خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,858
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
ژله پرچم : می تونید از رنگ های دختلف برای این ژله استفاده کنید.
برای لایه قرمز :
ژله قرمز یک بسته

100 گرم / 240 کالری
پودر ژلاتین 1 ق غ

100 گرم / 338 کالری
آب 1 لیوان
100 گرم / 0 کالری
یخ 10 قطعه
100 گرم / 0 کالری
برای لایه سفید :
شیر عسلی 4 ق غ
نامشخص
پودر ژلاتین 1 ق غ
100 گرم / 338 کالری
آب 1 لیوان
100 گرم / 0 کالری
یخ 10 قطعه

100 گرم / 0 کالری
شکر به میزان دلخواه
100 گرم / 400 کالری
برای لایه سبز :
ژله سبز یک بسته
100 گرم / 324 کالری
پودر ژلاتین 1 ق غ
100 گرم / 338 کالری
آب 1 لیوان
100 گرم / 0 کالری
یخ 10 قطعه
100 گرم / 0 کالری
*. در مورد این ژله مهم نیست که مارک ژله چی باشه. طعمش هم اهمیت نداره.
*. فقط اگر با ترکیب طعم های خاصی مشکل دارید حتما در انتخابش دقت به خرج بدید.
*. پودر ژلاتین رو از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
*. اگر ذائقه خاصی دارید و ژله ها رو شیرینتر دوست دارید حتما در لایه سبز و قرمز هم از شکر استفاده کنید.
*. میزان شکر برای لایه سفید اختیاریه. مقداری شکر بریزید و بچشید اگر نیاز بود مجددا اضافه کنید.
*. در صورت در اختیار نداشتن شیر عسلی بازاری میتونید شیر عسلی رو به سادگی در منزل تهیه کنید.
برای لایه قرمز :
*. پودر ژله و پودر ژلاتین رو در دیگ یا شیر جوش میریزیم.
*. آب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
*. در صورت تمایل میتونید به ژله شکر اضافه کنید.
*. زیر دیگ رو روشن کرده (حرارت متوسط) و مرتب هم میزنیم تا پودر ژلاتین و پودر ژله در آب حل بشه.
*. همین که خواست بجوشه از روی حرارت برمیداریم.
*. یخ رو به مایع ژله اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا یخها ذوب بشن.
برای لایه سفید :
*. پودر ژلاتین و آب رو توی دیگ ریخته و هم میزنیم.
*. شیر عسلی رو اضافه کرده و زیر دیگ رو روشن میکنیم (حرارت متوسط)
*. به میزان دلخواه شکر اضافه میکنیم.
*. به هم زدن ادامه میدیم تا زمانی که مایع شروع کنه به قل زدن.
*. دیگ رو از روی حرارت برداشته و یخها رو اضافه میکنیم.
*. مرتب هم میزنیم تا یخ ها ذوب بشن.
برای لایه سبز :
*. پودر ژله و پودر ژلاتین رو در دیگ یا شیر جوش میریزیم.
*. آب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
*. در صورت تمایل میتونید به ژله شکر اضافه کنید.
*. زیر دیگ رو روشن کرده (حرارت متوسط) و مرتب هم میزنیم تا پودر ژلاتین و پودر ژله در آب حل بشه.
*. همین که خواست بجوشه از روی حرارت برمیداریم.
*. یخ رو به مایع ژله اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا یخها ذوب بشن.
در صورتی که مایلید ژله های سبز و قرمز شما شفاف نبوده و حالت کدر (یک رنگ مات) داشته باشه :
*. در این مرحله دو قاشق غذا خوری از مخلوط ژله سفید رو در مخلوط ژله سبز و همچنین دو قاشق غذاخوری نیز به مخلوط ژله قرمز اضافه کنید
*. من از یک قالب مربع شکل با سایز 20 سانتیمتر در 20 سانتیمتر استفاده کردم
*. دو لایه سلفون رو روی هم قرار میدیم.
*. قالب رو خیس میکنیم.
*. سلفون رو توی قالب قرار میدیم به شکلی که لبه های سلفون از قالب آویزان باشد.
*. ژله قرمز را توی قالب یریزیم.
*. به مدت 15 تا بیست دقیقه توی یخچال قرار میدیم یا تازمانی که سفت شود.
*. ژله سفید رو روی ژله قرمز میریزیم.
*. به مدت نیم ساعت توی یخچال قرار میدیم یا تا زمانی که سفت شود.
*. ژله سبز رنگ رو روی ژله سفید میریزیم.
*. قالب رو توی یخچال میذاریم به مدت دو ساعت یا ترجیحا شب تا صبح.
*. لبه های سلفون رو دو دستی گرفته و ژله رو رو به بالا کشیده و از قالب خارج میکنیم.
*. حالا ژله رو به سایزهای دلخواه برش میزنیم.
*. من ابتدا به صورت مکعب مستطیل برش زده سپس به صورت قطری باز برش زدم. مطابق تصویر.
*. برای اینکه ژله ها فرم پرچم به خودشون بگیرند در یک سمت از ژله ها خلال دندون فرو میکنیم.
*. ژله ها رو تا هنگام مصرف در یخچال نگهداری میکنیم.
*. در ظروف دلخواه سرو میکنیم.
*. توجه: "عکس اول" رو من برای انتقال بهتر مفهوم "ژله پرچم ایران" گرفتم و سرو ژله به این صورت رو به شما توصیه نمیکنم. مخصوصا در شرایط محیطی گرم. اگر خیلی اصرار دارید که ژله رو به این شکل سرو کنید باید حتما از سیخ چوبی باریک استفاده کرده و یکی از اضلاع پرچم رو هم قطور تر برش بزنید.
خواص عسل :
*. یماران آرتریت ممکن است روزانه، صبح و شب، یک فنجان آب داغ با 2 قاشق عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنند. اگر به طور منظم بکار برده شود حتی آرتریت مزمن قابل درمان است. در پژوهش اخیر انجام شده در دانشگاه کپنهاگ، معلوم شد که وقتی پزشکان بیماران خود را با مخلوط یک قاشق غذاخوری عسل و نصف قاشق چای خوری پودر دارچین قبل از صبحانه تحت درمان قرار دادند، آنها دریافتند که در عرض یک هفته، از 200 نفر عملا 73 بیمار کاملا از درد برطرف شدند، و طی یک ماه، اکثرا تمام بیمارانی که نمی توانستند راه بروند و یا به دلیل ورم مفاصل به اطراف حرکت کنند، راه رفتن بدون درد را شروع کنند.
منبع: آشپزخونه


طرز تهیه ژله پرچمی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا