- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای ترشی لیته
- بادمجان 1 کیلو
- فلفل دلمه ای قرمز بزرگ 1 عدد
- فلفل دلمه ای سبز بزرگ 1 عدد
- فلفل سبز 70 گرم
- هویج بزرگ 3 عدد
- سیر رنده شده 3 یا 4 حبه
- کلم پیچ سفید نصف عدد
- سرکه 1 کیلو
- مرزه 100 گرم
- نعناع 100 گرم
- ترخون 100 گرم
- گیشنیز 100 گرم
- جعفری 100 گرم
- پونه 100 گرم
- زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
با نزدیک شدن فصل پاییز و خنک شدن هوا، کم کم شیشه های رنگارنگ ترشی، پشت شیشه ی پنجره ها ردیف می شوند. ترشی یکی از محبوب ترین چاشنی های ایرانی در کنار غذاست. اشتها برانگیز! پر طرفدار و خوشمزه! ترشی لیته یکی از خوش طعم ترین ترشی هاست. ترشی لیته را می توانیم کنار اکثر غذاها سرو کنیم. از لوبیا پلو با عطر و طعم بی نظیرش گرفته تا آبگوشت های دسته جمعی آخر هفته و کتلت های مامان پز خوشمزه. هر کدام را کنار یک کاسه ترشی لیته تصور کنید میل و اشتهایتان چند برابر می شود. اگر شما هم هـ*ـوس یک ترشی لیته خوشمزه و عالی را کردید، این دستور ویژه را از دست ندهید.
در ترشی لیته مخلوط علاوه بر بادمجان کبابی از سیر، هویج و فلفل دلمه ای هم استفاده میشود. البته نگران نباشید کباب کردن بادمجان لزوما نیاز به منقل و دم و دستگاهش ندارد. کافی است بادمجانها را ورقه کنید. و کمی روغن بمالید. سپس روی سینی فر (پوشیده با کاغذ روغنی) قرار دهید و حدود نیم ساعت در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد. علاوه بر این یک روش بدون فر هم وجود دارد. اگر قصد دارید ترشی لیته بادمجان درست کنید اما نه فر دارید و نه کباب پز میتوانید بادمجانها را روی اجاق گاز با شعله پخش کن کباب کنید.
طرز تهیه ترشی لیته مخلوط
مرحله اول:
بادمجانها را خوب بشویید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. سپس آنها را روی کباب پز، شعله پخش کن یا در فر کباب کنید و بگذارید کاملا خنک شوند. وقتی بادمجان ها خنک شدند آنها را پوست بکنید.
مرحله دوم:
بادمجان را به همراه سیر چرخ کنید یا در غذاساز بریزید و میکس کنید.
مرحله سوم:
کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشویید و در غذاساز بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزیجات را به ترشی لیته اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید.
مرحله چهارم:
پس از آن سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ترشی لیته خوشمزه شما آماده است اما بهتر است آن را به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیافتد. بعد از این مدت میتوانید ترشی لیته خانگی را در کنار غذاهای دلخواهتان نوش جان کنید.
نکته ها:
– به هیچ وجه موقع پوست کندن بادمجان ها را در آب قرار ندهید چون در این صورت ترشی شما کپک میزند.
– میتوانید به جای استفاده از چرخ گوشت یا غذا ساز همه مواد را نگینی خرد کنید. در این صورت ترشی لیته نگینی خواهید داشت.
– برای این که ترشی لیته بادمجان زود خراب نشود لازم است همه سبزیجات قبل از استفاده به خوبی شسته شده و خشک شوند. برای این کار همه مواد را بشویید و خرد کنید و از چند ساعت قبل روی پارچه تمیزی پهن کنید و بگذارید در هوای آزاد خشک شوند.کوچکترین رطوبت اضافی باعث کپک زدن ترشی میشود.
#ایران کوک
طرز تهیه ترشی لیته
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com