خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,462
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع


نان پاپادام هندی

آرد نخودچی 2 لیوان . آب ولرم 1/4 لیوان . زیره سیاه 1 قاشق چایخوری . سیر 2 حبه

پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری . روغن 2 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم



طرز تهیه : تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید ، آب ولرم را اضافه کنید و با قاشق یا دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر خوبی بدست بیاید ( این خمیر بافتی خشک تر از خمیرهای دیگر دارد ).



روی سطح کار آرد بپاشید ، از خمیر تکه های کوچکی به اندازه یک گردو بردارید و روی سطح کار قرار دهید و با وردنه نازک پهن کنید ( میتوانید خمیر را به صورت گرد قالب بزنید یا به هر صورتی که میخواهید شکل دهید ).





داخل ماهیتابه روغن بریزید و خمیرها را به نوبت در روغن داغ سرخ کنید ( میتوانید نان ها را داخل تنور نان ، فر یا ماکروفر هم آماده کنید ) ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی اش برود.

این نان با انواع ترشی ، مربا و انواع غذاها در هندوستان سرو میشود و جزو نان های سنتی و پر طرفدار هندوستان است ، این نان طعمی تند و فلفلی دارد ، میتوانید به جای آرد نخودچی از انواع آرد حبوبات استفاده کنید.
#ایران کوک


طرز تهیه نان پاپادام هندی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا