خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
جوجه چینی با سس مخصوص : سـ*ـینه مرغ 2 عدد . پیاز 1 عدد . آبلیمو 2 قاشق غذاخوری . سیر 2 حبه . نمک و فلفل مقدار لازم
مواد سس مخصوص
ماءالشعیر تلخ 1 لیوان . تخم مرغ 2 عدد . شیر 1/2 لیوان . نمک مقدار لازم
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری . بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . آرد مقدار لازم
طرز تهیه : ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید ، خمیر مایه فوری را با شیر ولرم ( داغ نباشد ) مخلوط کنید.
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد ) سپس زرده و ماءالشعیر را اضافه نمائید و بزنید تا یکدست شود ؛ پس از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
پس از مخلوط شدن مواد باید شروع به ریختن آرد کنید ، آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظتی مانند ماست برسد سپس مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سس مخصوص را داخل یخچال قرار دهید.
در مدتی که سس استراحت میکند مواد جوجه چینی را آماده کنید ، سـ*ـینه های مرغ را به برش های نازک ببرید ( سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ).
درون کاسه ای پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، سیر له شده و مقداری روغن را مخلوط کنید سپس تکه های مرغ را اضافه کنید تا مرغ ها مزه دار شوند.
پس از استراحت سس مخصوص را از یخچال خارج کنید ، روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ را درون سس بزنید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند ( حرارت باید ملایم باشد تا مرغ مغز پخت شود ).
مرغ های آماده را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود سپس بهمراه سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از گوشت جوجه ، بلدرچین و میگو نیز بجای مرغ استفاده کنید ، مرغ ها تنها باید 15 دقیقه مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند ( ماندن بیش از اندازه موجب سفت شدن مرغ میشود ).
منبع: آشپرخونه


۲۰۲۱۰۸۲۱ ۱۰۲۹۴۴


جوجه چینی با سس مخصوص

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا