- عضویت
- 7/3/21
- ارسال ها
- 1,228
- امتیاز واکنش
- 19,563
- امتیاز
- 373
- محل سکونت
- یک دنیای فراموش شده
- زمان حضور
- 150 روز 12 ساعت 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
مردم دنیا با سیب زمینی چه غذاهایی درست می کنند؟
گاهی فقط برای خوردن یک بشقاب سیب زمینی سرخ کرده هم که شده به رستوران می رویم و همین سیب زمینی ساده در رستوران انگار خوشمزه تر می شود! سیب زمینی خوراکی سالم و خوشمزه ایست که روش های زیادی برای پختش وجود دارد؛ می توانید آن را به صورت پوره در بیاورید، آب پز کنید و یا به صورت خلال در خورش بریزید. با اینکه سیب زمینی اولین بار در کشورهای پرو و بولیوی به عمل آمد اما خیلی زود در همه دنیا پخش شد. این ماده غذایی خوشمزه در خیلی از غذاها استفاده می شود و در خیلی از غذاها هم ماده اصلی است. در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا با انواع غذا با سیب زمینی در سرتاسر دنیا آشنا شویم.
در این مطلب با غذای کشورهای زیر آشنا می شوید:
کانادا، پوتین | Poutine
مطالب مرتبط:۱۰ غذای وسوسه کننده ی خیابانی در اروپاببینید در گوشه و کنار جهان با تخم مرغ چه می کنند!
این غذای سنتی اولین بار در استان کبک اختراع شد اما امروز دیگر به غذای خیابانی محبوب همه ی کانادا تبدیل شده است. این غذا در واقع همان سیب زمینی سرخ کرده به همراه سس گریوی و پنیر است، البته پوتین تنوع زیادی دارد و بعضی از آشپزهای خوش ذوق چیزهای دیگری مثل گوشت را هم به آن اضافه می کنند تا خوشمزه تر شود.
فرانسه، گراتن سیب زمینی | Potato Gratin
یکی از خوشمزه ترین انواع غذا با سیب زمینی بدون شک گراتن سیب زمینی است. این غذا خیلی راحت و آسان است و در عین حال طعمی لذیذ و فوق العاده خوشمزه دارد. گراتن سیب زمینی امروزه در تمام دنیا محبوبیت دارد اما باید بدانید که خاستگاه اصلی این غذا کشور فرانسه است. برای تهیه این گراتن، سیب زمینی ها را حلقه حلقه می کنند و کف ظرف می چینند. بعد روی آن پنیر فراوان و گاهی سس سفید می ریزند و بعد این غذای بهشتی را داخل فر قرار می دهند.
فرانسه، الیگوت | Aligot
اگر پنیر را هم به اندازه سیب زمینی دوست دارید الیگوت، غذای محبوب شماست. برای درست کردن این غذای سنتی، پوره سیب زمینی را با پنیر مخلوط می کنند تا ظاهری شبیه فوندو ( ترکیب چند پنیر با هم که مثل سس می شود) پیدا کند. این غذا را معمولا با گوشت می خورند تا کاملا مقوی شود پس حتما دوست دارید آن را امتحان کنید، بهترین جا برای خوردن این غذا رستوران های محله اوورنی است که آن را به خوشمزه ترین حالت ممکن درست می کنند.
سوئیس، روستی | Rösti
روستی یکی دیگر از انواغ غذا با سیب زمینی است که در کشور سوئیس محبوبیت زیادی دارد. روستی طرز تهیه ساده ای دارد و در سوئیس معمولا به عنوان صبحانه و همراه با تخم مرغ و سوسیس سرو می شود. سوئیسی ها عاشق روستی هستند و آن را غذای ملی خود می دانند. برای تهیه روستی، سیب زمینی خام یا پخته را رنده می کنند و سرخ می کنند.
فرانسه، سیب زمینی پف کرده | Pommes soufflées
سیب زمینی پف کرده در واقع یک نوع سیب زمینی سرخ کرده است که به شکلی بامزه و ترد درآمده است. ورقه های سیب زمینی را دوبار سرخ می کنند، یک بار در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد و یک بار هم بعد از سرد شد در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد. این کار باعث می شود ورقه های سیب زمینی مثل بادکنک پف کنند و بالا بیایند. این نوع سیب زمینی سرخ کرده مسلما تردتر و برشته تر است و بیشتر شبیه چیپس است.
گاهی فقط برای خوردن یک بشقاب سیب زمینی سرخ کرده هم که شده به رستوران می رویم و همین سیب زمینی ساده در رستوران انگار خوشمزه تر می شود! سیب زمینی خوراکی سالم و خوشمزه ایست که روش های زیادی برای پختش وجود دارد؛ می توانید آن را به صورت پوره در بیاورید، آب پز کنید و یا به صورت خلال در خورش بریزید. با اینکه سیب زمینی اولین بار در کشورهای پرو و بولیوی به عمل آمد اما خیلی زود در همه دنیا پخش شد. این ماده غذایی خوشمزه در خیلی از غذاها استفاده می شود و در خیلی از غذاها هم ماده اصلی است. در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا با انواع غذا با سیب زمینی در سرتاسر دنیا آشنا شویم.
در این مطلب با غذای کشورهای زیر آشنا می شوید:
کانادا، پوتین | Poutine
مطالب مرتبط:۱۰ غذای وسوسه کننده ی خیابانی در اروپاببینید در گوشه و کنار جهان با تخم مرغ چه می کنند!
این غذای سنتی اولین بار در استان کبک اختراع شد اما امروز دیگر به غذای خیابانی محبوب همه ی کانادا تبدیل شده است. این غذا در واقع همان سیب زمینی سرخ کرده به همراه سس گریوی و پنیر است، البته پوتین تنوع زیادی دارد و بعضی از آشپزهای خوش ذوق چیزهای دیگری مثل گوشت را هم به آن اضافه می کنند تا خوشمزه تر شود.
فرانسه، گراتن سیب زمینی | Potato Gratin
یکی از خوشمزه ترین انواع غذا با سیب زمینی بدون شک گراتن سیب زمینی است. این غذا خیلی راحت و آسان است و در عین حال طعمی لذیذ و فوق العاده خوشمزه دارد. گراتن سیب زمینی امروزه در تمام دنیا محبوبیت دارد اما باید بدانید که خاستگاه اصلی این غذا کشور فرانسه است. برای تهیه این گراتن، سیب زمینی ها را حلقه حلقه می کنند و کف ظرف می چینند. بعد روی آن پنیر فراوان و گاهی سس سفید می ریزند و بعد این غذای بهشتی را داخل فر قرار می دهند.
فرانسه، الیگوت | Aligot
اگر پنیر را هم به اندازه سیب زمینی دوست دارید الیگوت، غذای محبوب شماست. برای درست کردن این غذای سنتی، پوره سیب زمینی را با پنیر مخلوط می کنند تا ظاهری شبیه فوندو ( ترکیب چند پنیر با هم که مثل سس می شود) پیدا کند. این غذا را معمولا با گوشت می خورند تا کاملا مقوی شود پس حتما دوست دارید آن را امتحان کنید، بهترین جا برای خوردن این غذا رستوران های محله اوورنی است که آن را به خوشمزه ترین حالت ممکن درست می کنند.
سوئیس، روستی | Rösti
روستی یکی دیگر از انواغ غذا با سیب زمینی است که در کشور سوئیس محبوبیت زیادی دارد. روستی طرز تهیه ساده ای دارد و در سوئیس معمولا به عنوان صبحانه و همراه با تخم مرغ و سوسیس سرو می شود. سوئیسی ها عاشق روستی هستند و آن را غذای ملی خود می دانند. برای تهیه روستی، سیب زمینی خام یا پخته را رنده می کنند و سرخ می کنند.
فرانسه، سیب زمینی پف کرده | Pommes soufflées
سیب زمینی پف کرده در واقع یک نوع سیب زمینی سرخ کرده است که به شکلی بامزه و ترد درآمده است. ورقه های سیب زمینی را دوبار سرخ می کنند، یک بار در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد و یک بار هم بعد از سرد شد در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد. این کار باعث می شود ورقه های سیب زمینی مثل بادکنک پف کنند و بالا بیایند. این نوع سیب زمینی سرخ کرده مسلما تردتر و برشته تر است و بیشتر شبیه چیپس است.
مردم دنیا با سیب زمینی چه غذاهایی درست می کنند؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com