خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

goli.e

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
29/8/20
ارسال ها
485
امتیاز واکنش
3,639
امتیاز
228
زمان حضور
48 روز 13 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
این غذا از لذیذ ترین غذاهایی خواهد بود که تا به حال آن را امتحان کرده اید. پس باما همراه باشید تا روش درست کردن آن را یاد بگیرید:
مواد لازم
برای ۳ نفر:
  • ۵۰۰ گرم گوشت بدون استخوان
  • ۴۰۰ گرم لوبیای سفید
  • ۲ عدد پیاز پوست کنده و نگینی خردشده
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • دارچین و زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
  • ۳ پیمانه برنج
  • ۶ قاشق غذاخوری شوید
  • روغن به مقدار لازم
  • ترشی و دوغ محلی برای سرو
طرز تهیه:
۱. لوبیا را از یک شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

۲. یک عدد پیاز خردشده، لوبیا و گوشت را به‌همراه آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط زیاد قرار دهید تا بجوشد. سپس کف روی گوشت را جمع کنید.

۳. فلفل و زردچوبه را در کمی روغن تفت دهید تا بوی آن‌ها دربیاید. سپس در قابلمه گوشت و لوبیا بریزید.

۴. شعله گاز را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا گوشت و لوبیا به‌مدت ۳ تا ۴ ساعت بپزند.

۵. در همین حین، یک ماهیتابه بردارید و مقداری روغن در آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند. پیاز داغ، دارچین و زعفران دم‌کرده را پس از پخت لوبیا و گوشت به آن‌ها اضافه کنید.

۶. اجازه دهید تا خوراک گوشت و لوبیا برای ۲۰ دقیقه دیگر بجوشد تا طعم پیازداغ، زعفران و دارچین به خورد بقیه مواد برود و آب آن کم شود.

۷. برنج از قبل خیس کرده را در یک قابلمه آب جوش بریزید و پس از آبکش کردن، آن را با شوید دم کنید.

۸. گوشت لوبیا را در کاسه بکشید و در کنار برنج، ترشی و دوغ محلی سرو کنید.

نکات مهم برای طبخ گوشت لوبیا:
  • بهتر است از گوشت گوسفندی یا بره (قسمت بدون استخوان یا قلوه‌گاه) برای تهیه گوشت لوبیاب استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌توان در آن، دنبه هم ریخت تا چرب‌تر شود.
  • ادویه غالب در این غذای کاشانی، دارچین است؛ اما شما می‌توانید به‌جای پودر دارچین از عرق دارچین هم استفاده کنید. عرق دارچین علاوه بر دارا بودن عطر و بوی فوق‌العاده، رنگ غذا را تیره نمی‌‌کند.
  • اگر زمان کافی ندارید، می‌توانید این غذا را در زودپز درست کنید.
  • برخی افراد در کاشان، گوشت این خوراک را با گوشت‌کوب‌های دسته بلند که به آن‌ها تخماق می‌گویند، به‌صورت کوبیده درمی‌آورند و با نان سنگک سرو می‌کنند. آب این خوراک را نیز به‌صورت جداگانه مانند آبگوشت تیلیت می‌کنند.
  • در کاشان به‌صورت سنتی، این خوراک را در قابلمه‌های مسی می‌پزند و معتقد هستند که گوشت لوبیا در قابلمه مسی طعم بهتری پیدا می‌کند.


157639107.jpg
fc337ca6-b316-4075-94e3-32102657fe53.jpg

منبع : کجارو


غذای سنتی و قدیمی کاشان خورشت گوشت لوبیا

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا