- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,071
- امتیاز
- 323
- سن
- 20
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
غذاها بر اساس ذائقه افراد انتخاب می شوند از همین رو است که هر نقطه جغرافیایی دارای فرهنگ غذایی متنوع و متفاوتی می باشد. اما برخی از غذاها وجود دارند که متناسب با ذائقه های مختلف با فرهنگ غذایی های گوناگون است. در همین راستا طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا یکی از این نوع غذاها را در ادامه آموزش داده ایم.
همان طور که گفتیم غذاهایی وجود دارند که انتخاب تعداد بیشتری از افراد می باشند، که به آنها غذاهای بین المللی گفته می شود. چیکن تیکا ماسالا همچون بولونیز و شاورما مرغ از جمله ی این غذاها است. مواد اصلی چیکن تیکا ماسالا مرغ و ادویه جاتی همانند گرام ماسالا، زنجبیل، زردچوبه، تخم گشنیز و …، به همراه سس متشکل از خامه و ماست می باشد. نکته ای که در مورد این غذا و پخت آن می توان گفت افزودن ادویه به میزان زیاد می باشد چرا که یکی از ویژگی های اصلی این غذا، پر ادویه بودن آن است.
مواد لازم
۳ عدد سـ*ـینه مرغ فیله و تکه شده
۱۴ -۱۵ حبه سیر
۱ پیمانه خامه پر چرب
۱ عدد پیاز
۱/۲ پیمانه ماست
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
یک و ۱/۴ پیمانه آب
۱/۴ پیمانه گشنیز تازه
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
۳/۵ پیمانه پوره گوجه فرنگی
۳ قاشق چایخوری زنجبیل تازه (رنده شده)
۲ قاشق چایخوری زردچوبه
۴ قاشق چایخوری پودر زیره
۴ قاشق چایخوری پاپریکا
۴ قاشق چایخوری گرام ماسالا
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا با طعمی ناب
ابتدا مرغ را به تکه های کوچک مکعبی شکل برش دهید. سپس پیاز و سیرها را خرد نمایید. سپس تکه های مرغ و سیر خرده شده را درون ظرفی بزرگ و جادار بریزید و آب لیمو، گرام ماسالا، ماست، پودر پاپریکا، زنجبیل، نمک و زیره به آن اضافه و خوب به هم بزنید تا ترکیبی یکنواخت به دست آید. بعد روی ظرف را پوشانده، به مدت ۲ – ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
در مرحله بعدی فر را بر روی ۲۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. سپس تکه های سـ*ـینه مرغ را در سیخ چوبی قرار دهید. سینی فری را چرب نموده و سیخ های گوشت مرغ را به گونه ای در در فر بگذارید که قسمت خالی سیخ در دو سمت سینی ثابت گردیده و زیر مرغ ها برای چرخش دما خالی بماند. پس از یک ربع ساعت گوشت های مرغ تغییر رنگ یافته و پخته می شوند.
#متینا_کوثری
همان طور که گفتیم غذاهایی وجود دارند که انتخاب تعداد بیشتری از افراد می باشند، که به آنها غذاهای بین المللی گفته می شود. چیکن تیکا ماسالا همچون بولونیز و شاورما مرغ از جمله ی این غذاها است. مواد اصلی چیکن تیکا ماسالا مرغ و ادویه جاتی همانند گرام ماسالا، زنجبیل، زردچوبه، تخم گشنیز و …، به همراه سس متشکل از خامه و ماست می باشد. نکته ای که در مورد این غذا و پخت آن می توان گفت افزودن ادویه به میزان زیاد می باشد چرا که یکی از ویژگی های اصلی این غذا، پر ادویه بودن آن است.
مواد لازم
۳ عدد سـ*ـینه مرغ فیله و تکه شده
۱۴ -۱۵ حبه سیر
۱ پیمانه خامه پر چرب
۱ عدد پیاز
۱/۲ پیمانه ماست
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
یک و ۱/۴ پیمانه آب
۱/۴ پیمانه گشنیز تازه
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
۳/۵ پیمانه پوره گوجه فرنگی
۳ قاشق چایخوری زنجبیل تازه (رنده شده)
۲ قاشق چایخوری زردچوبه
۴ قاشق چایخوری پودر زیره
۴ قاشق چایخوری پاپریکا
۴ قاشق چایخوری گرام ماسالا
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا با طعمی ناب
ابتدا مرغ را به تکه های کوچک مکعبی شکل برش دهید. سپس پیاز و سیرها را خرد نمایید. سپس تکه های مرغ و سیر خرده شده را درون ظرفی بزرگ و جادار بریزید و آب لیمو، گرام ماسالا، ماست، پودر پاپریکا، زنجبیل، نمک و زیره به آن اضافه و خوب به هم بزنید تا ترکیبی یکنواخت به دست آید. بعد روی ظرف را پوشانده، به مدت ۲ – ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
در مرحله بعدی فر را بر روی ۲۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. سپس تکه های سـ*ـینه مرغ را در سیخ چوبی قرار دهید. سینی فری را چرب نموده و سیخ های گوشت مرغ را به گونه ای در در فر بگذارید که قسمت خالی سیخ در دو سمت سینی ثابت گردیده و زیر مرغ ها برای چرخش دما خالی بماند. پس از یک ربع ساعت گوشت های مرغ تغییر رنگ یافته و پخته می شوند.
#متینا_کوثری
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا غذای هندی لذیذ و دلچسب
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com