- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,068
- امتیاز
- 323
- سن
- 19
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 26 دقیقه
نویسنده این موضوع
شاید شنیدن نام گلابی وحشی برای شما نا آشنا باشد لازم است بدانید که یکی از انواع این میوه که ظاهرش شباهتی به گلابی ندارد در جنگل های گیلان رشد می کند. اگر جزو افرادی هستید که اسم این میوه را تا به حال نشنیده اید پیشنهاد می کنیم این مطلب را که در مورد خواص گلابی وحشی می باشد مطالعه نمایید.
ویژگی ها و فواید درمانی گلابی وحشی
انچوچک در واقع میوه ای با چثه کوچک می باشد که از دانه گونه ای از گلابی وحشی بدست می آید و به دلیل کوچک و ریز بودن به این اسم نامگذاری شده است، ضمن اینکه کنایه از انسانی است که از لحاظ جسمی و توانایی بدنی ضعیف می باشد. همانطور که گفتیم انچوچک یک نوع از سه گونه مهم گلابی وحشی می باشد که در استان فارس، لرستان و کهگیلویه و بویر احمد به صورت طبیعی می روید.
دانه های انچوچک دارای مغز سفید با پوستی قهوه ای رنگ هستند و تقریبا شبیه مغز زردآلو و بادام است. از خود این میوه استفاده ای نمی شود ولی دانه های آن خاصیت دارویی دارد؛ به منظور استفاده از این دانه ها، میوه آن را در زیر خاک مدفون می کنند بعد از پوسیدن آن، دانه هایش را بیرون آورده، پس از شستن به صورت خام یا بو داده مصرف می شود. در زیر به برخی از خاصیت های گلابی وحشی اشاره کرده ایم که البته برخی از آنها با خواص گلابی مشابه می باشد.
گلابی وحشی تنظیم کننده فشار خون و اسید اوریک است.
گلابی وحشی به عنوان تقویت کننده قلب، معده و کبد تاثیر بسزایی دارد.
نرم کننده سـ*ـینه و حنجره می باشد.
این گیاه سرشار از ویتامین C است.
نرم کننده سـ*ـینه و حنجره است.
باعث افزایش نیروی **** میشود.
گلابی وحشی آرامش دهنده اعصاب می باشد.
گیاه گلابی وحشی قاعده آور است.
باعث تقویت عمومی بدن و افزایش وزن می شود.
بخش های مورد استفاده گلابی وحشی
گلابی وحشی دارای خاصیت های بی شماری است و از برگ های جوان، ساقه، میوه (دانه) و پوست آن می توانید مورد استفاده دارویی قرار دهید. جالب است بدانید که میوه این نوع گلابی قابل استفاده نبوده ولی از دانه آن برای مصارف دارویی استفاده می شود؛ دانه های آنچوچک با مغز سفید رنگ و پوست سخت و قهوه ای رنگ، دارای شکل ظاهری و طعمی تقریبا مشابه با بادام یا مغز زردآلو است، که بعد از بو دادن آنها می توان به عنوان یادام جنگلی خوشمزه مود استفاده قرار داد.
ترکیبات شیمیایی میوه
در بذر این گیاه ۱۰ اسید چرب وجود دارد که بخش عمده آن را اسید اولئیک و اسید لینو لئیک تشکیل می دهند و ترکیبات دیگر آن شامل پالمتیک اسید، پالمیتولئیک اسید، استئاریک اسید، هپتا دکانوئیک اسید، مارگاریک اسید، آراشیدیک اسید، آراشیدونیک اسید، لینولنیک اسید می باشد.
منبع: آرگا
#متینا_کوثری
ویژگی ها و فواید درمانی گلابی وحشی
انچوچک در واقع میوه ای با چثه کوچک می باشد که از دانه گونه ای از گلابی وحشی بدست می آید و به دلیل کوچک و ریز بودن به این اسم نامگذاری شده است، ضمن اینکه کنایه از انسانی است که از لحاظ جسمی و توانایی بدنی ضعیف می باشد. همانطور که گفتیم انچوچک یک نوع از سه گونه مهم گلابی وحشی می باشد که در استان فارس، لرستان و کهگیلویه و بویر احمد به صورت طبیعی می روید.
دانه های انچوچک دارای مغز سفید با پوستی قهوه ای رنگ هستند و تقریبا شبیه مغز زردآلو و بادام است. از خود این میوه استفاده ای نمی شود ولی دانه های آن خاصیت دارویی دارد؛ به منظور استفاده از این دانه ها، میوه آن را در زیر خاک مدفون می کنند بعد از پوسیدن آن، دانه هایش را بیرون آورده، پس از شستن به صورت خام یا بو داده مصرف می شود. در زیر به برخی از خاصیت های گلابی وحشی اشاره کرده ایم که البته برخی از آنها با خواص گلابی مشابه می باشد.
گلابی وحشی تنظیم کننده فشار خون و اسید اوریک است.
گلابی وحشی به عنوان تقویت کننده قلب، معده و کبد تاثیر بسزایی دارد.
نرم کننده سـ*ـینه و حنجره می باشد.
این گیاه سرشار از ویتامین C است.
نرم کننده سـ*ـینه و حنجره است.
باعث افزایش نیروی **** میشود.
گلابی وحشی آرامش دهنده اعصاب می باشد.
گیاه گلابی وحشی قاعده آور است.
باعث تقویت عمومی بدن و افزایش وزن می شود.
بخش های مورد استفاده گلابی وحشی
گلابی وحشی دارای خاصیت های بی شماری است و از برگ های جوان، ساقه، میوه (دانه) و پوست آن می توانید مورد استفاده دارویی قرار دهید. جالب است بدانید که میوه این نوع گلابی قابل استفاده نبوده ولی از دانه آن برای مصارف دارویی استفاده می شود؛ دانه های آنچوچک با مغز سفید رنگ و پوست سخت و قهوه ای رنگ، دارای شکل ظاهری و طعمی تقریبا مشابه با بادام یا مغز زردآلو است، که بعد از بو دادن آنها می توان به عنوان یادام جنگلی خوشمزه مود استفاده قرار داد.
ترکیبات شیمیایی میوه
در بذر این گیاه ۱۰ اسید چرب وجود دارد که بخش عمده آن را اسید اولئیک و اسید لینو لئیک تشکیل می دهند و ترکیبات دیگر آن شامل پالمتیک اسید، پالمیتولئیک اسید، استئاریک اسید، هپتا دکانوئیک اسید، مارگاریک اسید، آراشیدیک اسید، آراشیدونیک اسید، لینولنیک اسید می باشد.
منبع: آرگا
#متینا_کوثری
با خواص گلابی وحشی و فواید دانه آن آشنا شوید
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com