خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
باقلوا با نان تکه ای : برای دو قالب لوف 22*12 سانتیمتری

مدت زمان لازم : حدود 4 ساعت

مواد لازم برای مایع خمیر ترش
آب گرم 6 ق غ

مخمر خشک 4 و نیم ق غ

شکر 1 ق غ

مواد لازم برای تهیه خمیر باقلوا
کره نصف فنجان معادل 113 گرم

شیر دو سوم فنجان معادل 160 میلی لیتر

آرد 6 فنجان معادل 750 گرم

شکر نصف فنجان معادل 100 گرم

نمک 1 ق چ

تخم مرغ بزرگ 4 عدد

عصاره وانیل 2 ق چ



مواد میانی:



شکر 2 فنجان معادل 390 گرم



دارچین 5 ق غ



پسته خرد شده 1 فنجان معادل 100 گرم

گردو خرد شده 1 فنجان معادل 110 گرم

بادام خرد شده نصف فنجان معادل 60 گرم

رنده پوست لیمو نصف لیموی کوچک

نمک دریا نصف ق چ

عصاره وانیل 1 ق غ

کره ذوب شده 220 گرم
شربت عسل:

عسل 1 فنجان معادل 340 گرم

آب 1 فنجان معادل 240 میلی لیتر

نمک کمی
طرز تهیه :
مخمر را با و شکر مخلوط نموده و رویش را بپوشانید و کناری بگذارید تا بعد از 5 دقیقه کف کند و عمل آید.
برای تهیه خمیر :
شیر و کره را روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود سپس از روی گاز بردارید تا از حرارت بیوفتد در حدی که دست را نسوزاند .
4 فنجان آرد ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید و به مخمر اضافه کنید.شیر ، تخم مرغ و وانیل را با اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه با همزن بزنید تا تخم مرغ کاملا با مواد مخلوط شود. 2 فنجان آرد باقیمانده را اضافه کرده و 2-3 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
خمیر را جمع کرده و دورش را چرب کنید و در یک ظرف در بسته یا داخل نایلون در محلی گرم در آشپزخانه بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود معمولا ور آمدن خمیر بین 50 دقیقه تا 1 ساعت و نیم طول میکشد.
برای تهیه مواد میانی :
شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
پسته ، گردو ، بادام ، پوست لیمو و نمک را کاملا با هم ترکیب کنید سپس عصاره وانیل را افزوده مخلوط کنید تا مواد میانی حالت خمیر بگیرند و وانیل به خورد مواد برود
برای تهیه شربت
عسل ، آب و نمک را با هم مخلوط نموده روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید دو سوم شربت تبخیر شده و غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا کاملا خنک شود.
برای تهیه باقلوا
بعد ازین که خمیر حجیم شد آن را به دو قسمت تقسیم نموده
هر نیمه را روی سطح آردپاشی شده اول با انگشت کمی باز کنید تا هوای اضافی اش گرفته شود سپس با وردنه به اندازه ی حدود 30 * 50 سانتیمتر باز کنید
رویشان را کاملا با کره ذوب شده بپوشانید
سپس مخلوط دارچین و مغزها را به طور مساوی روی سطح خمیرها بپاشید.
هر خمیر را از قسمت عمودی به 6 نوار تقسیم نمایید. سپس نوار ها را یکی یکی روی هم قرار دهید.
نوارهای انباشته شده روی هم را به 6 مربع تقسیم نموده برش بزنید. و به صورت عمودی داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید
برای نیمه ی دیگر خمیر هم به همین صورت عمل کنید. روی قالب را با نایکلکس خوب بپوشانید و در یک محل گرم در آشپزخانه به مدت 45 دقیقه بگذارید استراحت کند و خمیر دوباره افزایش حجم دهد و قالب را پر کند
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. باقلواها به 30 – 40 دقیقه زمان برای پخت نیاز دارند تا کاملا خمیرشان قهوه ای روشن شود.
بعد از خروج از فر 20 دقیقه بگذارید باقلوا از حرارت بیوفتد سپس با بلند کردن لبه های کاغذ روغنی باقلوا را از قالب خارج نموده و شربت بدهید.
باقلوا را حتما باید در ظرف در بسته که هوا به آن نفوذ نمیکند نگهداری نمایید.
منبع: آشپزخونه


طرز تهیه باقلوا با نان تکه‌ای

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا