خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Matiᴎɐ✼

مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سلامت
مدیر آزمایشی
هنرمند انجمن
  
عضویت
17/11/20
ارسال ها
1,787
امتیاز واکنش
12,068
امتیاز
323
سن
19
محل سکونت
MASHHAD
زمان حضور
90 روز 8 ساعت 29 دقیقه
نویسنده این موضوع
مکان دارد که سوپ میگو از خوراکی های ناشناخته برای برخی از افراد به شمار آید، اما قابل ذکر می باشد که در برخی از کشورها با توجه به تفاوت طرز طبخ از محبوبیت به خصوصی برخوردار می‌باشد. در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه سوپ میگو کوبایی را به شما آموزش دهیم.
گفتنی می‌باشد که این خوراکی از غذاهای کامل به شمار می‌آید، که افراد با سرو آن می توانند بخش بزرگی از نیازهای تغذیه خود را در یک وعده غذایی تامین نمایند. برای تهیه این سوپ خوشمزه بایستی مواد گفته شده را با توجه به مقادیر مشخص شده آماده نمایید.

مواد لازم
۳۰۰ گرم میگو
یک عدد پیاز
۵۰ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری آرد سفید
۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
یک عدد عصاره سبزی
۲ قاشق غذاخوری هویج رنده شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
یک لیتر شیر
یک قاشق چای خوری پوست لیموی تازه رنده شده
طرز تهیه سوپ میگو عالی و مقوی
در ابتدا بایستی میگوها را در طی سه دقیقه به درون آب جوش ریخته تا به خوبی نرم شده و سپس آن ها را آبکشی کرده و به کناری برای سرد شدن بگذارید.

پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه روی حرارت ملایم به خوبی تفت دهید. هویج رنده شده را نیز به مواد تابه اضافه کرد و به همراه پیاز سرخ نمایید. پس از تف خوردن مواد نمک و فلفل به مقدار دلخواه بیفزاید. اضافه کردن فلفل در این مرحله سبب تف خوردن مواد به درون روغن و افزایش عطر غذا می گردد.
در این مرحله باید عصاره سبزیجات را به مواد اضافه کرده و با پیاز و هویج به خوبی ترکیب نمایید. پس از آن که مواد مقداری تف خورد، آرد را به آن اضافه کرد و سپس کره را به مواد درون تابه بیفزایید. افزودن کره سبب افزایش طعم غذا و لطیف شدن بافت غذا می گردد. تا زمانی که مزه خامی آرد از بین برود، به تف دادن ادامه دهید.

حالا شیر را کم کم به مواد اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر هم بزنید تا گلوله گلوله نشده و مواد در درون شیر حل شوند. بعد پوست رنده شده لیمو را به مواد اضافه کرده و با یک دیگر هم بزنید، چرا که این کار سبب افزایش عطر و بوی سوپ می گردد. اضافه کردن آبلیمو به غذا سبب برنده شدن شیر می گردد، از این رو از افزودن آن بپرهیزید.

آنگاه حرارت را ملایم کرده و به طور منظم مواد را با یکدیگر هم بزنید تا آرد ته نشین نشود و در نهایت شیر در همین حالت به جوش آید. سپس وقت آن رسیده که میگوها را به شیر اضافه کرده و اجازه دهید که مواد در طی ۵ دقیقه کنار یکدیگر به خوبی پخته گردند.

هنگامی که سوپ شما آماده شد، شعله گاز را خاموش کرده و در آخر نیز گشنیز های خرد شده را به سوپ اضافه نمایید. سوپ میگو شما آماده سرو است.

منبع: آرگا
#متینا_کوثری


طرز تهیه سوپ میگو کوبایی با طعم و مزه دلپذیر

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا