- عضویت
- 7/3/21
- ارسال ها
- 1,228
- امتیاز واکنش
- 19,563
- امتیاز
- 373
- محل سکونت
- یک دنیای فراموش شده
- زمان حضور
- 150 روز 12 ساعت 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
غذاهای محلی ترکیه از جمله اصلی ترین دلایل برای سفر به این کشور هستند. ترکیه از مقاصد سفر محبوب ایرانیان است که هم از نظر آداب و رسوم هم از نظر غذایی به طبع و ذائقه ی ایرانیان نزدیک است. قطعا یکی از تفریحاتی که هنگام سفر به شهرها و کشورهای مختلف می توان از آن لـ*ـذت بسیار برد، امتحان کردن غذاهای محلی آن سرزمین است. ترکیه را در نگاه اول به کباب ترکی می شناسند اما غذاهای محبوب دیگری هم وجود دارد که امتحان کردن آنها خالی از لطف نیست. ترکیه به دلیل موقعیت مکانی خاص خود، فرهنگ غذاییش هم تحت تاثیر قرار گرفته است. در واقع آشپزی غذاهای ترکیه ای، ترکیبی از آشپزی اروپایی و آسیایی است، به همین دلیل در ترکیه برای هر ذائقه ای غذاهای مخصوص و خوشمزه ای وجود دارد.
اگر قصد سفر به ترکیه را دارید، حتما غذاهای محلی ترکیه را هم امتحان کنید، چون علاوه بر تنوع زیاد خوراکی ها و خوش طعم بودن آنها سفر خاطره انگیزتری برایتان رقم خواهد زد، پس با ما همراه باشید تا در این مقاله از مجله گردشگری الی گشت با غذاهای محلی ترکیه و سبک آشپزی اروپایی، آسیایی آن بیشتر آشنا می شویم.
۱-دونر کباب
دونر یا همان کباب ترکی یکی از معروف ترین غذاهای محلی ترکیه است. البته از غذاهای ملی آلمان هم محسوب می شود، که به شکل های مختلف آن را سرو می کنند. گوشت این ساندویچ خوشمزه به آرامی پخته و معمولا در تهیه ی آن از گوشت بره، گوساله و مرغ استفاده می شود. دونر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان؛ و گاهی پس از سرو با روغن حیوانی یا کرهٔ حیوانی در ظرف های پرسی استفاده می شود.این غذا در کشور های خاورمیانه طرفداران بسیاری دارد.
۲-غذاهای محلی ترکیه | پیتزا لاهماجون
لاهماجون که ریشه در کلمه عربی «لحم عجین» دارد و بهمعنای «گوشت و خمیر» است، در بسیاری از کشورهای خاورمیانه پخته می شود و در دنیا به عنوان پیتزای ترکی شهرت دارد. لاهماجون، یک پیتزای نازک برشته است که با طعم شیرین گوشت چرخ کرده بره و فلفل های چیلی تند و آتشین، هر سلیقه ای را راضی می کند. این غذا از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود که روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه و جعفری می ریزند. لاهماجون را با لیموی تازه، ترشی، گوجه، فلفل، پیاز، کاهو و بادمجان کبابی و دوغ سرو می کنند. این میانوعده خیابانی ترکیه واقعا اعتیادآور است و امتحان آن را هرگز از دست ندهید.
۳-ایچلی کوفته
ایچلی کوفته یکی دیگر از غذاهای بسیار لذیذ کشور ترکیه می باشد که دارای طعمی خوشمزه و ظاهری زیبا بوده و طرفداران زیادی دارد. این کوفته مغز دار که بسیار معروف و محبوب می باشد یک پیشنهاد و گزینه عالی برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالس مختلف به حساب می آید. ایچلی کوفته از غذاهای پرطرفدار خاورمیانه ای می باشد که جزء محبوب ترین فینگر فودهای ترکی به شمار می آید و از لحاظ ظاهری شباهتی به کبه های خوشمزه عربی و همچنین کوفته تبریزی دارد.
۴-غذاهای محلی ترکیه | کباب ها
کباب ازجمله غذاهایی است که در ترکیه میتوانید برخوردار شدن انواع مختلف آن را تجربه کنید. انواع کبابهای ترک عبارتاند از:
آدانا و اورفا: گوشت بره ی طعم دار شده که به دو صورت تند و معمولی و روی سیخ مخصوص گریل می شود.
بیتی بیف: گوشت بره ی کباب شده که داخل نان لواش پیچیده شده و با ترکیب ماست و سس گوجه فرنگی سرو می شود.
شیش کباب: تکه های گوشت مرغ یا بره که بعد از طعم دار شدن روی سیخ کباب می شوند.
اسکندر کباب: یکی از کباب های معروف ترکیه است که می توانید آن را در اکثر خانه های کباب سفارش دهید. برای تهیه ی این کباب، فیله ی گوشت بره در سس گوجه فرنگی پخته و بههمراه برنج یا نان پیتا و ماست سرو می شود.
۵-بالیک اکمک
بالیک اِکمِک یا ساندویچ ماهی یکی دیگر از پرطرفدارهای ترکیه است. برای تهیه این غذا ماهی را گریل و یا سرخ می کنند و درون نان می گذارند. کمی لیمو ترش و نعنا طعم دلچسب این غذا را دوچندان می کند. باید در نظر داشته باشید که در پخت بالیک اکمک از ماهی های چرب همچون ماهی خال خالی و ماهی آزاد استفاده می شود. بهترین مکان ها در ترکیه برای خوردن بالیک اکمک، محله امینونو (Eminönü) و محله گالاتای (Galata) در استانبول است. امکان ندارد شما به این دو منطقه بروید و بتوانید از خیر ساندویچ ماهی بگذرید. پیشنهاد می کنیم ساندویچ ماهی ترکی را ایستاده و در بین مسیر میل کنید، پشت میز نشستن بخشی از مزه غذا را می گیرد!
اگر قصد سفر به ترکیه را دارید، حتما غذاهای محلی ترکیه را هم امتحان کنید، چون علاوه بر تنوع زیاد خوراکی ها و خوش طعم بودن آنها سفر خاطره انگیزتری برایتان رقم خواهد زد، پس با ما همراه باشید تا در این مقاله از مجله گردشگری الی گشت با غذاهای محلی ترکیه و سبک آشپزی اروپایی، آسیایی آن بیشتر آشنا می شویم.
۱-دونر کباب
دونر یا همان کباب ترکی یکی از معروف ترین غذاهای محلی ترکیه است. البته از غذاهای ملی آلمان هم محسوب می شود، که به شکل های مختلف آن را سرو می کنند. گوشت این ساندویچ خوشمزه به آرامی پخته و معمولا در تهیه ی آن از گوشت بره، گوساله و مرغ استفاده می شود. دونر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان؛ و گاهی پس از سرو با روغن حیوانی یا کرهٔ حیوانی در ظرف های پرسی استفاده می شود.این غذا در کشور های خاورمیانه طرفداران بسیاری دارد.
۲-غذاهای محلی ترکیه | پیتزا لاهماجون
لاهماجون که ریشه در کلمه عربی «لحم عجین» دارد و بهمعنای «گوشت و خمیر» است، در بسیاری از کشورهای خاورمیانه پخته می شود و در دنیا به عنوان پیتزای ترکی شهرت دارد. لاهماجون، یک پیتزای نازک برشته است که با طعم شیرین گوشت چرخ کرده بره و فلفل های چیلی تند و آتشین، هر سلیقه ای را راضی می کند. این غذا از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود که روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه و جعفری می ریزند. لاهماجون را با لیموی تازه، ترشی، گوجه، فلفل، پیاز، کاهو و بادمجان کبابی و دوغ سرو می کنند. این میانوعده خیابانی ترکیه واقعا اعتیادآور است و امتحان آن را هرگز از دست ندهید.
۳-ایچلی کوفته
ایچلی کوفته یکی دیگر از غذاهای بسیار لذیذ کشور ترکیه می باشد که دارای طعمی خوشمزه و ظاهری زیبا بوده و طرفداران زیادی دارد. این کوفته مغز دار که بسیار معروف و محبوب می باشد یک پیشنهاد و گزینه عالی برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالس مختلف به حساب می آید. ایچلی کوفته از غذاهای پرطرفدار خاورمیانه ای می باشد که جزء محبوب ترین فینگر فودهای ترکی به شمار می آید و از لحاظ ظاهری شباهتی به کبه های خوشمزه عربی و همچنین کوفته تبریزی دارد.
۴-غذاهای محلی ترکیه | کباب ها
کباب ازجمله غذاهایی است که در ترکیه میتوانید برخوردار شدن انواع مختلف آن را تجربه کنید. انواع کبابهای ترک عبارتاند از:
آدانا و اورفا: گوشت بره ی طعم دار شده که به دو صورت تند و معمولی و روی سیخ مخصوص گریل می شود.
بیتی بیف: گوشت بره ی کباب شده که داخل نان لواش پیچیده شده و با ترکیب ماست و سس گوجه فرنگی سرو می شود.
شیش کباب: تکه های گوشت مرغ یا بره که بعد از طعم دار شدن روی سیخ کباب می شوند.
اسکندر کباب: یکی از کباب های معروف ترکیه است که می توانید آن را در اکثر خانه های کباب سفارش دهید. برای تهیه ی این کباب، فیله ی گوشت بره در سس گوجه فرنگی پخته و بههمراه برنج یا نان پیتا و ماست سرو می شود.
۵-بالیک اکمک
بالیک اِکمِک یا ساندویچ ماهی یکی دیگر از پرطرفدارهای ترکیه است. برای تهیه این غذا ماهی را گریل و یا سرخ می کنند و درون نان می گذارند. کمی لیمو ترش و نعنا طعم دلچسب این غذا را دوچندان می کند. باید در نظر داشته باشید که در پخت بالیک اکمک از ماهی های چرب همچون ماهی خال خالی و ماهی آزاد استفاده می شود. بهترین مکان ها در ترکیه برای خوردن بالیک اکمک، محله امینونو (Eminönü) و محله گالاتای (Galata) در استانبول است. امکان ندارد شما به این دو منطقه بروید و بتوانید از خیر ساندویچ ماهی بگذرید. پیشنهاد می کنیم ساندویچ ماهی ترکی را ایستاده و در بین مسیر میل کنید، پشت میز نشستن بخشی از مزه غذا را می گیرد!
۱۸ غذای محلی ترکیه که در هیچ کجای دنیا پیدا نمی شوند!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com