خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,858
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای ۴ نفر
عدس۱٫۵ پیمانه
آرد۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
ادویه کاری و روغنبه مقدار کافی
طرز تهیه کوکوی عدس ساده
مرحله اول
برای تهیه کوکوی عدس ساده ابتدا عدس را از چند ساعت قبل درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد تا نفخ آن از بین برود. در ادامه عدس را آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله ۲ لیوان آب و کمی نمک به قابلمه اضافه می کنیم، سپس آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا عدس به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد و کاملا نرم شود. سپس عدس را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله سوم
حالا سیر و پیاز با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه رب گوجه فرنگی و مقداری نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و ادویه های دلخواه خود اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله عدس را با گوشتکوب می کوبیم تا کاملا له شود، سپس به مواد درون کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و مایه کوکو منسجم و یکدست شود.
مرحله پنجم
در صورتی که مایه کوکو بعد از مخلوط کردن مواد شل و آبکی بود، آرد سوخاری را کم کم اضافه می کنیم و به خورد مایه کوکو می دهیم تا منسجم شود. برای سرعت بیشتر می توانیم تمام مواد را درون میکسر بریزیم و میکس کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه مایه کوکو آماده شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود، سپس با دست خیس به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو بر می داریم.
مرحله هفتم
مایه کوکو را به صورت گرد در دستانمان شکل می دهیم، سپس آنرا تـ*ـخت می کنیم و درون روغن داغ می اندازیم تا به خوبی سرخ شود. به دلیل اینکه در تهیه این کوکو از رب گوجه فرنگی استفاده شده است باید حرارت زیر تابه خیلی ملایم باشد.
مرحله هشتم
اگر حرارت زیاد باشد، روی کوکوها خیلی سریع سرخ می شود و درون آنها خام باقی می ماند. پس از اینکه یک سمت کوکوها به خوبی سرخ شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود.
مرحله نهم
پس از اینکه کوکوها به طور کامل سرخ شدند، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در پایان کوکوها را درون ظرف مناسب می چینیم و به همراه مخلفات دلخواه و نان سرو می کنیم.
منبع: پانا مگ


طرز تهیه کوکوی عدس ساده بدون سیب زمینی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا