خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Elaheh_A

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
25/10/20
ارسال ها
1,158
امتیاز واکنش
17,924
امتیاز
323
محل سکونت
رمان ۹۸
زمان حضور
59 روز 6 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
غذاهای سنتی ارمنستان کدامند؟
همانطور که شما هم می دانید بهترین غذای محلی هر شهر یا ناحیه را می‌توان از دستپخت افراد بومی آنجا دید؛ غذاهای محلی ارمنستان دارای شهرت و تنوع فوق العاده ای هستند، به‌ گونه ای که خیلی از گردشگران دوست دارند مزه این غذاها بچشند. در ادامه تصمیم داریم شما را با نام و شیوه پخت آن ها آشنا کنیم.
غذاهای محلی ارمنستان
دلمه
دلمه غذای خوشمزه ای است که از برگ مو که با برنج و گوشت پر شده، تهیه می‌شود. این غذا را اغلب مردم خاورمیانه و حاشیه دریای مدیترانه می شناسند. دلمه‌ی ارمنی مزه فوق العاده ای دارد. البته طعم این دلمه تفاوت خواهد داشت؛ زیرا قدری ادویه‌دار و تند است.
کباب لولا
مواد تشکیل دهنده کباب لولا: برای تهیه این غذا گوشت راسته گوسفند که در تخم مرغ، فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی، برگ نعناع، فلفل سیاه و پیاز خوابانده شده است را کباب میکنند.
مزه کباب لولا: مزه بی نظیر این کباب با پاشیدن قدری جعفری بر روی آن کامل میشود. این غذای ارمنی را با قدری برنج صرف شود تا بتوانید مزه واقعی آن را تجربه کنید.
قاپاما
قاپاما خوراکی است که با کدوتنبل درست می‌کنند و معمولا در زمان کریسمس می‌خورند. برای آماده کردن این غذا قسمت بالای کدو را می‌برند، درون آن را خالی می‌کنند با برنج پخته شده و میوه‌های خشک شده مثل بادام خرد شده، سیب، ذرت، زردآلو، آلو، خرما، آلوی بخارا و کشمش پر می‌کنند. همینطور معمول است که روی آن عسل و دارچین یا خاک قند بریزند. بعد از آن، کدو تنبل پخته می‌شود تا نرم شود، آنگاه روی میز آورده، برش داده و سرو می‌شود. قاپاما از بهترین غذاهای ارمنستان می‌باشدم.
مانته یک نوع پیراشکی با گوشت چرخ‌ کرده بره یا گاو است که با حبه‌های سیر و ماست سرو می‌شود. به همراه این پیراشکی ترد، سس گوجه‌فرنگی رقیق نیز استفاده می‌کنند.
خوروواتس
معنی خوروواتس کباب شده است و با وجود اینکه کباب خوروواتس در رتبه دوم این لیست قرار گرفته ولی می توان آن را بهترین غذای ارمنستان دانست. این غذای خیلی بی نظیر مانند شیشلیک ایران است ولی شیوه پخت آن قدری فرق دارد. برای پخت این غذا از گوشت و دنده گاو، خوک و بره استفاده می شود که بعد از به سیخ کشیدن، آن را بر روی آتش کباب می کنند و ادویه های به خصوصی بر روی آن میریزند. لازم به گفتن است خوروواتس با گوشت خوک متداول ترین نوع این کباب در ارمنستان است.


معرفی انواع غذاهای سنتی ارمنستان

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Elaheh_A

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
25/10/20
ارسال ها
1,158
امتیاز واکنش
17,924
امتیاز
323
محل سکونت
رمان ۹۸
زمان حضور
59 روز 6 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
ژینگالاهاتس
نوعی نان صاف به وس.یله ارامنه پخته می شود که خیلی خوشمزه و لذیذ می باشد و داخل آن با گیاهان و سبزیجات تازه خرد شده پر می شود.
این نوع از نان خوراک سنتی مخصوص ساکنین جمهوری آرتساخ می باشد. خمیر این نان به راحتی و به وسیله آرد، نمک و آب تهیه می شود.
زمانی که خمیر آماده شد و به وسیله سبزیجات پر شد آن را بروی قطعه ای آهنی که ساج نام دارد و بر روی آتش قرار میگیرد می گذراند و این نان بر روی این قطعه به آهستگی می پزد و پس از طبخ کامل آنرا در کنار نوشیدنی، دوغ و ماست میل می کنند.
کوفته گوشت
کوفته یکی از غذاهای سنتی ارمنستان است که از دوران امپراتوری عثمانی در آشپزخانه ارمنستان طبخ می شده است. در تهیه این غذا گوشت گاو با پیاز، سیر، خرده نان و ادویه‌جات ترکیب شده و در سس ویژه گوجه فرنگی پخته می‌شود. نام غذا هم از کلمه‌ای فارسی به همین محتوا گرفته شده و به معنی «توپک‌های گوشتی» است.
باستورما
در وعده‌ی غذایی در ارمنستان اغلب با تنوع زیادی از پیش‌غذاها یا به قول خودشان «مزه» شروع می‌شود که به مجموعه‌ای از بشقاب‌های کوچک شامل پنیر، سبزیجات و گوشت طعم‌دار می‌گویند. باستورما یکی از آن‌ها است که از گوشت گاو چاشنی‌دار خیلی نازک تهیه شده و می‌توان آن را نوعی کالباس معرفی کرد.
خاشلاما
خاشلاما یکی از غذاهای سنتی ارمنستان است که در مناسبت‌های ویژه مثل مناسک مذهبی آن را طبخ می کنند. برای تهیه‌ی خاشلاما گوشت بره یا گاو یک شب تا صبح آهسته پخته شده و همراه با سبزیجات میل می‌شود.
خاش یا کله‌پاچه
خاش شامل پا و سر پخته شده گوسفند یا گاو است و از دیگر بخشهای بدن گاو مثل مغز، سر و سیرابی نیز امکان دارد استفاده شود. خاش غذای سنتی کشورهایی مانند آلبانی، ارمنستان، آذربایجان، بو.سنی و هرزگوین، بلغارستان، گرجستان، ایران، عراق، مغولستان و ترکیه است.


