
- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,625
- امتیاز
- 473
- سن
- 24
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای ترشه شامی (گیلان)
- گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
- پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
- جعفری ساطوری 1/2 پیمانه
- تخم مرغ زده 1 عدد
- سیب زمینی پخته پوست گرفته 2 عدد
- آب غوره 1/2 پیمانه
- زعفران سائیده
- روغن
- نمک و فلفل
طرز تهیه: در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.
در یک تابه دردار 5 یا 6 قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را 3 تا 4 دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.
مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و 25 تا 30 دقیقه آنها را بپزید.

#ایران کوک
ترشه شامی

رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
