خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,850
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 9 ساعت 37 دقیقه
نویسنده این موضوع
جواهری به نام سوان

سوان (Sevan) نام دریاچه ای کوهستانی است که در قلب ارمنستان واقع شده و از جاذبه های طبیعی منطقه Gekarkunik و کشور ارمنستان به حساب می آید. در کشور ارمنستان، به دریاچه سوان، جواهر ارمنستان یا دریای گغاما نیز گفته می شود. این دریاچه در زمره بزرگترین دریاچه های آب شیرین در دنیا به شمار می رود و همه ساله بسیاری از گردشگران از سراسر دنیا برای بازدید از این دریاچه راهی کشور ارمنستان می شوند. این دریاچه که از شگفتی های طبیعت ارمنستان به شمار می رود، در ارتفاع 1900 متری از سطح دریا وجود دارد و منظره به وجود آمده از این دریاچه از شگفت انگیزترین مناظر طبیعی به حساب می آید. مساحت این دریاچه در حدود 240 کیلومتر مربع است و عمیق ترین نقطه این دریاچه در حدود 90 متر عمق دارد و طول آن در حدود 70 کیلومتر می باشد. عرض دریاچه سوان در حدود 30 الی 50 کیلومتر تخمین زده می شود و این دریاچه توسط 28 رودخانه تغذیه می شود ولی از این رودخانه ها، تنها یک رودخانه در حال حاضر جریان دارد. Mayerik نام بزرگترین رودخانه ای است که به دریاچه سوان می ریزد. این دریاچه توسط شبه جزیره آرتانیش و دماغه آرتانیش، دریاچه سوان را به دو قسمت کوچکتر و بزرگتر تقسیم بندی می کنند که هر کدام از این قسمت ها با یک تنگه به طول هشت کیلومتری به یکدیگر متصل می شوند. بازدید از دریاچه سوان ارمنستان از این دو جبهه می تواند بسیار جذاب باشد. در این مقاله قصد داریم شما را بیشتر با دریاچه سوان بیشتر آشنا کنیم و اطلاعاتی را در این خصوص با شما به اشتراک خواهیم گذاشت که حتما برای شما جذاب خواهد بود. در انتها نیز بهترین شیوه برای سفر به ارمنستان جهت بازدید از این دریاچه را بیان خواهیم کرد و بهترین زمان را به شما خواهیم گفت. در ادامه با ما همراه باشید.
دریاچه سوان چگونه به وجود آمد؟

دانشمندان و زمین شناسان معتقد هستند که به وجود آمدن دریاچه سوان، در نتیجه فعالیت های آتشفشان Geghama در این منطقه در حدود 250 هزار سال پیش است. تو رفتگی داخل کوه ها که در نهایت دریاچه سوان را تشکیل داده است، در ابتدا محلی برای تجمیع آبگیری از پشته های اطراف بوده است و به مرور زمان به یک دریاچه زیبا تبدیل شده است.

بوته های کنار دریاچه به زیبایی ان افزوده است

علاوه بر زیبایی های کوه های اطراف دریاچه سوان، پوشش گیاهی در اطراف دریاچه سوان بسیار دیدنی است. درخت های کاج، مراتع سرسبز، جنگل های کوهستانی، مراتع همانند آلپ و ابرهایی که در ارتفاع کم قرار گرفته اند، یک منظره از بهشت را در کنار دریاچه سوان می تواند تداعی کند. آب این دریاچه شیرین است و مانند سایر دریاها رنگ غلیظ و کدر به خود نمی گیرد. از این روی می توان گفت که پوشش گیاهی به همراه آبی ملایم دریاچه سوان را می توان از مهم ترین جاذبه هایی دانست که در دریاچه سوان می تواند از هر لحاظ جذاب باشد. پیشنهاد می دهیم در صورتی که قصد بازدید از این دریاچه را دارید، حتما دوربین عکاسی به همراه داشته باشید! هوای کوه های اطراف و خود دریاچه همیشه تازه است و می توان گفت که تکه ای از بهشت در مقابل چشمان شماست. دریاچه سوان در هر آب و هوا و هر لحظه از شبانه روز، رنگی به خود می گیرد. در طول روز آبی آسمانی، هنگام غروب و طلوع خورشید، رنگ آن قرمز می شود، در هنگام باد و گرد و خاک رنگ خاکستری و تلالو ماه در این دریاچه بی نظیر، آن را به رنگ نقره ای در می آورد


دریاچه سوان

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
Reactions: NAZI_KH

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,850
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 9 ساعت 37 دقیقه
نویسنده این موضوع
ساکن اصلی دریاچه سوان را بیشتر بشناسید
دریاچه سوان به هیچ دریا و آب آزادی راه ندارد و از این روی می توان گفت که سوان ساکنان چندانی ندارد. اصلی ترین ساکن این دریاچه، ماهی قزل آلای آب شیرین است که نوعی کم یاب از این گونه ماهی به شمار می رود و رو به انقراض است. محلی ها نام این ماهی را به Ishkhan می شناسند و با گوشت این ماهی، غذاهای خوشمزه ای طبخ می کنند. از آن جایی که ساکن اصلی دریاچه سوان رو به انقراض است، در سال های اخیر مزارع پرورش این نوع ماهی در کنار دریاچه کار خود را آغاز کرده اند تا مردم بتوانند بدون آسیب به محیط زیست این دریاچه، تغذیه کنند.
کلیسای قدیمی در مجاور دریاچه ی سوان
با شهر سوان بیشتر آشنا شوید
در ضلع شمال غربی دریاچه سوان در ارمنستان، شهری به همین نام وجود دارد. این شهر 23000 نفر جمعیت داشته و به عنوان مرکز استان Geghargunik شناخته می شود. تاریخچه ساخت این شهر به سال 1842 باز می گردد. در این سال ها روس ها برای تسلط بر رودخانه و دریاچه سوان این شهرک را ساختند. اگر برای سفر راهی ارمنستان شدید و می خواهید از این جاذبه طبیعی دیدن کنید، باید در شهر سوان چند روزی سکونت داشته باشید. علاوه بر دریاچه که در نزدیکی این شهر قرار گرفته است، از جاذبه های گردشگری که در شهر سوان می توانید از آن بازدید کنید، یک صومعه قرون وسطی است. علاوه بر این، در چند سال اخیر، در تپه های اطراف این شهر آثاری از قرن های گذشته پیدا شده است که نشان از تمدن بشری متعلق به هزاره سوم پیش از میلاد دارند. در بازدید از دریاچه سوان، حتما سری هم به این شهر بزنید.
مجسمه مادر ایروان را بهتری بشناسید
کلام آخر
گردشگران بسیاری در دنیا وجود دارند که برای بازدید از دریاچه سوان، قاره ها و کشورها را می پیمایند. این در حالی است که خرید تور کشور ارمنستان و بازدید از دریاچه سوان برای ایرانی ها می تواند بسیار راحت باشد. بهترین زمان برای بازدید از دریاچه سوان را می توان اواخر بهار تا اواسط تابستان دانست چرا که آب و هوا در این منطقه بسیار زود سرد می شود و ممکن است که پوشش گیاهی در این زمان قوی نباشد.

منبع: سفر با تو

sevan lake Copy 1


دریاچه سوان

 
  • تشکر
Reactions: NAZI_KH
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا