خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Matiᴎɐ✼

مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سلامت
مدیر آزمایشی
هنرمند انجمن
  
عضویت
17/11/20
ارسال ها
1,787
امتیاز واکنش
12,071
امتیاز
323
سن
20
محل سکونت
MASHHAD
زمان حضور
90 روز 8 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
رامن کره ای غذاهای خوشمزه و خوش پختی هستند که در بین رده های سنی طرفداران زیادی دارند، پخت غذاهای متنوع به افزایش اشتهای کودکان و نیز شادابی بیشتر اعضای خانواده در وعده های غذایی کمک فراوانی می کند. پیشنهاد می کنیم پخت رامن کره ای را نیز در منزلتان امتحان نمایید.

مواد لازم
هویج : ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
پیاز چه : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
نودل : ۱ بسته
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
کره یا روغن : ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی : به میزان لازم
طرز تهیه رامن کره ای با طعم ایده آل
لازم به ذکر است که از نودالیت گوشت در این غذا استفاده نمایید زیرا باعث طعم بی نظیر آن می شود.
رای تهیه رامن کره ای، ابتدا ظرفی برداشته درون آن کمی آب بریزید، شعله را روشن کرده، ظرف را در روی حرارت قرار دهید، زمان دهید تا جوش آید،
سپس نودالیت را داخل آب بریزید.
مرحله بعد طرز تهیه رامن, ادویه نود الیت را اضافه کنید. زمانی که نودالیت کمی شل شد هم بزنید تا رشته ها از هم جدا شوند.
سپس سبزی ها،سیر و هویج و را خرد کرده، می توانید از سبزی های معطر دیگر هم استفاده نمایید.
سبزی های خرد شده و آماده را به نودالیت بیافزایید.
دوباره هم بزنید و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه نمایید.
چند دقیقه ای هم بزنید و کره یا روغن را به مواد آماده شده اضافه و زمان دهید تا کره آب شود، غذای خوش طعم شما آماده سرو است نوش جان.
در این مطلب دستور پخت رامن غذای معروف کره ای بسیار خوش پخت را برای شما همراهان گرامی قرار دادیم امیدواریم آن را تهیه و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لـ*ـذت ببرید.

آموزش تهیه رامن به روش دیگر
رامن را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد تا بتوانید آن را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان نوش جان کنید.

مواد لازم :
نودل : سه عدد
سیر : دو حبه
تخم مرغ : دو عدد
سبزی : صد گرم
زنجبیل : به مقدار کم
نمک و فلفل : به میزان لازم
هویج : دو عدد
پیازچه : سه عدد
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
کره : یک قاشق غذا خوری
دستور تهیه :
در طرز تهیه رامن ابتدا پیازچه را همراه با سبزی خوردن که ترخون، نعنا، شاهی،، تره و ریحان هستند پس از پاک کردن داخل ظرفی ریخته و روی آن آب سرد بریزید و اجازه دهید به مدت پنج تا ده دقیقه بماند تا گل ها از سبزی ها جدا شوند و در آخر با آب سرد سبزی ها را بشویید و آبکش کرده تا کمی خشک شوند.

حالا سبزی ها را خرد کرده و پیازچه ها را نیز به قطعات پنج میلی متری خرد نمایید سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و مقداری آب داخل آن ریخته سپس بر روی حرارت بگذارید.

در مرحله بعدی تخم مرغ داخل قابلمه گذاشته و اجازه دهید اّب همراه با تخم مرغ بجوشد و بعد از جوشیدن درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید به مدت پنج دقیقه دیگر نیز بماند تا تخم مرغ ها کاملا پخته شوند.

حالا تخم مرغ ها را زیر آب سرد گرفته و پوست آن را جدا کرده و به شکل نگینی خرد نمایید سپس داخل قابلمه مناسب دیگری کمی آب ریخته و بر روی حرارت گذاشته و بعد از جوشیدن آب، نودل ها را داخل آن بریزید و پس از زمان یک دقیقه آن را هم زده تا از هم جدا شوند.

در مرحله پایانی پس از نرم شدن نودل ها، سیر و هویج نگینی خرد شده، سبزی ، پیازچه، چاشنی نودالیت و کره را به نودل ها بیفزایید و آن را هم بزنید و بعد از زمان پانزده دقیقه به نودل ها یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی، فلفل، زنجبیل و نمک بیفزایید و درب قابلمه را بسته و اجازه دهید تا غذا جا افتاده شود، نوش جان.
نکات تکمیلی
۱. مقدار زنجبیل افزوده باید خیلی کم باشد.

۲. بهتر است در تهیه رامن از نودل گوشت استفاده کنید که طعم بهتری دارد.

۳. به منظور خوشمزه تر شدن غذا می توانید مقداری سس سویا نیز به آن بیفزایید.

منبع : آرگا
#متینا_کوثری


طرز تهیه رامن کره ای

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا