خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای شارلوت توت فرنگی
    • توت فرنگی 25 عدد
    • شکلات سفید
    • شکلات
    • برای کیک اسفنجی شارلوت:
    • تخم مرغ 6 عدد
    • شکر 3/4 پیمانه
    • آرد 1 و 1/4 پیمانه
    • پودر قند کمی
    • برای موس توت فرنگی:
    • توت فرنگی 200 گرم
    • شکر 5 قاشق غذاخوری
    • آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری
    • خامه پر چرب 1 پیمانه
    • برای خامه:
    • خامه پر چرب 1/2 پیمانه
    • شکر 1 قاشق غذاخوری
شارلوت توت فرنگی فانتزی که در اینجا با طرز تهیه اش آشنا میشوید از چند لایه تشکیل میشود. لایه اول کیک اسفنجی است که مایه آن بیشتر شبیه به مایه رولت است. کیکی نازک شبیه به کیک رولت تهیه میشود و کف و دیواره های ظرف را میپوشاند. لایه بعدی موس توت فرنگی است که مواد اصلی آن توت فرنگی و خامه هستند. بعد از آن یک لایه خامه و یک لایه توت فرنگی قرار داده میشود. در آخر یک لایه کیک دیگر روی شارلوت قرار میگیرد. برای تزیین توت فرنگی ها میتوانید با شکلات و شکلات سفید آب شده برایشان چشم بگذارید.

شارلوت توت فرنگی علاوه بر این که فوق العاده خوشمزه است، ظاهر بسیار بامزه ای دارد و برای جشن تولد بچه ها هم میتوانید از آن استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه شارلوت توت فرنگی را با عکس مرحله به مرحله میبینید.



طرز تهیه شارلوت توت فرنگی فانتزی


مرحله اول:
25 توت فرنگی با ظاهر خوب و تر و تمیز انتخاب کنید و با بریدن بخشی از آنها شکلی شبیه دهان روی هر کدام ایجاد کنید. بعد با استفاده از شکلات و شکلات سفید آب شده، چشم ها را بگذارید.





مرحله دوم:
فر را با دمای 175 درجه گرم کنید. زرده 6 عدد تخم مرغ را جدا کنید. زرده ها را با 1/4 پیمانه شکر میکس کنید تا رنگش روشن شود. در کاسه دیگری سفیده تخم مرغ ها را با شکر باقیمانده آنقدر بزنید تا فرم بگیرد.


مرحله سوم:

سفیده را به زرده اضافه و با آن مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در این مرحله مایه کیک را داخل قیف با ماسوره گرد بزرگ بریزید. با استفاده از قیف، دو مربع 20 سانتی، و دو مستطیل 30 در 7-8 سانتی روی سینی فر (پوشیده با کاغذ روغنی) بکشید. روی آنها پودر قند بپاشید و 12 دقیقه در فر بپزید. بعد بگذارید خنک شوند. (میتوانید مایه کیک را در یک یا دو سینی فر بزرگ پهن کنید و بعد از پخت به شکل های مورد نظر برش بزنید.






مرحله چهارم:

برای تهیه موس توت فرنگی، توت فرنگی، شکر و آبلیمو را داخل مخلوط کن میکس کنید. 1 پیمانه خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن را با پوره توت فرنگی مخلوط کنید.






مرحله پنجم:

یکی از کیک های مربعی را کف ظرف/قالب مربعی قرار دهید. دو کیک مستطیلی را نصف کنید و به موازات دیوراه های ظرف قرار دهید. موس توت فرنگی را داخل آن بریزید و سطحش را صاف کنید. حالا در یخچال بگذارید تا موس خودش را بگیرد.






مرحله ششم:

نصف پیمانه خامه را با شکر خوب بزنید تا فرم بگیرد (میتوانید از خامه قنادی آماده استفاده کنید). خامه فرم گرفته را روی موس توت فرنگی بریزید و صاف کنید.







در آخر 25 توت فرنگی که در مرحله اول آماده کردید را بچینید و کیک مربعی دیگر را روی آن قرار دهید و در شارلوت را ببندید.





نوش جان!

#ایران کوک


طرز تهیه شارلوت توت فرنگی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا