- عضویت
- 30/8/21
- ارسال ها
- 364
- امتیاز واکنش
- 188
- امتیاز
- 178
- زمان حضور
- 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ماهیان خاویاری که استورژن نامیده میشوند و از خانواده تاسماهیاناند، در شمار گونههای آبزی کممانندی هستند که از پیشینهای چندصدمیلیون ساله ـ که به عصر ژوراسیک بازمیگردد ـ برخوردارند؛ و در این فرایند، تکامل یافته و امروز به ما رسیدهاند. رقم گونههای خاویاری، به ۲۷ گونه و زیرگونه در جهان تقسیم میشود که از این تعداد، ۵ گونه در دریای خزر زندگی میکنند؛ دریایی که به تنهایی ۹۳ درصد ذخایر ماهیان خاویاری جهان را در خود جای دادهاست.
اما ارزش ماهیان خاویاری نزد مردم، نه برای استفاده از گوشت آن، که برای تخم آن است و شهرتش نیز برای همین مروارید سیاهاش است. تخم خاویار در شمار اشرافیترین صبحانه جهان است. بسیاری آن را به شکل خام یا همراه با تخممرغ و آغشته به زرده آن میخورند؛ و گروهی دیگر آن را همراه با سبزیجات خوشبو و نان و کره.
اما در نزد برخی خوش غذاها هرچیز افزودنی به آن، خیانتی است نابخشودنی؛ آنان بر این باورند که خاویار را تنها برای بوی تند، مزه گس و شوراش باید دوست داشت.
خاویار بسیار پرکالری و انرژیزا است و انواع گوناگون آن همچون: خاویار طلایی و سرخ و سیاه که البته در این میان خاویار سیاه از ارزشی قابل توجه برخوردار است.
انواع ماهی خاویار
گونه های مختلف ماهی های خاویاری: تاس ماهیان، به دو دسته ی اصلی آسیپنسر ها (Acipenser) و هوسو ها (Huso) تقسیم می شوند.
ماهیان خاویاری در دسته ی آسیپنسر ها به ۶ گونه ی زیر تقسیم می شوند:
قره برون یا Acipenser Persicus
چالباش یا Acipenser GueldenStaedtii
شیپ یا Acipenser Nudiventris
ازون برون یا سوروگا (Sevruga) یا Acipenser Stellatus
بری یا Acipenser Baerii
آمور استورژن یا Acipenser Schrenckii
که در این میان، سه گونه ی “قره برون”، “چالباش” و “شیپ” به نام تاس ماهی یا آسترا (Asetra) مشهور شده اند.
هوسو ها نیز به ۲ دسته تقسیم می شوند:
بلوگا یا Huso Huso
کالوگا یا Huso Dauricus
حال به شرح مفصل هر یک از گونه های بالا از ماهیان خاویاری می پردازیم:
اما ارزش ماهیان خاویاری نزد مردم، نه برای استفاده از گوشت آن، که برای تخم آن است و شهرتش نیز برای همین مروارید سیاهاش است. تخم خاویار در شمار اشرافیترین صبحانه جهان است. بسیاری آن را به شکل خام یا همراه با تخممرغ و آغشته به زرده آن میخورند؛ و گروهی دیگر آن را همراه با سبزیجات خوشبو و نان و کره.
اما در نزد برخی خوش غذاها هرچیز افزودنی به آن، خیانتی است نابخشودنی؛ آنان بر این باورند که خاویار را تنها برای بوی تند، مزه گس و شوراش باید دوست داشت.
خاویار بسیار پرکالری و انرژیزا است و انواع گوناگون آن همچون: خاویار طلایی و سرخ و سیاه که البته در این میان خاویار سیاه از ارزشی قابل توجه برخوردار است.
انواع ماهی خاویار
گونه های مختلف ماهی های خاویاری: تاس ماهیان، به دو دسته ی اصلی آسیپنسر ها (Acipenser) و هوسو ها (Huso) تقسیم می شوند.
ماهیان خاویاری در دسته ی آسیپنسر ها به ۶ گونه ی زیر تقسیم می شوند:
قره برون یا Acipenser Persicus
چالباش یا Acipenser GueldenStaedtii
شیپ یا Acipenser Nudiventris
ازون برون یا سوروگا (Sevruga) یا Acipenser Stellatus
بری یا Acipenser Baerii
آمور استورژن یا Acipenser Schrenckii
که در این میان، سه گونه ی “قره برون”، “چالباش” و “شیپ” به نام تاس ماهی یا آسترا (Asetra) مشهور شده اند.
هوسو ها نیز به ۲ دسته تقسیم می شوند:
بلوگا یا Huso Huso
کالوگا یا Huso Dauricus
حال به شرح مفصل هر یک از گونه های بالا از ماهیان خاویاری می پردازیم:
ماهی خاویار
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com