خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

NAZI_KH

مدیر تالار گردشگری جهان
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
  
عضویت
7/3/21
ارسال ها
1,228
امتیاز واکنش
19,563
امتیاز
373
محل سکونت
یک دنیای فراموش شده
زمان حضور
150 روز 12 ساعت 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرغ یکی از غذاهای پایه‌ی ایرانی است. اما می‌سود با اضافه کردن انواع چاشنی از مرغ همیشگی طعمی جدید خلق کرد. در این مطلب طرز تهیه مرغ با رب انار را آموزش می‌دهیم.

دستور پخت مرغ به صورت ترش و با رب انار بسیار زیاد است. ما در این مطلب ساده‌ترین دستور تهیه با رب انار را برای شما آماده کرده‌ایم.

در این دستور پخت شما دقیقا مثل مرغ مجلسی مراحل را پیش بده و هیچ مرحله اضافی و یا سختی ندارد.

مرغ با رب انار طعم مرغ را ترش و یا به دلخواه ملس می‌کند. شما می‌توانید این غذا را برای مهمانان و یا خانواده ترش خور خود آماده کنید.

در این دستور پخت گردو نیز برای طعمی خاص و منحصر به فرد به این غذا اضافه شده است که علاوه بر طعم این غذا را رسمی و مجلسی کرده است.

شما می‌توانید این غذا را تنها در ۱ ساعت آماده کنید. پس اگر مهمان ناخوانده‌ای داشتید هول نکنید چون می‌توانید تنها در یک ساعت یک غذای بسیار رسمی آماده کنید.

مواد لازم
این دستور تهیه برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است و برای تعداد بیشتر کافی است نسبت به تعداد افراد، به میزان مواد اولیه اضافه کنید.

مرغ۱ کیلو
رب انار۲ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد بزرگ
زعفرانبه میزان لازم
شکر۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیربه میزان لازم
نکات طرز تهیه مرغ با رب انار

میزان شکر بسته به سلیقه شما که غذا را ترش‌تر و یا ملس‌تر نوش جان می‌کنید متغیر است.

اگر از ران مرغ استفاده کنید زمان پخت کمتری لازم دارید.

اگر عصاره مرغ دارید حتما در این غذا استفاده کنید.

در صورت استفاده از عصاره مرغ نمک را حذف کنید.

از برگ بو نیز برای گرفتن بوی مرغ در زمان پخت می‌توانید استفاده کنید.

برای سرخ کردن مرغ از ترکیب کره و روغن زیتون اگر استفاده شود بهتر است.

طرز تهیه مرغ با رب انار
ابتدا در تابه کمی روغن یا کره ریخته و مرغ‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. هر چه مرغ‌ها بهتر و کامل‌تر سرخ شوند غذا لذیذتر خواهد شد.

بعد از سرخ شدن مرغ‌ها آن‌ها را از تابه خارج کرده و پیاز را نگینی خرد کنید و در همان روغن تفت دهید.

بعد از طلایی شدن پیاز‌ها ادویه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. بعد رب انا را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.

در این مرحله ۳ لیوان آب به سس خود اضافه کنید و مرغ‌ها را در آن بچینید. شعله زیر تابه را تا زمانی که آب آن بجوشد زیاد کنید و بعد از جوش آمدن شعله را کم کرده و درب تابه را بگذارید.

غذا بعد از پخت مرغ و غلیظ شدن سس آن آماده است و می‌توانید نوش جان کنید.

منبع: رادیکالا


طرز تهیه مرغ با رب انار

 
  • تشکر
Reactions: Meysa
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا