خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

NAZI_KH

مدیر تالار گردشگری جهان
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
  
عضویت
7/3/21
ارسال ها
1,228
امتیاز واکنش
19,563
امتیاز
373
محل سکونت
یک دنیای فراموش شده
زمان حضور
150 روز 12 ساعت 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
شهر خوش رنگ و لعاب استانبول با تاریخی غنی یکی از ۵ شهر پر بازدید دنیا در چند سال اخیر بوده است و رستوران های با کیفیت و وسوسه کننده ی زیادی را در خود جای داده است. مطمئنا صرف غذا در رستوران های این شهر مخصوصا اگر با قیمت ها و رستوران های گران و ارزان آن آشنا نباشید، جیبتان را به سرعت خالی می کند! پس بد نیست که کمی متفاوت تر عمل کنید و به جای صرف غذا در ایک رستوران شیک، غذاهای خوشمزه خیابانی را امتحان کنید. با اینکار هم گرسنگی تان برطرف می شود و هم به مقدار زیادی می تیوانید پول ذخیره کنید. الی گشت در ادامه تعدادی از بهترین این غذاها را به شما معرفی می کند:

بهترین غذاهای خیابانی استانبول

۱- سیمیت
دوست دارید بدانید نماد استانبولی ها چیست؟ سیمیت! نانی خوشمزه که بوی ان، قدرت ایستادگی در برابر آن را از هر کسی می گیرد! سیمیت نانی بسیار خوشمزه است که در کنجد غلت خورده و در حرارت آتش، برشته شده است. اگر صبح زود در خیابان های استانبول قدم بزنید، کاغذهای لوله شده ای را در دست افراد می بینید. این کاغذها در واقع سیمیت های خوشمزه پییچده شده هستند . سیمیت هم در نانوایی ها پیدا می شود و هم در نان فانتزی ها

۲- بالیک اکمک
مجاورت استانبول با تنگه‌ ی بسفر علاوه بر مناظر زیبا و به یاد ماندنی، خوبی دیگری هم برای این شهر دارد و آن رژیم غذایی با غذاهای دریایی است. بالیک اکمک نوعی ساندویچ ماهی سرخ شده به همراه زیتون است که روی آن را کره می زنند و طعم واقعا خوشایندی دارد. این غذا آنقدر محبوب ترک هاست که در هر محله ای از ای شهر که باشید می توانید بوی آن را از چند متری حس کنید.

۳- لهمجون

لهمجون همان پیتزا به سبک ترکی و یکی از خوشمزه ترین غذاهای این کشور است. جالب است بدانید که این غذا را بعضی از ایرانی های هم در خانه شان درست می کنند. لهمجون خمیر نازکی است که روی آن تکه ‌هایی از ترکیب گوشت قرمز چرخ‌ کرده، پیاز و فلفل قرمز پخش شده و برای چند دقیقه در تنور آتش قرار می گیرد. در واقع لهمجون شبیه به نان لواش است با این تفاوت که روی آن در زمان پخت، مواد بالا هم اضافه می شود. در کنار لهمجون مقدار زیادی جعفری تازه و آب لیمو هم سرو می‌ شود که با اضافه شدن دوغ محلی یا همان آیران (Ayran) همه چیز برای تجربه‌ ی یک وعده‌ی غذای لذیذ در دسترس است. لهمجون را می‌ توان در تمام محله های استانبول پیدا کرد، اما اگر به دنبال بهترین لهمجون تهیه شده در تنورهای سنگی باشید، بهتر است به سراغ لهمجون خلیل (Halil Lahmacun) و بُرسام تاش فیرین (Borsam Tas Firin) در محله‌ ی کادی کوی (Kadikoy) و فیستیک کباب (Fistik Kebab) در محله ‌ی آرناووت کوی (Arnavut Koy) بروید.

۴- دوروم
دوروم از نظر مواد مورد استفاده در آن یکی از متنوع ‌ترین غذاهای خیابانی عرضه شده در استانبول است. دوروم بیشتر به عنوان یک میان وعده شناخته می شود و در واقع ترکیبی از نانی شبیه به لواش با محتویاتی مثل مرغ، گوشت، و پنیر یا انواع سبزیجات است که بصورت لقمه ‌ای مصرف می‌ شود. شکل ظاهری دوروم و دست و پاگیر نبودن مصرف آن، این غذا را بسیار محبوب کرده است.

منبع: الی گشت


IzmirTurkishstreetfooddonerkebab.jpg


img60136-768x576.jpg


maxresdefault-7-768x432.jpg


maxresdefault-1-1-768x432.jpg


طعم ناب استانبول در ۴ غذای خیابانی این شهر

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا