خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای مرصع پلو | پلو مجلسی مخصوص مهمانی
    • برنج 1 کیلو
    • فیله مرغ 1 کیلو
    • پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • زردچوبه 1قاشق چایخوری
    • کشمش پلوئی 100 گرم
    • زرشک 150 گرم
    • خلال بادام 100 گرم
    • خلال پسته 100 گرم
    • روغن 1 لیوان
    • خلال پرتقال 2 لیوان
    • پودر هل 1 قاشق چایخوری
    • زعفران سائیده شده 1 قاشق مرباخوری
    • شکر 3 قاشق
    • آب 1 لیوان

مرصع پلو


این پلو به علت زیبایی به مرصع پلو یا جواهرنشان معروف است و در مجالس و میهمانی های رسمی بسیار پر طرفدار است.







طرز تهیه: برنج را در آب خیس کنید و کنار بگذارید. زعفران را نیز در کمی آب جوش حل کنید و نگهدارید.

در قابلمه ای پیازها را با 1/4 لیوان روغن کمی سرخ کنید و وقتی به رنگ طلائی درامدند، فیله های مرغ را با آنها تفت دهید و نمک و زرچوبه را اضافه کنید. پس از 5 دقیقه هم زدن مرغها، 1 لیوان آب روی آنها بریزید و اجازه دهید تا فیله ها به مدت 15 دقیقه خوب بپزند. سپس فیله ها را از آب مرغ بیرون بیاورید.


در تابه ای 1/4 لیوان از روغن را بریزید و زرشک و کشمش تمیز شده را در آن تفت دهید و سرخ کنید. 2 قاشق شکر اضافه کنید و هم بزنید. خلال پرتقال را نیز جداگانه با 1 قاشق شکر و خلالهای بادام خوب تفت دهید.



برنج را آبکش کنید. قابلمه مورد نظر را حاضر کنید و نصف روغن باقی مانده را کف آن بریزید. نصف برنج را در قابلمه بریزید و فیله ها را روی آن قرار دهید. نصف از برنج باقی مانده را بریزید و نصف خلال پرتقال و بادام را روی آن بریزید. بقیه برنج را اضافه کنید و 1/3 لیوان آب دور مواد قابلمه بریزید و در آن را بگذارید.



هنگامی که در قابلمه عرق کرد، آب مرغ را صاف کنید و با روغن باقی مانده و مخلوط زعفران و آبجوش روی پلو بریزید و آن را دم کنید.


وقتی پلو دم کشید دیس زیبایی را حاضر کنید و پلو را یکی در میان با مخلوط زرشک و کشمش درون دیس بکشید. در نهایت برای تزئین روی پلو می توانید مقداری از مخلوط زرشک و کشمش، و نصف خلال بادام و پرتقال را همراه با مقداری پلو زعفرانی روی مرصع پلو قرار دهید تا زیباتر شود.



نکته: مرصع پلو را می توان به روشهای گوناگون طبخ کرد. دستور ساده برای افراد مبتدی آن است که هرکدام از مواد را جداگانه بپزند و در مرحله آخر باهم مخلوط کنند و فقط برای خوشرنگ و طعم شدن برنج در مرحله دم کردم از آب مرغ صاف شده و مخلوط زعفران آب شده استفاده کنند.

#ایران کوک


مرصع پلو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا