M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,858
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد اولیه برای 5 نفر :
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز نصف پیمانه (سرخ شده)
کشک 2پیمانه (رقیق شده و جوشیده)
آب قلم 8پیمانه
حبوبات نصف پیمانه (شامل نخود و لوبیا)
جو یک و نیم پیمانه (پوست کنده)
زردچوبه به میزان لازم
نعنا به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه آش جو ملایر ابتدا در ظرفی مناسب آب قلم، جو خیس خورده و نمک را اضافه کرده و می گذاریم تا جو خوب پخته شود.
حبوبات را جداگانه آب پز می کنیم تا آب آنها کاملا تبخیر شود.
بعد از پخت نخود و لوبیا آن را به جو اضافه کرده و پیاز سرخ شده را که با زردچوبه و فلفل تفت دادهایم، به آش میافزاییم و میگذاریم آش خوب جا افتاده و لعاب دار شود
10 تا 15 دقیقه مانده به سرو، کشک را اضافه کرده و در آخر در ظرف دلخواه کشیده، با کشک و نعنا داغ روی آن را تزیین میکنیم.
نوش جان
نکات:
1) این آش سبزی ندارد اما اگر دوست دارید کمی اسفناج یا سبزی اش به آن اضافه کنید.
2) هر چه پیاز این آش بیشتر باشد خوشمزهتر میشود.
3) برای تهیه آب قلم آن را از شب با مقداری آب و نمک روی شعله بگذارید و روز بعد محتویات داخل قلم را با قاشق خالی کرده و مواد را یک بار از صافی رد کنید تا استخوانهای ریز آن گرفته شود و بعد داخل مخلوط کن بریزید.
4) حتما کشک را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
منبع: تصویر زندگی
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز نصف پیمانه (سرخ شده)
کشک 2پیمانه (رقیق شده و جوشیده)
آب قلم 8پیمانه
حبوبات نصف پیمانه (شامل نخود و لوبیا)
جو یک و نیم پیمانه (پوست کنده)
زردچوبه به میزان لازم
نعنا به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه آش جو ملایر ابتدا در ظرفی مناسب آب قلم، جو خیس خورده و نمک را اضافه کرده و می گذاریم تا جو خوب پخته شود.
حبوبات را جداگانه آب پز می کنیم تا آب آنها کاملا تبخیر شود.
بعد از پخت نخود و لوبیا آن را به جو اضافه کرده و پیاز سرخ شده را که با زردچوبه و فلفل تفت دادهایم، به آش میافزاییم و میگذاریم آش خوب جا افتاده و لعاب دار شود
10 تا 15 دقیقه مانده به سرو، کشک را اضافه کرده و در آخر در ظرف دلخواه کشیده، با کشک و نعنا داغ روی آن را تزیین میکنیم.
نوش جان
نکات:
1) این آش سبزی ندارد اما اگر دوست دارید کمی اسفناج یا سبزی اش به آن اضافه کنید.
2) هر چه پیاز این آش بیشتر باشد خوشمزهتر میشود.
3) برای تهیه آب قلم آن را از شب با مقداری آب و نمک روی شعله بگذارید و روز بعد محتویات داخل قلم را با قاشق خالی کرده و مواد را یک بار از صافی رد کنید تا استخوانهای ریز آن گرفته شود و بعد داخل مخلوط کن بریزید.
4) حتما کشک را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
منبع: تصویر زندگی
آش جو ملایر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com