آن را تشخیص دهید. گاهی اوقات در آمریکا به این پنیر هیچ رنگی اضافه نمی کند و و آن را پنیر چدار سفید یا پنیر ورمونت می نامند.
در آمریکا ایالت ویسکانزین بیشترین مقدار تولید پنیر چدار را در ایالات متحده آمریکا دارد. یکی دیگر از نکته هایی که می توان درباره این پنیر گفت این است که این پنیر هر چقدر مدت زمان طولانی تری باقی بماند به اصطلاح می شود گفت که رسیده تر می شود طعم و مزه و عطر بهتری پیدا میکند.
#متینا_کوثری
خواص پنیر چدار و مواد مغذی موجود در آن
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com