معرفی انواع غذاهای سنتی ارمنستان

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Elaheh_A

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
25/10/20
ارسال ها
1,158
امتیاز واکنش
17,924
امتیاز
323
محل سکونت
رمان ۹۸
زمان حضور
59 روز 6 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
گاتا
گاتا یکی از شیرینی‌های سنتی آشپزخانه ارمنی است که در این کشور خیلی متداول است و به شیوه های گوناگونی تهیه می‌شود. این شیرینی به نام‌های گوناگون از جمله کاتاه یا کادا هم خوانده می‌شود و خلی شبیه به قطاب است. خیلی از زنان خانه‌دار و سرآشپزهای حرفه‌ای در مناسبت‌های ویژه تهیه کرده و در کنار باقلوا سرو می‌کنند. حتی در برخی موارد از این شیرینی با نام زندانی قفقاز هم گفته می شود.
بُرِک پنیری
این غذا یک شیرینی تند است که با خمیر اسفناج و گوشت گاو به همراه لایه ای از پنیر تهیه میشود. هر تکه ای از این شیرینی کاملاً ترد و چیپسی شده است و با هر مزاقی سازگار است. این غذا یکی از غذاهای زمستانی معروف ارمنستان محسوب میشود که، کافی است فقط یک بار این غذای ارمنستان را بچشید آن هنگام است که تا همیشه طعم آن را در یاد خواهید داشت.
هاریسا
هاریسا (آریس یا پوره گندم با مرغ) غذایی خیلی مقوی است که همه مواد آن برای مدت ۶ ساعت به‌آهستگی پخته می‌شوند و پر از فیبر و کالری است. این غذا معمولا برای صبحانه استفاده می‌شود.
مانته
مانته یک نوع پیراشکی با گوشت چرخ‌ کرده بره یا گاو است که با حبه‌های سیر و ماست سرو می‌شود. به همراه این پیراشکی ترد، سس گوجه‌فرنگی رقیق نیز استفاده می‌کنند.
سس بادمجان
یکی از خوراک های ویژه و دوست داشتنی در مهمانی های ارمنستان می باشد
برای پخت آن قدری با چنگال بادمجان ها را سوراخ می کنید و در فر قرار می دهید و بعد از نرم شدن آنرا از فر در خواهید آورد و پس از آن بادمجان ها را در ماهی تابه با آب لیمو می پزید تا آب آن به طور کامل کشیده شود.
پس از آن برای تهیه، سس پیاز را در روغن زیتون سرخ کرده، به آن آرد اضافه می کنید تا غلیظ شود و سپس شیر را به آهستگی به آن اضافه کنید و سپس مخلوط بادمجان ها را به آن اضافه نموده و هم بزنید و آنگاه این خوراک آماده سرو می شود.


منبع: بیتوته


معرفی انواع غذاهای سنتی ارمنستان

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Elaheh_A

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
25/10/20
ارسال ها
1,158
امتیاز واکنش
17,924
امتیاز
323
محل سکونت
رمان ۹۸
زمان حضور
59 روز 6 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
traditional-armenian-cuisine-16.jpg


traditional-armenian-cuisine-15.jpg


traditional-armenian-cuisine-13.jpg


معرفی انواع غذاهای سنتی ارمنستان

 

Elaheh_A

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
25/10/20
ارسال ها
1,158
امتیاز واکنش
17,924
امتیاز
323
محل سکونت
رمان ۹۸
زمان حضور
59 روز 6 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
traditional-armenian-cuisine-12968f27c35adf582b.jpg


traditional-armenian-cuisine-11.jpg


traditional-armenian-cuisine-10.jpg


معرفی انواع غذاهای سنتی ارمنستان

 

Elaheh_A

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
25/10/20
ارسال ها
1,158
امتیاز واکنش
17,924
امتیاز
323
محل سکونت
رمان ۹۸
زمان حضور
59 روز 6 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
traditional-armenian-cuisine-9.jpg


traditional-armenian-cuisine-8.jpg


traditional-armenian-cuisine-7.jpg


معرفی انواع غذاهای سنتی ارمنستان

 

Elaheh_A

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
25/10/20
ارسال ها
1,158
امتیاز واکنش
17,924
امتیاز
323
محل سکونت
رمان ۹۸
زمان حضور
59 روز 6 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
traditional-armenian-cuisine-6024fa1748fbd8cbe.jpg


traditional-armenian-cuisine-51eb2ba2c660ad444.jpg


traditional-armenian-cuisine-4b49b282acd2aaa17.jpg


معرفی انواع غذاهای سنتی ارمنستان

 

Elaheh_A

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
25/10/20
ارسال ها
1,158
امتیاز واکنش
17,924
امتیاز
323
محل سکونت
رمان ۹۸
زمان حضور
59 روز 6 ساعت 34 دقیقه
نویسنده این موضوع
traditional-armenian-cuisine-31ec5dcf7e146cf3f.jpg


traditional-armenian-cuisine-2.jpg


traditional-armenian-cuisine-12412faf0e65493dc.jpg


معرفی انواع غذاهای سنتی ارمنستان

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا