خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای خورشت آلو اسفناج
    • گوشت گوسفندی 300 گرم
    • اسفناج تازه 700 گرم
    • تره 300 گرم
    • آلو خورشتی 200 گرم
    • پیاز 2 عدد
    • سیر 1 حبه
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
خورشت آلو اسفناج چیست؟ خب یک خورشت خوشمزه و مجلسی ایرانی هست که مواد اصلی آن اسفناج، آلو برقانی و گوشت هستند. البته گاهی به جای گوشت از مرغ هم استفاده میکنند ولی خورشت آلو اسفناج اصلی با گوشت تهیه میشود. بعضی ها در تهیه این خورش تنها از اسفناج استفاده میکنند ولی اینجا از مقداری تره در کنارش استفاده شده که طعم خیلی خوبی به آلو اسفناج شما میدهد.

اسفناج خواص زیادی دارد. علاوه بر این که غنی از آهن است و آهن مورد نیاز بدن را تأمین میکند باعث تقویت بینایی هم میشود چون سرشار از اسید فولیک است. در ضمن مصرف آب اسفناج باعث شادابی پوست و جلوگیری از آکنه هم میشود. پس از این خورشت مفید و خوشمزه غافل نمانید. این مطلب را دنبال کنید تا طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله ببینید.

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

مرحله اول:

گوشت ها را درشت خرد کنید و به همراه یک پیاز نصف شده، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد (در زمان پخت گوشت نمک اضافه نکنید چون باعث میشود زمان بیشتری برای پخت صرف شود).





مرحله دوم:
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. یک پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس اسفناج و تره ساطوری شده (ریز خرد شده) را اضافه کنید. مجدد چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.





مرحله سوم:
پس از اینکه گوشت نیم پز شد پیاز و سیر را از قابلمه خارج کنید. مخلوط اسفناج تفت داده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید خورشت حدود 3-2 ساعت با حرارت ملایم جا بیافتد (به روغن بیفتد). در دقایق آخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید.






پس از جا افتادن خورشت آلو اسفناج را به همراه برنج و مخلفات دلخواه سرو کنید.






نکته ها :
– آلوها را پیش از اضافه کردن به خورشت نیم ساعت درون آب خیس دهید.

– میتوانید بجای گوشت از مرغ هم استفاده کنید (طعم این خورشت با مرغ هم عالی میباشد).

– در صورت تمایل مقداری آبلیمو یا آب نارنج به خورشت اضافه کنید تا طعم ترش‌تری داشته باشید.

– میتوانید برای خوشرنگ شدن یک قاشق رب هم با پیاز تفت بدهید.
#ایران کوک


خورشت آلو اسفناج

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا